Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو، روسیه با آنکه از لحاظ صنایع نظامی در زمره پیشرفته‌ترین کشورهای جهان قرار می‌گیرد، ولی صنعت خودروی آن دچار عقب‌ماندگی شده و حرف خاصی برای گفتن در سطوح بین‌المللی ندارد. عمده خودروهای تولیدی این کشور بر اساس پلتفرم‌ها و پیشرانه‌های از رده خارج ساخته شده و از نظر ظاهری اکثرا قدیمی و از مد افتاده دیده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از اتومبیل‌های روسی که اخیرا مانور زیادی روی آن داده می‌شود، شاسی‌بلند پاتریوت از شرکت یواز (UAZ) است. این خودرو از شاسی جدا از بدنه بهره می‌برد، به همین جهت سازنده آن را مدلی مناسب برای مسیرهای آفرود و صعب‌العبور تبلیغ می‌کند.  
به تازگی شرکتی به نام بریمک (Bremach) برای واردات یواز پاتریوت به بازار آمریکا اعلام آمادگی کرده است. با تصمیم این شرکت مدل‌های وارد شده به آمریکا با نشان بریمک و نام تائوس (Taos) به فروش خواهد رسید.
یواز پاتریوت یا بریمک تائوس از سال آینده و به عنوان مدل 2022 راهی بازار آمریکا خواهد شد. نکته جالب اینکه پیش‌تر کمپانی آلمانی فولکس‌واگن کراس‌اووری را با همین نام معرفی کرده است، از این رو احتمال می‌رود جدالی حقوقی بر سر این موضوع بین دو کمپانی شکل بگیرد. البته بریمک ادعا می‌کند تمامی مراحل قانونی و مجوزهای لازم برای عرضه پاتریوت تحت هویت تائوس اخذ شده است.  
شاید بدانید اخیرا زمزمه‌هایی مبنی بر عرضه پاتریوت در ایران نیز شنیده شده، هر چند در عمل تا الان این اتفاق به صورت رسمی رخ نداده است   تائوس روسی با قیمت پایه 26,405 دلار در دسترس مشتریان آمریکایی قرار خواهد گرفت. بریمک می‌گوید این خودرو به لطف قابلیت‌های لوکسی که تنها در مدل‌های رده‌بالا و گران‌قیمت دیده می‌شود، مدلی ارزشمند در برابر رقم پرداختی خواهد بود. علاوه‌بر این بریمک مدعی است تائوس/پاتریوت جان‌سختی و امنیت مدلی مثل لکسوس LX را با توانمندی‌های آفرود و تجهیزات پیشرفته یک لندرور ترکیب می‌کند. این تعاریف در حالی است که جیپ چروکی 26,555 دلار قیمت دارد؛ قیمت نسخه دو درب رانگلر نیز از حدود 28 هزار دلار و قیمت نسخه چهار درب آن از حدود 32 هزار دلار آغاز می‌شود.  
نیروبخش یواز پاتریوت یک موتور 2.7 لیتری چهار سیلندر است. این موتور 150 اسب بخار قدرت تولید می‌کند که در مقایسه با حجم اصلا رقم مناسبی نیست. همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم، پاتریوت از شاسی جدا از بدنه (نردبانی) برخوردار بوده و جعبه دنده کمکی الکترونیکی در آن به صورت استاندارد موجود است، همچنین قفل الکترونیکی دیفرانسیل عقب به عنوان یک آپشن برای مشتریان قابل انتخاب خواهد بود. به غیر از این‌ها، بریمک آپشن‌های دیگری مثل هواکش، کیت افزایش ارتفاع و وینچ را نیز در لیست آپشن‌ها گنجانده است.  
نسخه پیکاپ پاتریوت با نام Brio تولید می‌شود   ناگفته نماند بریمک در کنار پاتریوت، پیکاپ Brio را نیز در آمریکا عرضه خواهد کرد. این خودرو در حقیقت همان نسخه پیکاپ پاتریوت بوده و ابعادی مشابه با فورد رنجر دارد. Brio در حال پشت سر گذاشتن تست‌های جاده‌ای و کسب مجوزهای قانونی است، بریمک این پیکاپ روسی را در حالی با بهای پایه 27,882 دلار به فروش خواهد رساند که فورد رنجر با آن همه محبوبیت قیمتی زیر 25 هزار دلار دارد؛ قیمت مدل پایه از پیکاپ فوق‌العاده پرطرفدار F-150 هم از حدود 29 هزار دلار شروع می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خودرو روسیه اتومبیل شاسی بلند موتور یواز پاتریوت هزار دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۵۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا

به گزارش همشهری آنلاین، صندوق بین‌المللی پول، با خوش‌بینی نسبت به رشد اقتصاد هند، پیش‌بینی کرد که اقتصاد آسیا در سال جاری به‌جای ۴.۲ درصد (پیش‌بینی ۶ ماه پیش) ۴٫۵ درصد رشد کند.

درعین‌حال، این نهاد بین‌المللی بزرگ‌ترین خطر برای اقتصاد آسیا را طولانی شدن اصلاحات در بخش املاک چین عنوان کرده که تقاضا را تضعیف می‌کند و احتمال وقوع تورم منفی طولانی‌مدت و ضربه زدن به سایر اقتصادها از طریق «سرریزهای تجاری مستقیم» را افزایش می‌دهد.

-عربستان قصد دارد تا قیمت نفت خود را برای مشتریان آسیایی تا بالاترین رقم طی ۵ ماه گذشته افزایش دهد که احتمالاً ۳ دلار در هر بشکه بالاتر از شاخص عمان / دبی می‌رسد. اکثر تحلیلگران رویترز انتظار دارند قیمت رسمی فروش نفت متوسط و نفت سنگین عرب هم به خاطر کمبود عرضه در بحبوحه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یابد.

-گروهی از شرکت‌های بیمه غربی اعلام کردند اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه غیرقابل اجرا بوده و فقط سبب پیوستن کشتی‌های بیشتری به ناوگان سایه شده است. گروه هفت، سقف قیمت را برای نفت روسیه تصویب کرد و شرکت‌های حمل‌ونقل و بیمه غربی زمانی می‌توانند در معاملات نفت روسیه شرکت کنند که قیمت آن کمتر از ۶۰ دلار در هر بشکه باشد.

- بانک جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرد ۸۴ میلیون دلار برای مبارزه با مشکلات اقتصادی و اجرای پروژه‌های معیشتی به افغانستان کمک می‌کند. بر اساس بیانه این نهاد بین‌المللی، مبلغ ۷۰ میلیون دلار از این حمایت مالی از طریق صندوق امانی افغانستان و انجمن انکشاف بین‌المللی برای اجرای پروژه‌های معیشتی در ۶ حوزه و ۲۶ ولایت افغانستان هزینه خواهد شد.

-قیمت بیت کوین ۱۸.۶ درصد از سقف خود کاهش پیدا کرده و بسیاری از تحلیل‌گران انتظار دارند کاهش قیمت بیشتری را نیز تجربه کند. در آستانه جلسه FOMC، بیت کوین به محدوده ۵۷٬۱ هزار دلار رسیده است که از سقوط ۱۴ درصدی در یک هفته حکایت دارد. به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران قدیمی با استفاده از فرصت ورود نقدینگی در حال فروش کوین‌های خود هستند.

- شرکت شل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که با هدف تمرکز بر عملیات‌های سودآورتر، از بازار برق در چین شامل تولید، تجارت و کسب‌وکارهای مربوط به آن خارج می‌شود و این تصمیم از پایان سال ۲۰۲۳ در حال اجراست. شرکت، «شل انرژی چین» یکی از اولین شرکت‌های خارجی بود که در بازار کاهش انتشار کربن چین شرکت کرد و برای تجارت در بازار برق چین نیز ثبت شده است.

- کمیته قیمت سوخت امارات متحده عربی روز سه‌شنبه اعلام کرد که قیمت بنزین در این کشور از ماه آینده افزایش می‌یابد درحالی‌که گازوئیل ارزان‌تر خواهد شد. امارات در سال ۲۰۱۵ قیمت سوخت را آزاد کرد و بر همین اساس قیمت‌ها حامل‌های انرژی در این کشور منعکس کننده روند بازار جهانی نفت بود. البته قیمت‌ سوخت در دوره کرونا، به‌صورت موقتی تا مارس ۲۰۲۱ ثابت شده بود.

کد خبر 848822 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها هند اقتصاد صندوق‌ بین‌المللی پول

دیگر خبرها

  • (تصاویر) این خودروی چینی به جنگ تسلا می‌رود
  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳