Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونس زائله روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: باید توجه داشت که حضور کورکورانه و بدون مطالعه در بازسازی مناطق آزاد شده، نتیجه ای در بر نخواهد داشت و آنچه که امروز نیازمندی جمهوری آذربایجان در این داستان می باشد، باید به طور دقیق و روشن مورد مطالعه قرار گرفته و سپس اتخاذ تصمیم شود.

وی با تاکید بر انتخاب دقیق روش و شیوه های حضور شرکت های ایرانی در جمهوری آذربایجان، اظهار داشت: برای ورود به بازار این کشور دوست و همسایه، ابتدا باید هدف گذاری ها مشخص شده و با عدد و رقم، حضور ایران در این کشور تعریف و بر اساس آن برنامه ریزی های لازم به انجام برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژائله ادامه داد: به همین منظور باید تیم های قوی و خبره کارشناسی هم در داخل کشور و هم در باکو فعال شده و نسبت به شناسایی امکانات و نحوه و شیوه حضور و مشارکت شرکت های ایرانی در حوزه های مختلف اقدام کنند تا بدین طریق نقشه راه مفید و موثر در این رابطه به وجود آید.

وی حوزه های ساختمان سازی، راه سازی و کشت و صنعت را از جمله نیازمندی های جمهوری آذربایجان در مناطق آزاد شده قره باغ اعلام و اضافه کرد: در این راستا می توان با ایجاد و راه اندازی کنسرسیوم های تخصصی متشکل از چندین شرکت قدرتمند ایرانی و با جمع بندی تمامی جوانب و نیز منابع مالی این شرکت ها، نسبت به مشارکت در بازسازی قره باغ وارد عمل شد.

ژائله با بیان اینکه حضور انفرادی و محدود بخش خصوصی با آورده های پایین مالی نمی تواند برای حضور ایران در بازسازی قره باغ مفید فایده شود، یادآوری کرد: در این رستا باید توانمندی های شرکت ها در قالب کنسرسیوم محقق شود تا هم عملیات های بازسازی سریع و با کیفیت بهتر به انجام برسد و منافع اقتصادی آن قابل بهره مندی باشد.

وی بر لزوم حمایت دولت و ایجاد تسهیلات لازم و کافی برای حضور شرکت های ایرانی در بازسازی قره باغ تاکید کرد و افزود: در حال حاضر مشکلات عدیده در حوزه گمرکات، تعرفه ها و مسایل نقل و انتقال ماشین آلات به خارج از کشوروجود دارد که بدون رفع این ایرادات اساسی انتظار حضور قدرتمند ایران در بازسازی مناطق آزاد شده جمهوری آذربایجان عبث است.

رییس اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه دولت باید میزان و حجم دلاری حضور ایران در بازسازی قره باغ را دقیق مشخص کند، یادآوری کرد: با توجه به شرایط موجود می توان بین ۲ تا ۱۰ میلیارد دلار در این زمینه ورود پیدا کرد اما این اعداد باید توسط دولت به طور دقیق آنالیز و اعلام شود تا بر اساس آن توانمندی شرکت های بخش خصوصی امکان سنجی شود.

ژائله، ایجاد و اختصاص خط اعتباری ویژه از سوی دولت به شرکت های ایرانی حاضر در جمهوری آذربایجان و برقراری تعرفه ترجیحی را از مولفه های مهم حضور مطلوب ایران در بازسازی قره باغ اعلام کرد و گفت: در این راستا باید اقدمات اساسی و فوری برای گشایش گمرک خداآفرین در آذربایجان شرقی نیز به انجام برسد.

وی تجارت را رابطه ای متقابل و دو جانبه تعریف کرد و بدون توجه به آن هیچ کشوری نمی تواند در عرصه های اقتصاد بین الملل دوام آورد.

ژائله اظهار داشت: اینکه در عرصه تجارت انتظار داشته باشیم که همیشه ما فروشنده باشیم، به هیچ عنوان امری پذیرفته شده نیست و باید برای موفقیت در این عرصه هم فروشنده باشیم و هم خریدار که بر همین اساس در روابط تجاری با جمهوری آذربایجان نیز باید همین اصل مورد توجه قرار بگیرد.

وی روابط جمهوری آذربایجان با ایران را بسیار عمیق و استراتژیک دانست و با تاکید بر اینکه این روابط در شرایط کنونی باید بسط و توسعه یابد، از مسئولان وزارت امور خارجه و استانداری آذربایجان شرقی درخواست کرد تا زمینه و مسیرهای ورود شرکت های استان و بخش خصوصی در این کشور دوست و همسایه را بیش از پیش فراهم کنند.

به گزارش ایرنا، الهام علی‌اف، رییس جمهوری آذربایجان در روزهای اخیر بارها از علاقه مندی باکو به حضور کشورهای همسایه و دوست برای بازسازی مناطق آزاد شده این جمهوری در جریان جنگ قره باغ سخن گفته است.

برچسب‌ها منطقه قره باغ آذربایجان شرقی اختصاصی ایرنا جمهوری آذربایجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منطقه قره باغ آذربایجان شرقی اختصاصی ایرنا منطقه قره باغ آذربایجان شرقی اختصاصی ایرنا جمهوری آذربایجان اخبار کنکور بازسازی قره باغ جمهوری آذربایجان شرکت های ایرانی مناطق آزاد بخش خصوصی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۱۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی گذرگاه رفح را مدیریت می‌کند

روزنامه عبری زبان «هاآرتص» نوشت که پس از پایان عملیات نظامی اشغالگران در رفح در جنوب نوار غزه، یک شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی مدیریت گذرگاه مرزی رفح با مصر را بر عهده می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، این روزنامه گزارش داد که تل‌آویو برای محدود کردن عملیات خود در رفح به ایالات متحده و مصر قول داده است؛ عملیاتی که از روز دوشنبه به بهانه سلب کنترل حماس بر گذرگاه مرزی غزه به مصر و تمرکز بر ضلع شرقی شهر آغاز شد.

در این بیانیه آمده است که اسرائیل متعهد شده به تأسیسات گذرگاه آسیب نرساند تا ادامه فعالیتش تضمین شود.

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که از موافقت اسرائیل برای واگذاری کنترل گذرگاه بی‌اطلاع است.

به زعم این روزنامه عبری زبان، رژیم صهیونیستی تصور می‌کند که از دست دادن کنترل حماس بر گذرگاه رفح، شکست بزرگی برای این جنبش خواهد بود و نمی‌تواند مالیات‌های تحمیلی بر کامیون‌ها و کالاها را دریافت کند و دیگر نمی‌تواند اسلحه و سایر مواد ممنوعه را وارد غزه کند.

این روزنامه در ادامه نوشت که به عنوان بخشی از تلاش‌های اسرائیل برای دستیابی به توافق در مورد عملیات رفح، مذاکرات با یک شرکت خصوصی در ایالات متحده در حال انجام است که متخصص کمک به ارتش‌ها و دولت‌های سراسر جهان درگیرِ درگیری‌های نظامی است.

هاآرتص اشاره کرد که این شرکت در بسیاری از کشورهای آفریقایی و خاورمیانه کار کرده، به طوریکه از مکان‌های استراتژیک مانند میادین نفتی، فرودگاه‌ها، پایگاه‌های ارتش و گذرگاه‌های مرزی حساس محافظت می‌کرده و کهنه سربازان واحدهای نخبه ارتش ایالات متحده را به خدمت می‌گرفته است.

بر اساس تفاهم بین سه دولت، زمانی که رژیم صهیونیستی عملیات محدود خود را در منطقه گذرگاه مرزی کامل کند، شرکت آمریکایی مسؤولیت فعال سازی این تاسیسات را بر عهده خواهد گرفت.

به نوشته این روزنامه، این توافق شامل نظارت بر کالاهایی است که از مصر به نوار غزه می‌رود و از کنترل مجدد حماس بر این گذرگاه جلوگیری می‌کند.

این توافق همچنین تصریح می‌کند که رژیم صهیونیستی و ایالات متحده در صورت لزوم به این شرکت کمک خواهند کرد.

اوایل امروز، یک منبع بلندپایه مصری آنچه در رسانه‌های عبری زبان مبنی بر بر عهده گرفتن مسؤولیت‌های امنیتی مصر در نوار غزه منتشر شد را تکذیب کرد.

این منبع در بیانیه‌ای به کانال خبری قاهره گفت: آنچه در رسانه‌های اسرائیل منتشر شد مبنی بر اینکه مصر هر گونه مسؤولیت امنیتی در نوار غزه را بر عهده گرفته است، عاری از صحت است.

این منبع تاکید کرد که مصر با طرف‌های مختلف تلاش‌های فشرده‌ای برای مهار اوضاع در نوار غزه دارد.

ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه ۶ مه، عملیات نظامی خود را در شهر رفح آغاز کرد و روز سه شنبه اعلام کرد که کنترل بخش فلسطینی گذرگاه رفح را به دست گرفته و جاده بین گذرگاه و صلاح الدین را بسته است.

ارتش همچنین از اتمام عملیات نظامی خود در منطقه مجاور مرز مصر با نوار غزه خبر داد و مدعی شد در عملیات شبانه سه تونل پیدا کرده است.

عملیات نظامی در رفح ساعاتی پس از موافقت جنبش حماس با پیشنهاد مصر برای آتش‌بس در نوار غزه اعلام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آدرس ریل نقدینگی در صنعت ریلی
  • روانسازی تردد در پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی ضروری است
  • جابه‌جایی شرکت کربن ‌به‌ خارج از شهر اهواز تا ۱۴۰۵/ ضرورت بازسازی کارخانه فعلی
  • استخرهای شنا در آذربایجان شرقی نیازمند بازسازی اساسی هستند
  • هاآرتص: شرکت امنیتی خصوصی آمریکایی گذرگاه رفح را مدیریت می‌کند
  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد