Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آنچه در این خصوص بسیار مهم جلوه و ضرورت بازاریابی اینترنتی را دوچندان می‌کند، حضور مخاطبان هدف اکثر کسب‌و‌کارها در این فضاست. با این حال، همچنان شاهد حضور تعداد اندکی از شرکت‌ها در این عرصه هستیم و در مواردی هم که شرکت‌ها در این محیط فعال شده‌اند غالبا بدون هیچ طرح و برنامه مشخص و مدونی حضور دارند. در این میان شیوع بیماری کرونا مانند یک کاتالیزور خریدهای اینترنتی را به شدت با رشد روبه‌رو کرد چرا که در فضای کنونی، تمایل عموم جامعه به خدمات غیرحضوری افزایش یافته و تقریبا تمام کسب‌وکارها در تکاپوی ارائه خدمات غیرحضوری به مشتریان خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا هرچند در بسیاری از زمینه‌ها مشکلات عدیده‌ای به وجود آورده ولی با ایجاد تحول در توسعه خدمات اینترنتی، شرکت‌ها را بیش از گذشته به ارائه خدمات اینترنتی وادار کرده است. با توجه به شرایط موجود عملا دیگر بحثی برای حضور فعالانه در فضای اینترنت باقی نمی‌ماند اما سوال اصلی این است که آیا حضور در این فضا نیاز به راهبرد خاصی دارد یا خیر؛ پاسخ قطعا مثبت است. به طور کل راهبرد بازاریابی اینترنتی باید مرکب از چهار مولفه عمده باشد: اهداف، پیام، روش انتقال، تلاش.

اهداف عینی یعنی به منزله تاثیری است که می‌خواهید بر مشتری بگذارید. پیام به منزله فرصت‌هایی اعم از اطلاع‌رسانی و ارائه محصول است که شرکت برای مشتریان هدف خود فراهم می‌کند. روش نیز تعیین‌کننده قابلیت‌هایی مانند توسعه تارنما، ارسال پیام الکترونیک و ... است که محتوا به وسیله آنها ارائه می‌شود. در نهایت تلاش در مسیر راهبرد بازاریابی اینترنتی نشان‌دهنده میزان هزینه‌کرد شما در این بخش است.

برای ورود به این عرصه در ابتدا باید بدانیم بازاریابی اینترنتی به چه معناست و علت گرایش بسیاری از کسب‌وکارها به آن چیست. نکته قابل ذکر این است که بازاریابی اینترنتی با بازاریابی سنتی اهداف مشترکی دارند؛ یعنی افزایش آگاهی به نمانام، حفظ و پیدا کردن مشتریان جدید. اما تمام این موارد در بازاریابی اینترنتی با یک تفاوت عمده انجام می‌شود؛ ارائه محتوا با هزینه کمتر به جامعه بزرگ‌تر. پس علت انتخاب این نوع بازاریابی بسیار واضح است. شما می‌توانید با تولید محتوای مناسب و انتشار آن در فضای مناسب به بهترین سطح آگاهی از نمانام و در نتیجه افزایش فروش محصول خود برسید. در گام بعدی باید دید بهترین فضا برای حضور در فضای مجازی کجاست.

تارنمای یک شرکت را می‌توان اصلی‌ترین نقطه برای حضور در فضای مجازی و انجام بازاریابی اینترنتی معرفی کرد. معمولا در ابتدای مسیر، تارنماها برای اطلاع‌رسانی شروع به کار می‌کنند و در ادامه راه با توجه به نیاز شرکت قابلیت‌های ارائه محصول یا خدمت نیز در آن قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید:

فن‌آوری موتور محرک بیمه‌گری رشد 48درصدی فروش بیمه کوثر

نخستین موضوعی که در طراحی تارنما باید لحاظ شود طراحی جذاب برای مخاطب و سهولت دسترسی به قابلیت‌های آن است. معمولا از رنگ‌ها و المان‌های سازمانی شرکت استفاده می‌شود که علت این کار نیز مشهود است. نکته مهم این است که محتویات آن باید تداعی‌کننده نمانام شرکت باشد.

در مرحله بعدی باید به سئو (بهینه‌سازی تارنما برای موتورهای جست‌وجو) توجه شود. سئو برای بهبود عملکرد تارنما و بر اساس استانداردهای موتورهای جست‌وجو به کار گرفته می‌شود تا در نهایت بازدید از تارنمای شرکت بیشتر شود. از جمله فاکتورهای تاثیرگذار در سئو می‌توان به استفاده از محتوای مناسب، قرارگیری نشانی تارنما در تارنماهای دیگر، ساختار مناسب برنامه‌نویسی تارنما و ... اشاره کرد.

اما راه بعدی برای معرفی یک نمانام در فضای مجازی استفاده از قدرت شبکه‌های اجتماعی است. استفاده از این شبکه‌ها به‌ویژه در سال‌های اخیر به شکل افسارگسیخته‌ای افزایش یافته و تمامی رده‌های سنی را درگیر خود کرده است. پس مهم نیست جامعه هدف شما در چه رده سنی قرار دارد، با استفاده از تبلیغات در این فضا به طور قطع با جامعه هدف خود ارتباط برقرار خواهید کرد. علت آن نیز مشهود است؛ تقریبا تمامی افرادی که قدرت خرید محصول و خدمات شما را دارند روزانه چندین بار به تلفن همراه خود و شبکه‌های اجتماعی مراجعه می‌کنند. پس می‌توان بعد از تارنمای شرکت به عنوان درگاه رسمی ارتباط با مشتریان، از شبکه‌های اجتماعی برای تاثیرگذاری هر چه بیشتر روی مشتریان استفاده کرد. برتری مشهود این نوع تبلیغات نسبت به دیگر تبلیغات، امکان رصد و دریافت بازخورد است. با انتشار تبلیغات شرکت در فضای مجازی تعداد بازدیدکنندگان به راحتی قابل تشخیص است و به عبارت دیگر ضریب نفوذ تبلیغات کاملا معلوم می‌شود. همچنین در این فضا، شرکت شما به صورت مستقیم از مصرف‌کننده بازخورد دریافت می‌کند که این موضوع در رفع مشکلات و نواقص احتمالی شرکت بسیار موثر است.

البته استفاده از ظرفیت فضای مجازی بخش‌های بسیار گسترده‌ای دارد و درگاه‌های دیگری همچون ایمیل مارکتینگ، تبلیغات پاپ‌آپ، کلیکی و ... وجود دارند که بعد از تارنما و شبکه‌های اجتماعی می‌توان از آنها بهره برد. نکته مهم در بهره‌گیری هرچه بیشتر از بازاریابی اینترنتی تولید محتوای واحد برای تمامی درگاه‌ها و انتشار آن طبق زمان‌بندی مناسب است. در نهایت اینکه با توجه به تغییر چشمگیر سبک زندگی عموم جامعه و استفاده هرچه بیشتر افراد از فضای مجازی، شرکت‌ها برای ادامه بقای خود چاره‌ای به جز استفاده از بازاریابی اینترنتی ندارند، کما اینکه در صورت استفاده مناسب و با آگاهی از این مجرا، گستردگی بازار و قدرت رقابتی‌شان بیش از پیش خواهد شد.

محسن جوهری، مدیر تبلیغات و نمانام‌سازی بیمه کوثر

پربیننده ترین رسمیت دادن به نرخ تسعیر ۱۷۵۰۰تومان را به صلاح اقتصاد نمی‌دانم/ برای صدور نفت بیش‌تر که حق مردم است تلاش شود جزییات مهم درباره قانون جدید چک/ چک‌های قدیمی می‌تواند در وجه حامل صادر شود؟ ابلاغ مصوبه انتقال باقی‌مانده سهام پالایشگاه‌ها به ۳بانک بزرگ بورسی دانلود همراه بانک تجارت بانک‌ها دریافت سود مجاز وام‌ها را رعایت نمی‌کنند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه صنعت بیمه بازاریابی اینترنتی بیمه کوثر کسب و کار ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۲۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • ضرورت توجه ویژه‌ به بیمه و امنیت شغلی کارگران
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند