Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار مشهد با اشاره به آغاز احداث پارکینگ توحید، گفت: احداث این پارکینگ و افزایش ظرفیت جای پارک خودرو باعث رونق گرفتن میدان شهدا و تسهیل دسترسی به حرم رضوی برای زائران خواهد شد.

به گزارش ایمنا، محمد رضا کلائی در مراسم آغاز عملیات اجرایی پارکینگ توحید، اظهار کرد: بخش زیادی از رونق میدان شهدا بستگی به افزایش ظرفیت پارکینگ در این محل دارد که امیدواریم با بهره‌برداری از مجموعه توحید و پارکینگ هشت‌آباد این مشکل برطرف و زمینه رونق میدان شهدا ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در میدان شهدا که حدود هزار مترمربع با حرم مطهر فاصله دارد نیاز به ساخت پارکینگ وجود داشت تا مدل‌های حمل و نقل برای تسهیل دسترسی زائران به حرم مطهر به ویژه در ایام پیک و مناسبت‌ها تغییر یابد.

شهردار مشهد با بیان اینکه باید تصمیمات دیگری برای طراحی میدان شهدا گرفته شود، گفت: پروژه پارکینگ توحید یکی از پروژه‌هایی بود که مدت زمان طولانی معطل مانده بود، در حال حاضر ۱۴ ماه برای احداث این پارکینگ در نظر گرفته شده است و همه باید کمک کنند تا این پروژه به سرعت اجرا و آماده بهره‌برداری شود.

کلائی ادامه داد: در حال حاضر حمایت‌های شورای شهر پروژه‌های زیادی در حال اجرا است که بخشی افتتاح شده و بخشی نیز تا پایان سال آماده بهره‌برداری خواهد شد، اگر این پروژه‌ها به آینده موکول می‌شد هزینه بسیار بیشتری ایجاد می‌کرد.

وی با بیان اینکه ایجاد زیرساخت‌های حقوقی، فنی، طرح و تصویب یک پروژه شاید از هدایت یک پروژه سخت‌تر است، اظهار کرد: سوخت پروژه‌ها را حوزه مالی و اقتصادی محیا می‌کند که در این حوزه پایان سال صحبت خواهم کرد، اما در حوزه اقتصادی شهرداری پشتیبانی بسیار خوبی از پروژه‌ها انجام شده است.

شهردار مشهد ادامه داد: اجرای پروژه‌های مشارکتی و رفع مشکلات آنها و در اختیار قراردادن سرمایه بیشتر جهت تسریع، به خوبی از سوی معاونت اقتصادی انجام شده است.

کلائی با تقدیر از حمایت‌های کمیسیون اقتصادی و مشارکت‌های شورای شهر مشهد، گفت: در حال حاضر ۱۰ تا ۱۵ پروژه عمرانی از جمله پروژه‌های تقاطع غیر همسطح خلیج فارس، مصلی، آزادگان و رود پارک با پشتیبانی و تأمین مالی حوزه اقتصادی شهرداری مشهد اجرا می‌شود.

کد خبر 466284

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پارکینگ کلانشهر شهر شهردار مشهد کلانشهر مشهد شهرهاي ايران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پارکینگ توحید میدان شهدا پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۳۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 

سید عباس عباس پور کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برات الکترونیکی هم مانند اوراق گام و... یک ابزار زیر خط ترازنامه است که از طریق آن امکان تامین مالی زنجیره تولید بدون مشکلات سایر ابزار‌ها فراهم می‌شود.

این کارشناس اقتصادی در ادامه اظهار کرد: برات الکترونیکی ابزاری است که مسیر انحراف در مصرف اعتبارات پرداختی حوزه تولید را مسدود می‌کند، قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی، امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره، تامین مالی زنجیره تولید بدون دشواری و امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ درصد فروش سال گذشته بنگاه خریدار از دیگر مزایای این ابزار است در نهایت برات الکترونیک ابزاری برای تسهیل تامین مالی است.

او همچنین گفت: هر کدام از ابزار‌های زنجیره تأمین مالی دارای مزیت‌های مختلف هستند که متقاضیان با توجه به نیاز‌های خود می‌توانند از این ابزار‌ها استفاده کنند و توسعه این ابزار‌ها بسیار ضروری است.

گفتنی است، شنبه ۸ اردیبهشت ماه از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی رونمایی شد برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن برات‌گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • فیلم| میدان شهدا در دانشگاه جورج واشنگتن!
  • معارضات پروژه بزرگ بسط شرقی حرم مطهر برطرف شد
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد
  • تشییع پیکر چند شهید دفاع مقدس در مشهد و تهران
  • اجتماع بزرگ صادقیون در مشهد برگزار شد