Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛  شهر بزرگ و پرجمعیت کرج در حال حاضر دارای ۵ مرکز فرهنگی هنری کانون است اما ساختمان قدیمی مرکز شماره ۳  کانون این شهر از سال ۱۳۹۱ به دلیل قرار گرفتن در مسیر پروژه احداث بلوار مصطفی خمینی تخریب شد و فعالیت خود را در ساختمان‌های استیجاری ادامه می‌داد.
در همین زمینه با همراهی مسئولان استانی و شهری به ویژه شورای شهر و شهرداری این کلان‌شهر ساختمان جدید مرکز شماره ۳ کانون در زمین و مکان دیگری ساخته شد و در اختیار کودکان و نوجوانان منطقه گلشهرویلا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر همین اساس «ابوالقاسم سلیمانی» مدیرکل کانون استان البرز شامگاه روز ۱۳ دی ۱۳۹۹ در آیین گشایش این ساختمان - که بخشی از آن با کاربری اداری طراحی شده است - از مسئولان استان و شورای شهر و شهرداری کرج قدردانی کرد و گفت: می‌دانم از امروز مسئولیت بیشتری برای بهره‌برداری مناسب از این مکان فرهنگی بر دوش کانون گذاشته شده است اما امیدوارم مسئولان استانی و شهری همچنان از کانون پشتیبانی کنند و فضایی را فراهم کنیم تا کودکان و نوجوانان در این استان از بهترین امکانات فرهنگی و هنری کانون بهره‌مند شوند.
او توضیح داد: این پروژه با زیربنای هزار و ۵۰۰ مترمربع، در سه طبقه با کاربری فرهنگی، آموزشی و اداری احداث شده است.
در این آیین که هم‌زمان با سال‌گرد شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی برگزار شد، همچنین «نورمحمد فردی بیرانوند» معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری البرز طی سخنانی ابتدا به تجلیل از مقام شامخ آن شهید پرداخت و سپس درباره‌ی پروژه احداث مرکز کانون گفت: هزینه‌کردن در کارهای فرهنگی یک سرمایه‌گذاری برای تقویت حوزه‌های فرهنگی است و این سرمایه‌گذاری بر خلاف پروژه‌های عمرانی، کاملا کیفی است و در درازمدت می‌توان نتایج آن را ارزیابی کرد. 

اکبر سلیم‌نژاد رییس شورای اسلامی، علی‌اصغر کمالی‌زاده شهردار و عسگر نصیری معاون فنی و عمرانی شهرداری کرج نیز در این آیین از روند ساخت و اهمیت احداث مرکز فرهنگی هنری کانون در ارتقای فرهنگی شهر سخن گفتند.

شعرخوانی یک نوجوان عضو کانون کرج در وصف شهید سلیمانی و نمایش ویدئوی سرود جدید انجمن سرود نوجوان کانون به مناسبت سالگرد شهادت این سردار بزرگ با عنوان «از خود گذشته» از بخش‌های دیگر این ویژه برنامه بود.
در ادامه مسئولان حاضر در این آیین - که در بین آن‌ها مهدی مشفق معاون توسعه و مدیریت منابع، انسیه موسویان مدیرکل آفرینش های ادبی و هنری و افسون امینی مدیرکل آفرینش‌های فرهنگی کانون نیز حضور داشتند - از بخش‌های مختلف این ساختمان بازدید کردند.
بر اساس این گزارش علاوه بر مرکز شماره ۳ کانون کرج که کاربری فرهنگی و آموزشی دارد و ویژه کودکان و نوجوانان طراحی شده است، دو طبقه دیگر این ساختمان محل استقرار اداره کل کانون استان البرز است که به این ساختمان واقع در بلوار مصطفی خمینی و در کنار بوستان پدر نقل مکان کرده است.

این ساختمان با هزینه‌ای برابر ۵۰ میلیارد ریال احداث و از بخش‌هایی شامل سالن آمفی تئاتر، نگارخانه، کتابخانه مرکزی، سه کارگاه آموزشی، شش کلاس درس، بوفه و بالکن استراحت و اتاق‌های بخش اداری و مدیریت تشکیل شده است.
همچنین ایجاد فضای سبز محوطه به مساحت ۳۰۰ متر مربع و دیوارکشی به طول ۱۸۰ متر از دیگر اقدام‌های سازمان عمران شهرداری با همکاری شهرداری منطقه پنج کرج عنوان شده است.

ساختمان قبلی اداره کل کانون استان البرز در خیابن شهید صدوقی(ساسانی) انتهای نامجو واقع شده بود که به محل جدید در کنار بوستان پدر بلوار مصطفی خمینی انتقال یافت.

46

کد خبر 1472752

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز کانون استان البرز مرکز شماره ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۲۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز

ایسنا/البرز مدیرکل صمت البرز گفت: حدود هزار نفر در بخش معدن استان مشغول به کار هستند.

محمد انصاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹۱ معدن فعال در استان وجود دارد، اظهار کرد: بیشتر معادن استان به مواد معدنی و مصالح ساختمانی از جمله شن، ماسه و سنگ لاشه ساختمانی اختصاص دارد.

وی در پاسخ به اینکه بیشتر معادن البرز در کدام مناطق متمرکز است، گفت: محدوده تهراندشت در شهرستان ساوجبلاغ بیشتر معادن البرز را در خود جای داده است.

این مسئول تصریح کرد: در مجموع چهار میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال سرمایه گذاری در این معادن صورت گرفته و ۹۸۵ نفر هم در آنها مشغول به کار هستند.

مدیر کل صمت البرز با اشاره به پروانه‌های جدیدی که سال گذشته صادر شده، افزود: سال گذشته در مجموع شش فقره پروانه بهره برداری معدن و شش فقره پروانه اکتشاف در استان صادر شده است.

انصاری ابراز کرد: علاوه بر این، سال گذشته صلاحیت هشت معدن به دلیل عدم فعالیت و انجام تعهدات قانونی بهره بردار سلب شده است.

وی با اشاره به وجود تعدادی معدن غیرفعال در استان گفت: در حال حاضر ۳۰ معدن غیرفعال در استان وجود دارد که با برگزاری جلسات مختلف در صدد فعال سازی آنها هستیم.

انصاری افزود: با اولویت برنامه جامع وزارت صمت در راستای توسعه معادن کشور، تمامی ظرفیت‌های معدنی استان مورد توجه قرار خواهند گرفت تا از فرصت‌های اشتغالزایی و توسعه اقتصادی این بخش بهره برداری لازم انجام گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • بهره برداری ازدومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد
  • بهره برداری از زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • بهره برداری از زورخانه ده ونک
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • آسیاتک ابتدای شهریور از ۵۵۰مرکز داده پیام بهره‌برداری می‌کند