Web Analytics Made Easy - Statcounter

از اواخر سال ۱۳۹۷ و اوایل سال گذشته الکترونیکی شدن عوارض آزادراه‌ها در دستور کار دولت قرار گرفت و به تدریج تعداد آزادراه‌هایی که به سیستم دریافت و پرداخت عوارض مجهز شدند به ۱۱ آزادراه رسید. در این میان آزادراه شهید همت و منطقه یک آزادراه تهران –شمال آخرین محور‌هایی بودند که اسفند ماه سال گذشته الکترونیکی شدند و در بدو افتتاح و بهره‌برداری هم خبری از باجه‌های عوارضی در آن‌ها نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما تیر ماه امسال و تنها پس از گذشت ۵ ماه از بهره‌برداری از مسیر مشکل همیشگی آزادراه‌های الکترونیکی برای سرمایه‌گذاران دو آزادراه تازه تاسیس بروز کرد که همان پرداخت نشدن عوارض از سوی مردم بود و با وجود مخالفت‌های محمد اسلامی- وزیر راه و شهرسازی- باجه‌های عوارضی در ابتدا و انتهای این آزادراه‌ها نصب شد و همه تجهیزات و دوربین‌های نصب شده بلا استفاده شد.

البته دولت پس از این اتفاق بیکار ننشست و برای حل این مشکل سرمایه‌گذاران با پلیس راه تفاهم‌نامه‌ای امضاء کرد تا هر یک از رانندگانی که عوارض‌شان را در موعد مقرر پرداخت نمی‌کنند، پیامک‌های هشدار برای آن‌ها از سوی پلیس ارسال شده و در صورت عدم پرداخت دوباره، جریمه شوند.

اجرای این تفاهم‌نامه از سوی پلیس به گفته سرمایه‌گذاران سبب شد تا بازگشت سرمایه‌شان از طریق دریافت عوارض از مردم از طریق سیستم‌های الکترونیکی چند برابر افزایش یابد و ستاد ملی مقابله با کرونا در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا مصوب کرد که باید هر چه سریعتر باجه‌های عوارضی از همه آزادراه‌های کشور جمع شده و این محور‌های اصلی به سیستم دریافت و پرداخت عوارض الکترونیکی مجهز شوند.

در همین راستا مسئولان وزارت راه و شهرسازی اعلام کردند که بر اساس مصوبه ستاد کرونا و تفاهم‌نامه‌ای که با پلیس امضاء کرده‌اند همه آزادراه‌ها تا پایان سال باید وارد طرح الکترونیکی شدن عوارض شوند چرا که دوربین‌هایی که برای ثبت پلاک در این آزادراه‌ها نصب می‌شود از این به بعد به کد پلیس مجهز شده و رانندگان بد حساب جریمه می‌شوند.

این مسئله به نظر جدی‌تر از گذشته پیگیری می‌شود و قرار است از سال ۱۴۰۰ دیگر خبری از باجه‌های عوارضی و صف‌های طولانی خودرو‌ها در ایستگاه‌های عوارضی نباشد. چرا که به گفته محمد پور تیموری - مدیر کل دفتر نظارت بر بهره‌برداری از آزادراه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور - عوارض آزادراهی تا پایان امسال الکترونیکی می‌شود.

وی درباره الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی گفت: کمکی که به سرمایه‌گذاران کرده‌ایم این است که در پی مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا به همه سرمایه‌گذاران اعلام کرده‌ایم، تا پایان امسال سیستم عوارض الکترونیکی را باید در آزادراه‌های خود فعال کنند تا از این طریق نتن‌ها مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا اجرایی شود بلکه هزینه بهره‌برداری حذف شده و می‌تواند در جای دیگری مانند نگهداری صرف شود.

پور تیموری اظهار کرد: همه سرمایه‌گذاران از الکترونیکی شدن عوارض آزادراهی استقبال کرده‌اند چرا که اجرای این طرح به بازگشت سریعتر و کیفیت بهتر آزادرا‌ها می‌تواند کمک کند؛ بنابراین اجرای طرح الکترونیکی شدن را تسریع کرده‌ایم.

حال باید منتظر بمانیم و ببینیم آیا این بار وعده دولت در راستای الکترونیکی کردن عوارض آزادراهی اجرایی می‌شود یا مانند سال‌های گذشته در چندین و چند مرحله به تعویق افتاده و این وعده تمدید خواهد شد؟

منبع: پارسینه

کلیدواژه: باجه های عوارضی عوارض آزادراه پارسی خبر الکترونیکی شدن عوارض باجه های عوارضی عوارض آزادراهی عوارض آزادراه سرمایه گذاران بهره برداری آزادراه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۱۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه ایران اکسپو فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران در چهارمحال و بختیاری است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برپایی نمایشگاه‌ ایران اکسپو فرصتی مناسب برای معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های استان برای سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است، گرچه تعدادی از آنها آمادگی خود را در امر سرمایه‌گذاری در استان اعلام کرده‌اند.

غلامعلی حیدری امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه با حضور در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ و بازدید از غرفه استان اظهار کرد: حضور در این گونه نمایشگاه‌ها فرصتی مناسب برای معرفی توانمندی‌های استان و محصولاتی که در قالب زنجیره ارزش قرار گرفته‌اند، است.

وی افزود: باید محصولات دیگر در زنجیره ارزش قرار گیرند تا از این طریق اشتغال ایجاد شود.

حیدری تاکید کرد: برپایی این نمایشگاه‌ها فرصتی مناسب برای معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های استان برای سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است گرچه تعدادی از آن‌ها آمادگی خود را در امر سرمایه‌گذاری در استان اعلام کرده‌اند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه محور نمایشگاه زنجیره‌های ارزش است، بیان کرد: چهارمحال و بختیاری به صورت علمی روی بحث بادام و آبزیان کار کرده است که می‌توان این اقدام را گسترش داد تا در امر صادرات و ایجاد اشتغال موثر واقع شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایشگاه ایران اکسپو فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران در چهارمحال و بختیاری است
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس
  • ‌ ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران ‌در «جویم» فارس
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان