Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهلت ثبت نام اعضای هیئت‌ علمی، دانشجویان و کارمندان دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیست و یکمین جشنواره ابن سینا تا هفدهم دی ماه ۱۳۹۹ تمدید شده است. این جشنواره ۱۵ بهمن ۹۹ همزمان با سالروز تاسیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

جوایز جشنواره ابن سینا شامل اعطای پایه تشویقی به برگزیدگان عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تقدیرنامه، تندیس یادبود جشنواره ابن سینا و ۲۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی در تمام بخش های آموزش، پژوهش و خدمات ویژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوایز بخش پژوهش و ملاک انتخاب

در بخش پژوهش، پژوهشگر برگزیده (هیئت‌ علمی) برای فعالیت علمی طی ۵ سال گذشته انتخاب می شود. شرایط پذیرش این است که فرد متقاضی عضو هیئت‌ علمی دانشگاه باشد. 

ملاک‌های مورد توجه توسط هیئت‌ داوران بخش پژوهش در انتخاب برگزیدگان شامل تعداد مقالات معتبر بالاتر در مدت ۵ سال گذشته، Citation و H – Index محقق است.

فرد می تواند خود کاندید شود یا توسط معاونت پژوهشی کاندید شود و یا توسط دانشکده و مرکز تحقیقاتی معرفی شود.

در بخش پژوهش پژوهشگر جوان برگزیده (هیئت‌علمی) در طول زمان فعالیت علمی انتخاب می شود. شرایط پذیرش آن این است که فرد متقاضی عضو هیئت‌علمی دانشگاه بوده و سن متقاضی کمتر از ۴۰ سال باشد.

ملاک‌های موردتوجه توسط هیئت‌داوران بخش پژوهش در انتخاب برگزیدگان شامل تعداد مقالات معتبر بالاتر در طول مدت فعالیت، تعداد Citation بالاتر در طول فعالیت علمی و H – Index محقق است. در شرایط مشابه محقق جوان‌تر در اولویت است. فرد می تواند خود کاندید شود یا توسط معاونت پژوهشی کاندید شود و یا توسط دانشکده و مرکز تحقیقاتی معرفی شود.

در بخش پژوهش مقاله معتبر برگزیده نیز انتخاب می شود. شرط پذیرش تقاضای یکی از نویسندگان مقاله و درج نام دانشگاه علوم پزشکی تهران در محل چاپ مقاله است.

در این محور می‌تواند یک یا چند برگزیده به تفکیک ژورنال با IF بالا و یا Citation بالا انتخاب شود. معیار انتخاب Database  Scopus است. با توجه به اختلاف در IF مجلات علوم پایه و علوم بالینی، ممکن است برگزیده متفاوت در هر گروه داشته باشد. پرداختن به موضوعات مهم کشوری از ملاک های انتخاب مقاله برتر است.

در بخش پژوهش کتاب تألیفی بین المللی برگزیده انتخاب می شود. شرط پذیرش کتاب عضویت نویسنده در هیئت علمی دانشگاه است.

ملاک‌ هیئت‌داوران، اعتبار ناشر (داخلی/ بین المللی)، برجسته بودن نقش فرد متقاضی در تالیف کتاب، داشتن مقالات و تحقیقات مرتبط در زمینه کتاب تالیفی، انتشارات دانشگاه (میزان مفید بودن کتاب، تازه بودن مطالب، فهرست نویسی مناسب، واژه نامه، حجم کتاب، عناوین فصول و سطح علمی کتاب) است.

همچنین دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش پژوهش فناور برگزیده طی ۳ سال گذشته را انتخاب می کند. شرط پذیرش عضویت متقاضی در هیئت علمی دانشگاه است.

ملاک‌های ارزشیابی دارا بودن حداقل ۵ پتنت داخلی (با مشارکت حداقل ۳۰ درصدی) یا حداقل ۲ پتنت خارجی (با مشارکت ۲۰ درصدی)، و یا دارا بودن سهام در یک شرکت( حداقل سهم ۲۰ درصدی)، و یا فروش دانش فنی با حداقل ۱۰۰ میلیون تومان است.

جوایز بخش آموزش و ملاک انتخاب

در بخش آموزش نیز جشنواره ابن سینا یک جایزه برتر به «تلاش در عرصه توسعه آموزش پزشکی» اعطا می کند. 

معیارهای انتخاب شامل عضو هیات علمی شاغل دانشگاه، دارا بودن حداقل ۵ سال سابقه کار به عنوان عضو هیات علمی تمام وقت در دانشگاه، ارائه شواهدی دال بر کیفیت مطلوب آموزشی، تاثیرگذار بودن فعالیت های آموزشی در سطح دانشگاهی، داشتن حداقل ۳ سال فعالیت های بارز در زمینه های آموزش علوم پزشکی است.

منظور از فعالیت های بارز در زمینه های آموزش علوم پزشکی، انجام فعالیت های دانش پژوهی آموزشی، انجام طرح های توسعه ای در حوزه آموزش، انجام پژوهش در آموزش، انتشارات علمی، انتشار مقالات، راهنمایی و هدایت پایان نامه، تدریس در کارگاه ها/برنامه های توانمندسازی، ارائه و پیاده سازی طرح های نوآورانه و خلاقانه، رهبری و مدیریت فعالیت ها و پروژه های توسعه آموزش، همکاری و مشارکت در فعالیت های ارتقای کیفیت آموزش، تهیه محصولات و وسایل کمک آموزشی و بین المللی سازی فعالیت های آموزشی رشته خود است.

در بخش آموزش جایزه آموزشگر برگزیده نیز اعطا می شود.

معیارهای اصلی شامل: عضو هیئت علمی شاغل دانشگاه، ارائه شواهدی دال بر کمیت و کیفیت مطلوب فعالیت های آموزشی از جمله کسب حداقل کمیت آموزشی، داشتن حُسن شهرت در مشارکت در فعالیت های آموزشی محل خدمت، شناخته شدن به عنوان الگوی رفتاری (Role model) در حوزه آموزش توسط دانشجویان و سایر اساتید، تعهد به تعالی و ارتقاء عملکردِ سایر همکاران در حوزه آموزش از طریق مشارکت در برنامه ها/ فعالیت های آموزشی است.

معیارهای با تاثیر مثبت شامل استفاده از روش های فعال تدریس، مشارکت در طراحی و پیاده سازی روش های ارزیابی دانشجو/ ارزشیابی برنامه نوین و مشارکت در تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی رسمی، آموزش های بین رشته ای، آموزش های فوق برنامه دانشجویان است.

در جایزه ابن سینا شرایط احراز جایزه پیشکسوت آموزشی نیز اعلام شده است که به استادان پیشکسوت دانشگاه به پاس قدردانی از زحمات طولانی مدت و ایجاد انگیزه در سایر اعضای هیات علمی، اهدا می شود.

عضو هیئت علمی شاغل دانشگاه، دارا بودن حداقل ۲۵ سال سابقه فعالیت آموزشی به عنوان هیات علمی، حداقل مرتبه دانشیاری و دارا بودن کیفیت و کمیت مطلوب فعالیت های آموزشی، داشتن حُسن شهرت در فعالیت های آموزشی محل خدمت، شناخته شدن به عنوان الگوی رفتاری (Role model) در حوزه آموزش توسط دانشجویان و سایر اساتید و تاثیرگذار بودن فعالیت های آموزشی در سطح دانشگاهی (ارائه شواهد مبنی بر اثربخشی مداخلات در حل مشکلات آموزشی دانشگاهی) از جمله معیارهای این جایزه است.

جایزه ابن سینا در بخش خدمات ویژه نیز به فردی اعطا می شود به ارائه خدمات ویژه در حوزه فعالیت های دانشگاه پرداخته است. شرایط پذیرش فرد یا واحد متقاضی عضویت در دانشگاه است. 

ملاک های ارزشیابی شامل انجام خدمت ویژه در حوزه های بهداشت، درمان و مدیریت، انجام خدمت بدیع که سبب بهبود کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی شده باشد، نوآوری موفق در روش های مدیریتی، فعالیت های متعدد موفق مدیریتی و ایجاد تحول مدیریتی موثر در محل خدمت است.

کد خبر 5112913

منبع: مهر

کلیدواژه: ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران استاد دانشگاه قاسم سلیمانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها آیت الله مصباح یزدی آموزش مجازی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی سازمان سنجش پذیرش بدون آزمون دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران وام دانشجویی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت های آموزشی جشنواره ابن سینا انتخاب می شود حوزه آموزش علمی دانشگاه بخش پژوهش کاندید شود دارا بودن هیات علمی هیئت علمی عضو هیئت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۱۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد