Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار «مجید کریمی» که روز گذشته (یکشنبه) برای یک دیدار رسمی به دعوت دولت پاکستان به اسلام‌آباد پایتخت این کشور سفر کرده است، امروز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: سفر فعلی به پاکستان در راستای دعوت رسمی دولت پاکستان و نیروی مبارزه با موادمخدر این کشور انجام شده که قرار است دیدارهایی با وزرای کشور، کنترل موادمخدر و فرمانده نیروی مبارزه با موادمخدر پاکستان انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سفر خود به شهر بندری "کراچی" در جنوب پاکستان، افزود: با فرمانده آژانس امنیت دریایی کشور میزبان نیز دیدار و درباره مسائل مختلف حوزه مبارزه با موادمخدر و امنیت دریایی صحبت خواهد شد.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا تاکید کرد: گشت همزمان مرزی و عملیات‌های مشترک میان پلیس مبارزه با موادمخدر ایران و پاکستان را با مقامات کشور میزبان مطرح و دنبال می‌کنیم.

کریمی اظهار داشت: ما همکاری‌های بسیار مطلوبی در قالب همکاری‌های سه جانبه در پروژه‌های سازمان ملل میان جمهوری اسلامی ایران، پاکستان و افغانستان داریم و جدای از آن همکاری‌های دوجانبه با پلیس مبارزه با موادمخدر همسایه شرقی پاکستان داریم و آن را دنبال می‌کنیم.

وی با تشریح اهداف سفر خود به پاکستان افزود: تقویت بیش از پیش همکاری‌های دوجانبه، تبادل اطلاعات، همکاری‌های مرزی و جلوگیری از قاچاق و ترانزیت موادمخدر، بررسی شیوه‌های قاچاقچیان و بررسی مسیرهای قاچاق موادمخدر؛ دستور کار اصلی دیدار با مقامات پاکستانی است.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا همچنین گفت: جمهوری اسلامی ایران بر هماهنگی و همکاری در نقاط مشترک مرزی با پلیس مبارزه با موادمخدر پاکستان تاکید خواهد داشت.

وی اضافه کرد: ایران در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۹۸۰ هزار کیلوگرم انواع موادمخدر را کشف کرده و به همین دلیل ما معتقدیم که همکاران ما در پاکستان باید اقدامات بیشتری برای جلوگیری از ورود موادمخدر از مرزهای این کشور به ایران انجام دهند.

سردار مجید کریمی افزود: روند مبارزه با قاچاقچیان موادمخدر میان پاکستان و ایران در جریان است اما ما انتظار داریم کشور همسایه که توانایی آنان بهتر از وضعیت فعلی است، برخورد جدی‌تر علیه معضل بین المللی داشته و بیش از گذشته با جمهوری اسلامی ایران همکاری داشته باشند تا بتوانیم جامعه امن و سلامت برای کشورمان و منطقه فراهم کنیم.

استقبال از تلاش‌های پاکستان برای مراقبت از مرزهای مشترک با ایران 

سردار کریمی افزایش اقدامات پاکستان علیه پدیده موادمخدر را اجتناب ناپذیر دانست و ضمن استقبال از طرح حصارکشی مرزهای مشترک با ایران توسط طرف پاکستانی، افزود: انسداد مرزها فرصت را برای قاچاقچیان قطعاً کمتر خواهد کرد و جمهوری اسلامی نیز از این اقدام خوب، استقبال می‌کند.

وی تاکید کرد: در عین حال ایران خواهان افزایش حضور نیروهای مرزی پاکستان (اف‌سی) و پلیس مبارزه با موادمخدر این کشور در نقاط مشترک مرزی با ایران است.

سردار کریمی افزود: ما آگاه به برخی مسائل پیش روی همکاران پاکستانی در مناطق مرزی هستیم و آن را کاملاً درک می‌کنیم اما به عنوان یک دولت، ما توقع همکاری بیشتر و موثرتر از کشور پاکستان را داریم و آن را نیز در دیدار با مقامات این کشور مطرح کرده و متقابلا نظر دوستان پاکستانی را نیز خواهیم شنید. 

براساس این گزارش، رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا و اعضای هیات همراه لحظاتی پیش به دیدار سرلشکر "محمدعارف ملک" فرمانده نیروی مبارزه با موادمخدر پاکستان رفتند و پس از آن قرار است دیدار با وزیر کشور پاکستان انجام شود.

برچسب‌ها ریاست پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا جمهوری اسلامی ایران سردار کریمی اسلام آباد کنترل مرزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران سردار کریمی جمهوری اسلامی ایران سردار کریمی اسلام آباد کنترل مرزی اخبار کنکور پلیس مبارزه با موادمخدر جمهوری اسلامی ایران سردار کریمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 

تجارت ایران و پاکستان در سال ۱۴۰۲ رشد ۳۸ درصدی را تجربه کرد و به بیش از ۲ میلیارد دلار رسید، رقمی که طبق توافق در آخرین جلسه کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، قرار است افزایش ۵ برابری را تجربه کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی در سفر اخیر خود به اسلام آباد به عنوان رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در جلسه‌ای مشترک با مقامات دولت جدید این کشور دیدار کرد تا با امضای اسنادی مشترک، باب توسعه تجارت ایران و پاکستان را باز کند و به افق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسد.

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در سال ۱۴۰۱، پاکستان رتبه هفتم را به عنوان مقصد صادراتی ایران داشت.

بر اساس آمار‌های موجود، تجارت ایران و پاکستان از یک و نیم میلیارد دلار حجم تجارت در ۱۴۰۱ به بیش از ۲ میلیارد دلار افزایش داشت که نشان از رشد ۳۸ درصدی از نظر ارزش و ۲۳ درصدی از نظر حجم تجارت دو کشور در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ دارد.

در این راستا افزایش حجم تجارت دو کشور به صورت جدی در دستور کار سفر رئیس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی کشورمان به پاکستان قرار گرفت.

در این سفر، ۸ سند همکاری در حوزه‌های مختلف میان مقامات دو کشور امضا شد و افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور برای رسیدن به ۱۰ میلیارد دلار، هدف‌گذاری شده است.

نشست‌های دوجانبه روسای کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور در این سفر و توافقات و مسائل مطرح شده، حامی از عزم جدی طرفین برای فراهم کردن زیرساخت‌های دستیابی به این افق ۱۰ میلیارد دلاری است.

علاوه بر این توسعه همکاری‌های امنیتی یکی از محور‌های گفتگو‌ها در این سفر بود که در زمینه تبادلات تجاری و امنیتی بین دو کشور اثرگذار خواهد بود.

این سفر و امضای اسناد همکاری بین دو کشور می‌تواند آغازگر روابطی گرم در زمینه تجارت ایران و پاکستان باشد؛ چرا که پاکستان به عنوان کشوری که بیش از ۲۳۰ میلیون نفر جمعیت دارد و صنایعی رو به رشد را در خود جای داده، می‌تواند میزبان مناسبی برای کالا‌های نهایی و همچنین مواد خام و نیمه خام تولیدی در ایران باشد.

بر این اساس می‌توان پیش بینی کرد که در صورت اجرایی شدن سند همکاری بین دو کشور، تجارت ایران و پاکستان در مسیری رو به رشد قرار گیرد.

به همین منظور ارتقای سطح همکاری‌های دو کشور به ویژه در زمینه حمل‌ونقل و توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از اصول اساسی تجارت و فعالیت اقتصادی در جلسه کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان و در دیدار‌های دو جانبه بذرپاش با همتای پاکستانی خود به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت که نوید بخش رشد قابل توجه تجارت دو کشور و توسعه اقتصادی ایران است.

دیگر خبرها

  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم موادمخدر در مراغه
  • كشف بيش از ۴۴ کيلوگرم موادمخدر در مراغه
  • ۲۰ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیسی در خراسان شمالی کشف شد
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از سفر رئیسی
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت