Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری بیشترین آمار تخلف اداری آموزش و پرورش را مربوط به غیبت‌های غیرموجه اعلام کرد.

به گزارش ایمنا، محمد خرم مدیرکل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری، درباره میزان شکایت‌ها از کادر اداری آموزش و پرورش، با توجه به کاهش تعداد آن‌ها به یک سوم، توضیح داد: لازم می‌دانم در ابتدا از زحمات معلمان در دوران کرونا و در فضای آنلاین که تلاش‌های بسیاری کرده‌اند، تشکر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کل میزان شکایات و گزارشات با توجه به کثرت و فعالیتی که صورت می‌گیرد، همواره آمار قلیلی بوده است، به هر حال مراقبت‌های لازم انجام می‌شود تا همان میزان اندک نیز کمتر شود و حتی دیگر وجود نداشته باشد.

وی ادامه داد: هدف ما در نهاد مقدس آموزش و پرورش این است که کمترین میزان تخلفات را داشته باشیم و در نهایت موجب رضایت خانواده‌ها و اولیا شویم.

مدیرکل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری افزود: به دلیل شیوع کرونا و حضور یک سوم نیروها در محل کار، ورودی شکایت‌ها و پرونده با کاهش رو به رو شده است، از طرفی به دلیل اینکه فضا آنلاین شده، به طور خودکار آمار شکایت‌ها کم می‌شود.

خرم در پاسخ به این سوال که در حال حاضر بسیاری از امور مجازی شده، آیا در این خصوص که در فضای مجازی رسیدگی‌ها کمتر و یا سخت‌تر شده شکایتی داشته‌اید یا خیر؟ گفت: این موضوع هم کاهش یافته، زیرا از میزان فعالیت در فضای فیزیکی و حضوری کاسته شده است، اما عمومًا در خصوص موضوعاتی از قبیل نحوه تدریس، مجموعه فضای اینترنت و حتی اپلیکیشن‌ها شکایت‌های موردی وجود دارد. البته اینها شکایت‌هایی نیست که پرونده سازی شوند و برای رفع آنها تلاش می‌شود.

وی افزود: به عنوان مثال قطعی اینترنت به ما مربوط نمی‌شود و امیدواریم دستگاه‌های دیگر کمک کنند تا این مشکل مرتفع شود، اما در این زمینه بعضاً مواردی مشاهده شده است، اخیراً یکی از اولیا گفته است، گاهاً معلمان خارج از کتاب درسی تدریس می‌کنند که این امر هم پیگیری شد.

مدیرکل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری بیان کرد: همچنین اولیا نگرانی‌های زیادی از برگزاری امتحانات حضوری داشته‌اند و درخواست کرده‌اند، امتحانات در فضای مجازی و به شکل آنلاین برگزار شود. آنها اعلام کرده‌اند حاضر نیستند، فرزندشان را برای امتحان به مدرسه بفرستند. ما مصداق این موارد را داشته‌ایم و به آن رسیدگی کردیم. اگر اولیا احساس کردند که موضوعاتی در فضای مجازی وجود دارد که باید به آن رسیدگی شود به ما اعلام کنند تا ما پیگیری کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که از بابت سرعت پایین اپلیکیشن شاد شکایتی داشته‌اید یا خیر؟ گفت: بله، اولیا هم نگران این مساله هستند. ما نیز در همین فضا هستیم و شرایط را درک می‌کنیم، اما شبکه شاد به دلیل حجم ورودی و کثرت مراجعه کنندگان ممکن است گاهی کُند شود، با توجه به اینکه شاد از امکانات خوبی برخوردار است، به همین خاطر آموزش و پرورش برنامه‌های درسی را زمان‌بندی کرده است.

خرم افزود: آموزش و پرورش هم در تلاش است این مشکلات را حل کند، ضمن اینکه فضای اینترنت نیز در برخی نقاط کشور ضعیف و در بعضی مناطق خوب است. ما گلایه خانواده‌ها را در این زمینه قبول داریم اما باید کمک کنیم که این دوره بگذرد تا دانش آموزان از لحاظ تحصیل عقب نمانند.

وی تاکید کرد: رسیدگی به این امر صرفاً منوط به تلاش آموزش و پرورش نیست، آموزش و پرورش و معلمان تلاش‌های زیادی کرده‌اند اما لازم است یک سری دستگاه‌های دیگر نیز همکاری داشته باشند.

مدیرکل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری توضیح داد: در حوزه کاری ما همه همکاران تلاش کردند تا به شکایات رسیدگی کنند. البته یکی از دستگاه‌هایی که همواره در زمان کرونا به خوبی به وظایف خود عمل کرده، وزارت آموزش و پرورش است.

وی در پاسخ به این سوال که در زمان بازگشایی مدارس، شکایت درباره خشونت‌های فیزیکی وجود داشت و اکنون که آموزش مجازی شده، میزان خشونت‌های کلامی در کلاس‌های درس مجازی چقدر است و آیا گزارشی در این زمینه داشته‌اید؟ گفت: تاکنون گزارشی در این زمینه به دست ما نرسیده که هیأت‌ها بخواهند آن را بررسی کنند، اما اگر چنین شکایتی مطرح شود و میزان آن گستردگی داشته باشد، حتماً مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

خرم با اشاره به بیشترین موضوعات شکایت شده اداری آموزش و پرورش گفت: بیشترین شکایت‌ها مربوط به غیبت‌های غیرموجهی است که همکاران دارند. دلیل اینکه ما را در کنار دستگاه‌های پر شکایت قرار می‌دهند این است که اغلب پرونده‌های ما تخلفات داخلی بوده و میزان شکایت‌های بیرون از وزارت خانه اندک است.

وی اظهار کرد: گزارش‌ها و شکایت‌های داخلی به این صورت است که به عنوان مثال یک مدیر مدرسه از معلم و یا همکاری که غیبت غیرموجه داشته، اعتراض کرده است، این مورد بیشترین آمار شکایت را داشته، در مرحله بعد، بیشترین شکایت به نقض قوانین و مقررات مربوط می‌شود.

خرم در توضیح شکایت در زمینه نقض قوانین و مقررات گفت: نقض قوانین و مقررات مانند این است که برای ثبت نام وجه نقد دریافت شود و یا به عنوان مثال توصیه شده معلم و مدیر کتاب دیگری غیر از کتاب درسی (کمک درسی) را تدریس نکنند که این مورد هم جز نقض قوانین به شمار می‌آید.

مدیرکل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری با اعلام آمار شکایت‌ها گفت: امسال به جهت غیرحضوری شدن به طور کل میزان شکایات کاهش داشته است اما در کل در سال ۹۸ میزان شکایت‌ها در خصوص غیبت‌های غیرموجه تعداد هزار و ۸۳۱ پرونده، میزان شکایت با موضوع نقض قوانین و مقررات تعداد ۹۹۴ مورد پرونده بوده است. میزان شکایت بابت دو شغله بودن معلم بدون هماهنگی، تعداد ۸ مورد پرونده در کشور و میزان پرونده‌های عدم گزارش تخلف کارکنان تحت امر تعداد ۲۷ پرونده بوده است؛ در این مورد مدیر باید مراقبت لازم را به عمل بیاورد که چارچوب‌های قانونی رعایت شود.

خرم به ایلنا گفت: با توجه به کثرت همکاران و فعالیت‌های گسترده در آموزش و پرورش این شکایت‌ها نشان از سلامت کاری در آموزش و پرورش دارد.

کد خبر 466313

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش شکایت تخلف اداری آموزش مجازی معلمان دانش آموزان خشونت کلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نقض قوانین و مقررات آموزش و پرورش اداری آموزش میزان شکایت فضای مجازی شکایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۴۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران

سکانسی از سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. قسمت هشتم سریال افعی تهران با یک سکانس تکان‌دهنده همراه بود؛ سکانسی که در آن آرمان بیانی (پیمان معادی) خاطره کتک‌خوردن‌های‌اش از ناظم را یاداوری می‌کند و قصد انتقام‌جویی دارد.

به گزارش ایسنا، حال مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش اعلام داده است که در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل این سریال، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه شده و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم، تقاضا شده است.

مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی دفتر حقوقی و قضایی وزارت آموزش و پرورش علیه دست‌اندرکاران اصلی یکی از سریال‌های نمایش خانگی خبر داد.

امید رضاوند، مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شان و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه، اظهار کرد: علیرغم این مهم که معلم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر‌به‌فردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به ویژه فرهنگیان شده است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی با تاکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحد‌های حقوقی تابعه در سراسر کشور نیز معاضدت قضایی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان است، اعلام کرد: در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یادشده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

درخواست فرهنگیان برای برخورد با عوامل توهین به معلم در سریال افعی تهران

به دنبال انتشار برشی از یک سریال شبکه خانگی در فضای مجازی که در آن برخورد تحقیرآمیز یک دانش‌آموز سال‌های دور با معلم خود را نشان می‌دهد، شماری از تشکل‌های معلمان استان یزد در نامه‌ای سرگشاده خطاب به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، پیگیری و برخورد قانونی با این موضوع را خواستار شدند.

در این نامه آمده است: «با عنایت به ساخت و پخش سریالی که در آن به شکلی نامناسب و سخیف به مقام شامخ معلم اهانت شده، استدعا داریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به پیگیری موضوع و انجام اقدامات لازم برای برخورد قانونی با عاملان ساخت و پخش این فیلم از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام و نتیجه پیگیری را به اطلاع جامعه فرهنگیان استان برسانید.

رونوشت این نامه به رییس دادگستری استان یزد برای استحضار و پیگیری به عنوان مدعی‌العموم ارسال شده است.»

این نامه به امضای شورای هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان ولایی استان یزد، مجمع فرهنگیان ایثارگر استان، کانون تربیت اسلامی، جامعه اسلامی فرهنگیان یزد، جمعیت فرهنگیان جوان، کانون فرهنگیان حزب موتلفه، کانون فرهنگیان شانا یزد و هیات اندیشه‌ورز بسیج فرهنگیان استان یزد رسیده است.

در سریال «افعی تهران»، آرمان بیانی (با بازیگری پیمان معادی) در لوکیشن فیلم‌برداری، پس از سال‌ها با ناظم دوران مدرسه‌اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که به ادعای آرمان خاطرات کتک‌هایش پس از گذشت سال‌ها هنوز از ذهن او پاک نشده و حالا این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام‌جویی می‌داند.

در این فیلم، آرمان بیانی (پیمان معادی) هرچه در دل دارد، به ناظم دوران راهنمایی‌اش (آقای شکوهی) می‌گوید و این در حالی است که شکوهی اذعان می‌کند که در دوران کاری خود هرگز دانشی آموزی را تنبیه بدنی نکرده است و در پایان این سکانس آرمان معلم زمان کودکی را برای مجازات در کنار اتوبان از ماشین پیاده می‌کند.

سکانس جنجالی سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان

سکانسی از سریال افعی تهران درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. سریال افعی تهران، به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی پیمان معادی و پویا مهدوی‌زاده، پخش خود را از اسفند ماه ۱۴۰۲ در شبکه نمایش خانگی آغاز کرده است.

قسمت هشتم سریال افعی تهران با سکانسی جنجالی همراه بود. شخصیت آرمان بیانی (با بازی پیمان معادی) پس از سال‌ها بر حسب تصادف، با ناظم دوران مدرسه اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که خاطرات کتک های‌اش پس از گذشت سال‌ها از ذهن آرمان پاک نشده و حالا او این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام جویی می‌داند.

دیگر خبرها

  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش