Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@15:19:27 GMT

مس، نگین سرخ بازار فلز

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۶۳۹۹۲

مس، نگین سرخ بازار فلز

تجارت فلزات همواره یکی از سودمندترین بحث های تاجران بزرگ و همینطور صنعتگران بوده است... - اخبار بازار -

تجارت فلزات همواره یکی از سودمندترین بحث های تاجران بزرگ و همینطور صنعتگران بوده است. بازاری بزرگ و داغ که عده ای مواد اولیه تولید خود را از آن تامین می کنند و دیگران به فکر سود از تبادلات هستند. خرید و فروش مس یکی از ارکان اصلی این بازار است که در ادامه به بررسی این موضوع می پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واضح است که بازار فلزات همیشه یکی از داغ ترین بازار ها در جهان بوده است. فلزات رنگین به علت کاربرد بالای آن ها در صنایع مختلف با تغییرات قیمتی خود موجب ایجاد تغییرات سنگینی در سایر بازار ها و شرایط اقتصادی یک کشور می شوند. یکی از مهمترین فلزات این بازار که همیشه توجهات زیادی به آن معطوف بوده است مس است. خرید و فروش مس چنان تاثیری در این بازار پر تلاطم دارد که میتوان آن را به راحتی به عنوان نگین این بازار معرفی نمود. خرید و فروش مس در حالت های مختلف آن مانند  ورق مس  و یا شمش مس و یا آلیاژ هایی که از آن بدست می آید مانند ورق برنج، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده است. در این مطلب قصد داریم تا به بررسی تجارت این فلز کاربردی بپردازیم.

مس، نگین سرخ بازار فلز

در بین فلزات مختلف مس فلزی است که شباهت بسیار زیادی را با فلزات گرانبها مانند طلا و نقره دارد. اما از نظر قیمت با آن ها برابری نمیکند. این هادی قدرتمند به دلایل مختلفی مانند زیاد بودن منابع آن در زمره این فلزات قرار نمی گیرد؛ اما در صنایع مختلف بسیار کاربردی و مفید است. از این رو خرید و فروش مس در اولویت بالایی قرار میگیرد.

 

فروش مس، نگین سرخ بازار فلز

تغییرات بازار جهانی و تاثیرات آن روی فروش مس

قیمت مس را میتوان یک تابع وابسته به قیمت جهانی آن دانست. با وجود تحریم ها و همینطور شرایط اقتصادی خاص حاکم بر بازار فلز ایران، عوامل عمده ای وجود دارند که به صورت جهانی روی بازار مس تغییراتی را ایجاد میکنند و بازار فلز ایران را نیز تحت تاثیر قرار میدهند. این اقدامات را می توان به این صورت فهرست نمود:

رشد اقتصاد جهانی: با رشد جهانی قیمت فلزات که معمولا به صورت سالیانه اتفاق می افتد قیمت مس نیز بالا خواهد رفت. معمولا در افزایش قیمت های اینچنینی، یک افزایش قیمت میانگین برای مس اتفاق می افتد و فروش مس صدمه ای نمی بیند.

بازار های نوظهور: گاهی مواقع ایجاد شدن یک بازار جدید برای فروش مس و یا بالا رفتن مصرف این فلز تغییرات شدیدی در قیمت آن ایجاد می کند. بالا رفتن درخواست مس در کشورهایی مانند چین، هند و برزیل یکی از این موارد به شمار می رود که باعث افزایش قیمت فروش مس شده است.

اختلالات تامین کنندگان: بالا بردن قیمت مس از طرف تامین کننده نیز یکی دیگر از عواملی است که فروش مس را تحت تاثیر قرار می دهد. افزایش قیمت مس توسط بزرگترین تولید کننده مس یعنی بولیوی در سال 2007 نمونه ای از این دست موارد به شمار می رود.

فشارهای بازار: وقتی به دلیل بعضی از عوامل ذکر شده قیمت مس بالا رفته و فروش مس تحت تاثیر قرار بگیرد، تاجران با اعمال فشار هایی روی بازار و همینطور جایگزینی این فلز در معاملات تجاری با فلز های دیگر، در صدد کنترل قیمت مس و کاهش آن بر می آیند، که این اقدامات معمولا موفقیت آمیز خواهد بود.

تحلیل بازار برای فروش مس

خرید و فروش مس و به طور کلی تجارت این فلز و آلیاژهای وابسته به آن مانند ورق برنج، یک کار پیچیده و چند فاکتوره است. در تجارت مس شما باید به عوامل مختلفی توجه داشته باشید. یکی از مهم ترین این عوامل مورد استفاده و نوع فلز مس انتخابی شما است. به عنوان مثال انتخاب شمش مس، و یا ورق مس به عنوان کالایی که میخواهید این تجارت را با آن انجام دهید، همینطور بازار هدفی که تعیین کرده اید و نیازی که به هر کدام از این محصولات دارند می تواند روی تجارت شما تاثیر گذار باشد.

 

تحلیل بازار برای فروش مس

به طور کلی برای خرید و فروش مس باید به عواملی مانند، انتخاب شکل اصلی فلز مس(ورق مس، شمش مس، ضایعات مس)، انتخاب نوع تجارت مورد نظر(بورس کالا، خرید حواله، خرید فیزیکی کالا)، استراتژی سنجش بازار و همینطور ریسک هایی که متوجه این کار است توجه ویژه ای داشت.

ورق مس و ورق برنج، دو عضو مهم بازار تجارت فلز

در بین اشکال مختلفی که برای مس و آلیاژ برنج وجود دارد، ورق مس و ورق برنج بخاطر طیف وسیع کاربردی که دارند بیشتر مورد توجه قرار می گیرند. معمولا از این ورق ها بسته به ضخامتی که دارند در صنایع مختلف استفاده می شود. از ورق هایی با ضخامت بالاتر برای کارهایی مانند ساخت ظروف مسی و برنجی و از ورق هایی با ضخامت کمتر برای استفاده در دستگاه ها و قطعات الکترونیکی استفاده می گردد.

ورق برنج نیز همانند ورق مس طرفداران خود را دارد. استحکام ورق برنج میتواند یکی از مهمترین علل خرید و فروش و کاربرد های این آلیاژ باشد. همینطور تولید ظروف برنجی از دیگر عواملی است که فروش این کالا را به یک بحث داغ و مهم تبدیل کرده است.

فروشگاه رحیمی(بازارفلز) از سال 1368 با هدف فروش و تهیه مقاطع مختلف مسی و برنجی شروع به فعالیت کرده است و در زمینه فروش ورق مس ، رول و کویل مس ، کویل فنری برنج و ورق برنج در راستای رفع نیاز بازار خدمت می کند. این مجموعه در سال 1374 همکاری با شرکت صنایع مس شهید باهنر را شروع کرد و پس از 25 سال همکاری با این شرکت همچنان به صورت تخصصی اقدام به فروش محصولات نورد این کارخانه شامل ورق و رول های مسی و برنجی کرده است؛ لازم به ذکر است که با توجه به نیاز بازار در مقاطع زمانی مختلف اقدام به واردات این محصول از کشورهای دیگر نیز داشته است. این مجموعه با مدیریت جناب آقای رضا رحیمی با چشم انداز بلند مدت در نظر دارد، تمام نیازهای بازار اعم از کارفرمایان و کارخانه های بزرگ تا کارگاه های کوچک و مصرف کنندگان عزیز را با قیمتی مناسب و رقابتی در کمترین زمان ممکن تهیه نماید و به این همکاری ها چه در حجم اندک و چه پروژه های عظیم افتخار می کند.

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خرید و فروش مس افزایش قیمت بازار فلز ورق برنج قیمت مس ورق مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۳۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام

به گزارش تابناک اقتصادی؛ توانایی ایران در مسیریابی و غلبه بر تحریم‌های نفتی و دستیابی به رکوردشکنی فروش نفت خام در شش سال گذشته، نشان از انعطاف‌پذیری، خلاقیت و نگاه راهبردی کشور در مواجهه با چالش‌های اقتصادی دارد. علیرغم اینکه ایران با محدودیت‌های قابل توجهی در صادرات نفت مواجه است، موفق شده است فروش نفت خود را افزایش دهد و سالانه تا ۳۵ میلیارد دلار درآمد داشته باشد. این موفقیت را می‌توان ناشی از اجرای سیاست‌های نوآورانه و آینده نگر در حوزه انرژی دولت سیزدهم دانست که ایران را قادر ساخته است از فرصت‌های جدید بازار سرمایه گذاری کند، پایگاه مشتریان خود را گسترش دهد و درآمد‌های ارزی خود را افزایش دهد.

در همین رابطه پیرامون عبور ایران از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام برابر با میزان فروش در زمان برجام در سال ۲۰۲۳ میلادی با خانم زهرا فلاحی کارشناس انرژی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

زهرا فلاحی کارشناس انرژی در مورد مسیر خنثی سازی تحریم‌های تجارت نفت خام ایران گفت: رشد فروش نفت خام ایران نشان دهنده توانایی این کشور برای انطباق و تکامل در پاسخ به پویایی بازار در حال تغییر و فشار‌های ژئوپلیتیکی است. ایران با استفاده از استراتژی‌های بازاریابی جدید، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتری و به حداکثر رساندن پتانسیل درآمد خود، توانسته است جایگاهی قوی در بازار جهانی نفت حفظ کند. این رویکرد پیشگیرانه نه تنها به ایران برای غلبه بر تحریم‌های اقتصادی کمک کرده است، بلکه این کشور را به عنوان یک بازیگر قابل اعتماد و رقابتی در تجارت بین المللی نفت معرفی کرده است.

علاوه بر این، موفقیت ایران در جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش نفت و گاز، جذابیت این کشور را به عنوان مقصد سرمایه گذاری و شریک استراتژیک در بازار انرژی برجسته می‌کند. ایران با تاکید بر تقویت زیرساخت‌های نفتی، توسعه میادین جدید نفتی و جذب سرمایه خارجی، به عنوان یک بازیگر کلیدی در جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز خود مطرح شده است. تمرکز بر ایجاد مشارکت‌های استراتژیک، ترویج سیاست‌های سرمایه‌دوستانه و ایجاد فضای کسب‌وکار مساعد، ایران را قادر می‌سازد تا به رکورد‌های سالانه سرمایه‌گذاری خارجی بیش از ۵ میلیارد دلار دست یابد.

این کارشناس انرژی در رابطه با بازسازی پالایشگاه‌های نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی و پایان تعمیرات بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا اظهار کرد: دولت سیزدهم ایران استراتژی جسورانه و مبتکرانه‌ای را برای تغییر تجارت انرژی خود و تضمین بازار‌های تضمین شده برای صادرات نفت خام خود در پیش گرفته است. ایران با دور شدن از شیوه‌های سنتی تجارت نفت و بهره‌گیری از تخصص فنی و مهندسی داخلی، فرصت‌های جدیدی را برای رشد و گسترش در بازار جهانی نفت شناسایی کرده است.

تصمیم برای تمرکز بر سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی، نوسازی و ارتقای امکانات موجود، و مشارکت با شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند صنعت پالایشگاه، ایران را قادر ساخته تا وارد بازار‌های جدیدی شود و خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بخش انرژی آمریکای لاتین معرفی کند. امسال تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و شاهد از سرگیری کامل فعالیت بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا خواهیم بود.

وی ادامه داد: ایران از طریق سرمایه گذاری‌های استراتژیک در پالایشگاه‌های نیمه فعال در آمریکای لاتین، جای پای خود را در منطقه گسترش داده، عملیات پالایشگاهی را احیا کرده و خود را به عنوان ارائه دهنده پیشرو خدمات فنی و مهندسی قرار داده است. ایران با بهره گیری از تخصص و نبوغ ایرانی، خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بازار انرژی آمریکای لاتین، به ویژه در کشور‌هایی مانند ونزوئلا، که بازسازی پالایشگاه‌ها فرصت‌های جدیدی را برای همکاری و رشد باز کرده است، تثبیت کرده است.

زهرا فلاحی در پایان گفت: موفقیت ایران در عبور از تحریم‌های نفتی، افزایش فروش نفت خام و جذب سرمایه‌گذاری خارجی نشان‌دهنده چشم‌انداز استراتژیک و رویکرد نوآورانه این کشور در تجارت انرژی است. ایران با پذیرش فرصت‌های جدید بازار، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتریان خود و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی کشور‌های همسو با خود، خود را به عنوان یک بازیگر اصلی در بازار جهانی نفت معرفی کرده و خود را به عنوان یک شریک کلیدی در بخش انرژی تثبیت کرده است. در سال ۱۴۰۳ تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و مسیر توسعه صادرات نفت خام در سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • کارت سوخت در بازار سیاه