Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در شبکه 5 هزاری بیشترین مشارکت در کمک های مالی و معنوی توسط مردم انجام گرفت بطوری که تنها از یک مسجد 7 میلیارد تومان در عرض دوماه جذب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سبلان ما ، حجت الاسلام رضا غلامی صبح امروز در نشست با اصحاب رسانه اردبیل اظهار داشت: از 13 آبان تا تا 13 دیماه برای کمک به پیشگیری بیماری کرونا شبکه امامان شهر و روستا با ساماندهی 5 هزار نفری با محوریت مسجد و محله شروع به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: یکی از مهمترین کارهایی که در طول مدت انجام شد  شناسایی شبکه های نیازمندان و افرادی است که می توانند به در راستای توزیع خرید و جذب کمک های مردمی پیش قدم باشند.

 مدیر بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در شبکه  5 هزاری بیشترین مشارکت در کمک های مالی و معنوی توسط مردم انجام گرفت بطوری که تنها از یک مسجد 7 میلیارد تومان در عرض دوماه جذب شد.

وی تصریح کرد: در طول شیوع ویروس کرونا پرستاران و جامعه پزشکی بیشترین زحمات را متحمل شدند که برای روحیه بخشی و تقدیر از آنها با مشاکت شبکه 5 هزار نفری مراسم گرامیداشت برگزار شد. 

حجت الاسلام غلامی ابراز داشت: سازمان تبلیغات اسلامی نیز برای کمک به اقشار اسیب پذیر جامعه در طول شیوع ویروس کرونا 30 میلیارد تومان کمک های معیشتی توسطه شبکه های امامان محله توزیع کرد.

وی اضافه کرد: مهمترین محورهای عملی در طول دوماه در نظر گرفته شده  ختم دعا و توسل ، آموزش و پیشگیری ،تهیه جهیزیه و اقلام بهداشتی و خوراکی و همچنین ایجاد مشاغل خانگی از محورهای مهم شبکه 5 هزار نفری امامان جمعه خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۵۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب قنات؛ مهریه زنان طرشتی | ۵ قنات باغ‌های روستا را سیراب می‌کرد

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور: طرشتی‌ها وقتی از قنات صحبت می‌کنند گویی از یک دوست یا رفیق حرف می‌زنند، از شخصی خاص که بسیار باارزش و محترم است. البته احترام به قنات با فرهنگ ایرانی‌ها عجین است.

رضا طرشتی‌نژاد که نسل در نسل در طرشت زندگی کرده‌اند و از خاندان‌های بزرگ این محله با هویت محسوب می‌شوند، درباره اهمیت قنات در طرشت می‌گوید: «همه قنات‌ها وقف بود. قنات آن‌قدر اهمیت داشت که به‌عنوان مهریه زنان در عقدنامه ذکر می‌شد. سند ازدواج مادرم موجود است و مهر او بخشی از آب قنات درج شده است. بااین‌حال، اهمیتی که درگذشته برای قنات قائل بودند با توسعه شهرنشینی کم و بسیاری از قنات‌ها در جریان ساخت‌وساز بلعیده شدند. هنوز ۳ قنات طرشت یعنی قنات صدقی، قنات بالا و قنات اسکندری احیاست؛ وقتی می‌گوییم احیاست، یعنی جان دارد و زنده است. قنات آن‌قدر اهمیت دارد که به‌عنوان شخص و موجود زنده به آن نگاه می‌شد.»

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اگر بخواهیم سرچشمه قنات‌های طرشت را بشناسیم، باید سراغ قدیمی‌های محله برویم. محمد حسین‌مردی، پیرمرد خوش‌نام و خوش‌حافظه، محله می‌گوید: «سرچشمه «قنات بالا» در دره نیزار بود که در حال حاضر پارک نهج‌البلاغه نامیده می‌شود. قبلاً چون نیزار زیادی در این محل رشد می‌کرد، در میان اهالی به دره نیزار معروف بود. سرچشمه «قنات صدقی» هم که هنوز زنده است در زیر توتستان‌های فرحزاد است و در میان باغ‌های مردی به نام حاج هاشم و در دره‌ای قرارگرفته که به دره پلنگ معروف بود. آسیاب کهک معروف منطقه ۲ هم در حوالی این قنات ساخت شد و هنوز هم قسمتی از آن باقی مانده است.»

قنات صدقی

آب «قنات کوچیکه» هم از کف رودخانه فرحزاد که در گذشته به «طرشت رود» یا «درشت رود» معروف بود جریان داشت. در حقیقت کف رودخانه مادرچاهش بود.

«قنات شاهک» از روستای حسن‌آباد در محدوده بلوار آیت‌الله کاشانی فعلی جان می‌گرفت و به سمت طرشت و محله‌های پایین دشت ادامه می‌یافت. کف رودخانه کن نیز مادرچاه «قنات اسکندری» است و همچنان جان دارد و زنده است. منظور از مادرچاه سرچشمه‌ای است که قنات از آن نشئت می‌گیرد و نخستین چاه است.

کد خبر 846862 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • آب قنات؛ مهریه زنان طرشتی | ۵ قنات باغ‌های روستا را سیراب می‌کرد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تاکید امامان جمعه استان بر رفع مشکلات جامعه کارگری