Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن هانی زاده در خصوص تحرکات اخیر آمریکا گفت: بارها ژنرال های پنتاگون رئیس‌جمهور آمریکا را از دست زدن به یک اقدام نظامی علیه ایران برحذر داشتند و در این خصوص به او هشدار دادند، به نظر می رسد این بار نیز اجازه ندهند دونالد ترامپ دست به اقدام نظامی علیه ایران بزند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن هانی زاده در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص تحرکات اخیر آمریکا در خاورمیانه اظهار داشت: در رابطه با اعزام زیردریایی اتمی آمریکا به خلیج فارس و همچنین ناوهای حامل هواپیماهای "بی۵۲" دو احتمال و گمانه‌زنی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: یکی اینکه این احتمال وجود دارد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در آخرین روزهای حاکمیت خود در کاخ سفید قصد دارد به تحریک اسرائیل و رژیم آل‌سعود، دست به یک ماجراجویی جدید بزند تا با استفاده از شرایط منطقه بتواند مدت طولانی‌تری در کاخ سفید باقی بماند.

وی خاطر نشان کرد: به این معنی که یکسری قوانین در ایالات متحده وجود دارد که اگر رئیس‌جمهور در آخرین روزهای حاکمیت خود با یک بحران مواجه شود می‌تواند در کاخ سفید باقی بماند تا بحران برطرف شود.

هانی زاده گفت: بر این اساس چون رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ قصد ندارد قدرت را به جو بایدن نامزد پیروز حزب دموکرات واگذار کند لذا این احتمال وجود دارد که دست به چنین ماجراجویی بزند و اقدام نظامی احتمالی علیه محور مقاومت یا ایران انجام دهد.

وی ادامه داد: طی هفته های اخیر بین محمد بن سلمان ولیعهد عربستان، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا دیدارهای مشترکی در عربستان صورت گرفت و در این دیدار عربستان آمادگی خود را برای پرداخت هزینه‌های مالی ماجراجویی دونالد ترامپ علیه ایران را تقبل کرده است.

این کارشناس مسائل خاورمیانه اظهار داشت: احتمال دیگر این است که آمریکایی ها به شدت از واکنش ملت‌های اسلامی منطقه به ویژه محور مقاومت در روز سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس به شدت دچار وحشت شدند و آمریکایی‌ها هدفشان این است که با این مانور و حضور نظامی بیشتر در خلیج فارس و منطقه به نوعی مانع هرگونه عکس العمل ملتهای منطقه علیه نیروهای آمریکایی شوند.

هانی زاده افزود: اتفاقات اخیر در عراق و پرتاب راکت های مشکوک به سمت منطقه سبز بغداد ممکن است در این چارچوب قرار گرفته باشد ولی به هر حال به نظر می‌رسد ماجراجویی آمریکا اگر صورت بگیرد پیامدهای خطرناکی برای آمریکا و هم پیمانان آنها در منطقه خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد: البته به نظر نمی رسد ژنرالهای پنتاگون که از تدبیر نظامی برخوردار هستند، اجازه بدهند دونالد ترامپ در آخرین روزهای ریاست جمهوری خود دست به ماجراجویی بزند.

هانی زاده گفت: بارها ژنرال های پنتاگون رئیس‌جمهور آمریکا را از دست زدن به یک اقدام نظامی علیه ایران برحذر داشتند و در این خصوص به او هشدار دادند، به نظر می رسد این بار نیز اجازه ندهند دونالد ترامپ دست به اقدام نظامی علیه ایران بزند چرا که آمریکا توان تحمل هزینه های سنگین این ماجراجویی را نخواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اقدام نظامی علیه ایران رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ هانی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۲۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ آشتیانی در این دیداربا اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهورایران به حراره و سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمباوه به تهران گفت: این تعاملات نشان دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی مابین قائل هستند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و ونزوئلا گفت: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای مانانگا گوا رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است گفت: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه طلب بوده است.

وی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌نماید، از اهمیت بسزای برخوردار است.

آشتیانی تاکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وزیر دفاع ایران با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین الملل اظهار کرد: متاسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.
آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را در خصوص توقف ماشین کشتاررژیم صهیونیستی به کار گیرند.
معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان دهنده سیاست های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

آقای کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تاثیر تحریم های کشورهای غربی هستند گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا( سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت های زیمباوه را برای توسعه همکاری های اقتصادی با ایران بیشتر می کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه های مختلف اعلام کردند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901020

دیگر خبرها

  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • مستند «کابوس ژنرال» به آنتن شبکه سه رسید/ قدرت نظامی ایران معاصر
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟