Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@10:47:00 GMT

آیا اپل از یک گلابی شکست خواهد خورد؟

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۶۳۹۶۹

آیا اپل از یک گلابی شکست خواهد خورد؟

شرکت اپل از یک شرکت برای استفاده از لوگویی شبیه لوگو خود شکایت کرد.

به گزارش گروه دانش و فناوری قدس آنلاین، اپل به دلیل پرونده های قضایی متعدد خود علیه متنوع ترین شرکت ها به دلایل مختلف، شناخته شده است. این شرکت اخیراً در این زمینه خوب عمل نکرده است و به اندازه کافی برای محکوم کردن یک شرکت برای استفاده از لوگو گلابی قوی کار نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماه آگوست سال جاری ، شرکت اپل شکایتی را علیه یک شرکت به دلیل انتخاب لوگو شبیه خود مطرح کرد. این شرکت ، Prepear که نام آن نشان دهنده لوگو آن نیز است ، از طریق برنامه موجود در فروشگاه App و فروشگاه Google Play ، به مشترکان خود در تهیه وعده‌های غذایی و ایجاد لیست خرید خدمات می‌دهد. ما می‌دانیم که اپل لوگو نمادین خود را دارد که شبیه نام آن هم است اما مشکل این شرکت با شرکت های دیگر با لوگو یا نام میوه چیست؟

در ابتدا این لوگو یکی از دلایل معروفیت اپل بوده است اگرچه Prepear از لوگو گلابی استفاده می‌کند اما اپل ادعا می کند که شباهت زیادی به لوگو خودش دارد. بنیانگذار Prepear ، ناتالی مونسون ، اپل را به خفه کردن مشاغل کوچک که ممکن است قدرت مالی لازم برای مبارزه با این غول فناوری در پرونده‌های طولانی دادگاه را نداشته باشند ، متهم کرد. ما نمی‌خواهیم در این گزارش تعصب داشته باشیم اما در این مورد ، اپل اغراق می‌کند. در حالی که این شرکت اولین شرکتی بود که نام یک میوه را انتخاب کرد و به شهرت رسید و پس از آن این شرکت به نوعی تمام میوه های جهان را محکوم کرد، مدیر عامل شرکت Prepear اصرار دارد که نشان تجاری گلابی آنها به هیچ وجه شبیه لوگو Apple نیست. به همین دلیل نمی تواند به برند Apple آسیب برساند،اپل برای تداوم دفاع از خود با هزاران دلار اسکناس اقدام می‌کند و پرونده‌های قضایی متعددی را علیه خیلی از شرکت‌ها به راه می‌اندازد.

در جلسات دادگاه ، اپل سعی کرد منطقی نشان دهد که چگونه یک آرم گلابی می تواند مانند آرم اپل جدی به نظر برسد. بر اساس آن ، گلابی Prepear’s به گونه ای طراحی شده است که به وضوح از آرم تحسین شده جهانی اپل تقلید می کند و ممکن است یک مزیت تجاری ناعادلانه به Prepear بدهد. از طرف دیگر Prepear با تشکیل دادخواست با هدف اجبار اپل به ترک دادگاه، راهی متفاوت برای بقای خود آماده کرده است و از سوی دیگر به نظر می‌رسد اپل نیز تغییری در روند شکایت خود ایجاد کرده و عقب نشینی خواهد کرد.

در دادخواست تنظیم شده توسط Prepear Super HealthyKids بیش از ۲۵۰،۰۰۰ امضا بدست آمده است و اگر اپل اصرار در پیگیری پرونده داشته باشد ، ممکن است یک واکنش بزرگ دیگر متوجه واکنش احتمالی شود.

به نظر می‌رسد طرح شکایت اپل از این شرکت لغو خواهد شد و به نوعی اپل بازنده این دادگاه خواهد بود.

پرونده های مربوط به دادگاه تجدیدنظر و علائم تجاری اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری ایالات متحده نشان می دهد که دادرسی های مربوط به Apple و Prepear به مدت ۳۰ روز به تأخیر می افتد زیرا در تلاش هستند موضوع را خارج از دادگاه حل و فصل کنند. اگر قبل از ۲۳ ژانویه ۲۰۲۱ هیچ توافقی حاصل نشود ، دادگاه به پرونده رسیدگی می‌کند. به هر حال، هر یک از طرفین می‌توانند تصمیم بگیرند که تا آن تاریخ صبر نکنند و هر زمان خواستار ادامه پرونده در دادگاه شوند.

باید صبر کنیم تا ببینیم در دادگاه ها به توافق خواهند رسید یا حکم دیگری صادر خواهد شد. فکر می کنید اپل در مورد لوگو Prepear درست می‌گوید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شرکت اپل گلابی شکایت پرونده قضایی فروشگاه Google Play دلار لوگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد


به گزارش تابناک به نقل از  تسنیم، علی صالحی؛ دادستان تهران اظهار کرد: متهمان این پرونده با مانور‌های متقلبانه اقدام به اخذ وجوه بدون مجوز در قبال پیش فروش خودرو نموده و با توجه به عدم ایفای تعهدات، ضمن ارتکاب اخلال 6 هزار میلیارد ریالی در نظام اقتصادی کشور، مبالغ هنگفتی تحصیل مال نامشروع، پولشویی و ایراد خسارت به مالباختگان مرتکب شده‌اند.

دادستان تهران افزود: این پرونده 1294 شاکی و 43 متهم دارد و متهمان اصلی که 16 نفر هستند با عناوین اتهامی مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق اخذ وجوه بدون مجوز قانونی (جمعاً به مبلغ 6037 میلیارد و 620 میلیون ریال)، مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای و پولشویی تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

 

وی تصریح کرد: برای 23 نفر از متهمان پرونده که به عنوان واسطه در جذب مشتری نقش داشته و پورسانت دریافت می‌کردند؛ به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع درخواست مجازات شده است، ضمن اینکه دو نفر از متهمان به اتهام پولشویی و دو نفر دیگر به اتهام اختفا و تصاحب صوری اموال متهمان در مرحله تحقیقات قضایی، تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

دادستان تهران با تأکید بر اهتمام دستگاه قضایی نسبت به رسیدگی به جرایم عمده و کلان اخلال گران در نظام اقتصادی کشور؛ اظهار داشت: متهمان این پرونده پس از اخذ وجوه کلان از طریق مانور‌های متقلبانه، گرچه بدواً حدود 2000 خودرو به مشتریان تحویل داده بودند؛ لیکن از اجرای تعهدات خود نسبت به 2754 خودروی باقی مانده سر باز می‌زنند که این موضوع موجب طرح شکایت از سوی مالباختگان و تشکیل پرونده کثیرالشاکی در مرجع قضایی می‌شود، که بلافاصله تحقیقات قضایی آغاز و پرونده با 1294 شاکی و 43 متهم با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مراجع نظارتی به منظور پیشگیری از عملکرد اخلال گران اقتصادی و تسریع در توقف اقدامات مجرمانه، مکلفند راجع به گزارش‌های کمیته مبارزه با پولشویی در خصوص معاملات مشکوک، اقدامات به موقع و مؤثر انجام دهند، ضمن اینکه شهروندان هم می‌بایست قبل از افتادن به دام کلاهبرداران، در خصوص قانونی بودن فعالیت‌های شرکت‌های پیش فروش خودرو، تحقیق و بررسی کنند.

دیگر خبرها

  • مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • پرونده «آمیا»/ صحنه‌گردانان اتهام‌زنی علیه ایران چه کسانی هستند؟
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی / مصاحبه با وکیل
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی