Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-نانسی پلوسی در نخستین نشست یکصد و هفدهمین مجلس نمایندگان آمریکا، بار دیگر به عنوان رئیس این مجلس انتخاب شد.

به نقل از خبرگزاری انگلیسی رویترز ، اعضای جدید مجلس نمایندگان آمریکا که در انتخابات ۱۳ آبان امسال تعیین شدند، روز یکشنبه گرد هم آمدند تا علاوه بر ادای سوگند، رئیس این مجلس را انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا هاکیم جفریز عضو دموکرات این مجلس از نیویورک و مدیر دفتر این حزب در مجلس نمایندگان، نامزد مورد حمایت دموکرات‌ها یعنی نانسی پلوسی را برای تصدی این مسئولیت معرفی کرد.

پس از آنکه این عضو دموکرات، دلایل معرفی پلوسی برای تصدی این مسئولیت را برشمرد، لیز چنی عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان که رئیس اجرایی این حزب در مجلس محسوب می‌شود، در اظهاراتی علیه پلوسی، کاوین مک‌کارتی رهبر جمهوری خواهان در این مجلس را برای تصدی کرسی ریاست معرفی کرد.

پس از آن، یکصد و هفدهمین مجلس نمایندگان آمریکا وارد رای‌گیری برای انتخاب رئیس مجلس شد. این رای‌گیری به صورت شفاهی بود به گونه‌ای که اسم هر عضو مجلس توسط منشی صحن قرائت می شد و نماینده مجلس هم با نام نامزد مورد نظر خود برای این مسئولیت را اعلام می‌کرد.

به دلیل شرایط کرونا، در هر وهله از رای‌گیری بخشی از نمایندگان در صحن حضور می یافتند و پس از رای دادن، از صحن خارج شده و نوبت به نفرات بعدی می‌رسید. 

مجلس نمایندگان آمریکا ۴۳۵ عضو دارد که ۲ کرسی آن همچنان در انتظار انتخابات مرحله دوم است. در حال حاضر ۲۲۲ کرسی در اختیار دموکرات‌ها و ۲۱۱ کرسی هم در اختیار جمهوری‌خواهان قرار دارد.

جمهوری‌خواهان در این دور از انتخابات توانستند تعداد کرسی‌های خود را از ۱۹۶ به ۲۱۱ افزایش دهند و به همین نسبت هم دموکرات‌ها با از دست دادن تعداد کرسی‌های خود از ۲۳۴ به ۲۲۲ رسیده‌اند.

در رای‌گیری امروز، با توجه به اکثریت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا، پلوسی توانست از ۴۲۷ رای ماخوذه، با ۲۱۶ رای در برابر ۲۰۹ رای رقیب جمهوری‌خواه خود، برای ۲ سال دیگر، کرسی ریاست این مجلس را برعهده گیرد.

پس از آن چندین نماینده از ایالت‌های مختلف، نانسی پلوسی را برای نشستن بر کرسی مجلس همراهی کردند.

جو بایدن شامگاه یکشنبه در بیانیه‌ای مطبوعاتی افزود تردیدی ندارم پلوسی به عنوان یک رهبر نواندیش و یکی از کارآمدترین و موثرترین قانونگذاران در تاریخ کشور ما، به هدایت مجلس با کرامت، اصول و عزم میهنی ادامه خواهد داد.

وی ادامه داد: همانطور که کشور ما در ماه‌های آینده از این دوره درد و فقدان فاصله می‌گیرد، ما فرصتی خارق‌العاده در پیش رو داریم تا پیرامون ارزش‌های خود متحد شویم و به عنوان یک ملت، پیشرفت بی سابقه‌ای بسازیم.

رئیس جمهوری منتخب آمریکا اضافه کرد: با رهبری پلوسی رئیس مجلس، ما گرد هم خواهیم آمد تا همه‌گیری پیشرونده را از بین ببریم، علیه تهدید موجود تغییر آب و هوایی اقدام کنیم، عدالت و برابری بیشتری را در جامعه ایجاد کنیم و اقتصاد خود را بهتر از گذشته سازیم.

بایدن خاطرنشان کرد: من مشتاقانه منتظر همکاری نزدیک با رئیس مجلس و همکارانش در مجلس اعم از اکثریت و اقلیت، برای انجام این کار حیاتی از طرف همه مردم آمریکا هستم.

دوره مجلس نمایندگان آمریکا ۲ ساله است و انتخابات بعدی آن در سال ۲۰۲۳ برگزار خواهد شد.

پیام بایدن به هم حزبی خود در شرایطی ارسال شد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پس از نشست سالانه کنگره در ژانویه ۲۰۲۰ هیچ دیداری با پلوسی رئیس مجلس نمایندگان نداشت.

ترامپ همواره در اظهارات پیش از انتخابات خود آرزو می‌کرد در سال جدید پلوسی رئیس مجلس نباشد و این کرسی در اختیار مک‌کارتی قرار گیرد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مجلس نمایندگان آمریکا رئیس مجلس رای گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۱۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در روند کمک‌های بشردوستانه اخلال ایجاد می‌کند

به گزارش جام جم آنلاین، نمایندگان هم‌حزبی بایدن در نامه‌ای که به کاخ سفید ارائه شد، «در خصوص عملکرد دولت اسرائیل در جنگ غزه که عمداً از کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند»، ابراز نگرانی شدید کردند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، این حدود ۹۰ نماینده دموکرات در نامه خود تصریح کردند که محدودیت‌های رژیم صهیونیستی برای کمک‌ های بشردوستانه تحت حمایت آمریکا به غزه، «در فاجعه بی‌سابقه انسانی نقش داشته است».

سازمان‌های امدادرسان مدت‌هاست که از موانعی که رژیم صهیونیستی در مسیر امدادرسانی به مردم غزه ایجاد کرده، گله‌مند هستند، اما تل‌آویو اصرار دارد که هیچ ممنوعیتی برای ورود کمک‌های امدادی به غزه ایجاد نکرده است و کمبود کمک‌های امدادی را به ناتوانی سازمان‌های امدادرسان در توزیع این کمک‌ها به نیازمندان غزه نسبت داده است.

نمایندگان کنگره از بایدن خواستند تا برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو شفاف‌سازی کند که مانع‌تراشی در مسیر ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، «صلاحیت آن (رژیم صهیونیستی) برای دریافت کمک‌های امنیتی تهاجمی بیشتر از سوی آمریکا را در معرض خطر قرار می‌دهد».

با این‌حال، این نمایندگان کنگره تصریح کرده‌اند که محدودیت فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی، سامانه‌های دفاع موشکی، چون گنبد آهنین را شامل نشود و تأکید کردند «ما همچنان به شدت از عرضه چنین بودجه دفاعی نجات‌بخش به اسرائیل حمایت می‌کنیم».

بایدن به دلیل حمایت بی، چون و چرا از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، به شدت در داخل و خارج از کشور آمریکا مورد انتقاد قرار دارد، اما حاضر به توقف حمایت از این رژیم نیست.

در هفته‌های اخیر به دنبال تشدید اعتراضات حامیان فلسطین در سراسر آمریکا به خصوص تظاهرات دانشجویان آمریکایی، موج انتقادات علیه بایدن شدت گرفته است و بسیاری معتقدند که این مسئله ممکن است جایگاه وی را در چند ماه باقیمانده تا انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر ۲۰۲۴ متزلزل کند.

دیگر خبرها

  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد
  • اسرائیل در روند کمک‌های بشردوستانه اخلال ایجاد می‌کند