Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@04:34:24 GMT

«آنتی‌بادی طعمه» و مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۶۱۴۸۷

آفتاب‌‌نیوز :

 دانشمندان آکادمی سینیکا (Sinica) و دانشگاه ملی تایوان مقاله‌ای با عنوان «آنتی‌بادی طعمه کووید-۱۹» را که به‌طور موثر از ورود ویروس و عفونت به سارس کوو-۲(SARS-CoV-۲) جلوگیری می‌کند را در تاریخ ۳۰ نوامبر در پزشکی مولکولی EMBO منتشر کردند. در این گزارش، دانشمندان نحوه اتصال «آنتی‌بادی طعمه» به پروتئین سنبله سارس-کوو-۲ را با قابلیت جلوگیری از آلوده شدن سلول‌های انسانی بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از تایوان نیوز، به‌طور خاص، این طعمه حاوی یک پروتئین همجوشی ACE۲ ‐ Fc است که از گیرنده‌های ACE۲ سلول‌های ریه انسان که پروتئین‌های سنبله ویروس به‌طور معمول به آن‌ها متصل می‌شوند، تقلید می‌کند. بااتصال به پروتئین‌های سنبله، پروتئین همجوشی ACE۲ ‐ Fc از اتصال ویروس به سلول‌های ریه انسان جلوگیری می‌کند.

همچنین این طعمه پس از اتصال به پروتئین‌های سنبله باعث فعال شدن دگرانولاسیون سلول‌های کشنده طبیعی (NK) می‌شود. نتایج نشان داده که این طعمه‌ها در جلوگیری از ورود ۶ سویه ازجمله سویه‌های بسیار عفونی D۶۱۴G ویروس موثر هستند.

دانشمندان نتیجه گرفتند که این طعمه می‌تواند به‌عنوان یک عامل درمانی برای سرکوب طوفان سیتوکین التهابی پس از عفونت نیز باشد. آزمایش‌های حیوانی شامل سویه جهش‌یافته ویروس که اخیرا در انگلیس ( B.۱.۱.۷ ) کشف‌شده نیز در حال برنامه‌ریزی است.

چانگ سو یوان، استاد گروه علوم آزمایشگاهی بالینی و بیوتکنولوژی پزشکی در کالج پزشکی دانشگاه ملی تایوان گفت: مشخص نشده که عفونت این گونه که در انگلیس یافت شده است فراتر از جهش D۶۱۴G باشد اما ابراز اطمینان کرد که «آنتی‌بادی طعمه» قادر به جلوگیری از آن نیز خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آنتی بادی کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۱۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) این عنکبوت بی‌رحم و خطرناک است

عنکبوت شکارچی گلسنگ (Lichen Huntsman Spider) با نام علمی Heteropoda boiei به نام عنکبوت گلسنگ نیز شناخته می‌شود و به سرده Heteropoda در خانواده Sparassidae تعلق دارد. این نوع عنکبوت شکارچی در آسیا و استرالیا یافت می‌شود. این عنکبوت‌ها می‌توانند از نظر رنگ متفاوت باشند و ترکیب‌های رنگی مختلفی از آن‌ها وجود دارد.

به گزارش عصر ایران، عنکبوت شکارچی گلسنگ برای شکار طعمه خود تار نمی‌تند، بلکه در میان خزه‌ها و گلسنگ‌ها کمین کرده و زمانی که طعمه در فاصله مناسب قرار گرفت، به آن حمله می‌کند. به واسطه ترکیب رنگ خود، آن‌ها می‌توانند بین خزه‌ها و گلسنگ‌ها استتار کنند.

رژیم غذایی آن‌ها بیشتر از حشرات و سایر بی مهرگان و گاهی اوقات مارمولک‌های کوچک تشکیل شده است. عنکبوت شکارچی گلسنگ اغلب در شکاف پوست درختان زندگی می‌کند. آن‌ها می‌توانند بسیار سریع حرکت کنند و اغلب از پرش فنری در حین دویدن استفاده می‌کنند. این عنکبوت‌ها می‌توانند روی دیوار‌ها و حتی سقف راه بروند.

در صورتی که یک عنکبوت شکارچی گلسنگ را بردارید، احتمال این که واکنش چسبیدن را از خود نشان دهد، زیاد است که جدا کردن حیوان از طریق تکان دادن را دشوار کرده و احتمال گاز گرفته شدن توسط آن را افزایش می‌دهد.

عنکبوت‌های ماده مدافعان سرسختی از کیسه‌های تخم و فرزندان خود هستند. در صورتی که تحریک شوند، آن‌ها یک نمایش هشدار دهنده را به اجرا می‌گذارند. اگر هشدار‌ها نادیده گرفته شوند، احتمال حمله و گاز گرفتن عنکبوت وجود دارد.

دیگر خبرها

  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • (تصاویر) این عنکبوت بی‌رحم و خطرناک است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟