Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌حسین امینی روز دوشنبه در نشست هم‌اندیشی و هماهنگی تامین آب مورد نیاز طرح‌های توسعه زراعت چوب با اشاره به اینکه این طرح به منظور کاهش بهره‌برداری از جنگل‌ها در دست ‌اجراست، افزود: نیاز صنایع اشتغالزای وابسته به چوب، ضرورت جنگل‌کاری با گونه‌های با سرعت رشد بالا از جمله صنوبر و توسعه زراعت چوب را افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، برای اجرای طرح‌های جنگل‌کاری، تامین منابع آبی یک ضرورت است و حتی می‌توان از  پساب‌هایی که بیشتر آلاینده محیط‌زیست هستند، برای اجرای این طرح استفاده کرد تا در یک بازه ۱۰ تا ۱۲ساله بتوان آن را برداشت کرد.

وی افزود:با توجه به نیاز آبی طرح‌های زراعت چوب، هم‌افزایی و همکاری دستگاه‌های متولی در حوضه آب‌های سطحی و آب‌های نامتعارف از جمله شرکت آب منطقه‌ای، شرکت آب و فاضلاب و سازمان جهادکشاورزی با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری ضروری است.

امینی افزود: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به منظور حمایت و همراهی با مجریان طرح توسعه زراعت چوب، حمایت‌هایی از جمله تحویل قلمه و نهال در حد تخصیص اعتبار اقدام می‌کند و همچنین برای طرح‌های مصوب تسهیلات ارزان قیمت ارائه می‌دهد.

وی به افزایش قیمت چوب در سال‌های اخیر که موجب افزایش مزیت اقتصادی طرح جنگل‌کاری اقتصادی شده است، اشاره کرد و گفت:افزایش قیمت، این محصول را با سایر محصولات کشاورزی رقابت‌پذیر کرده است که علاوه بر ایجاد اشتغال و  بهبود مناظر طبیعی و محیط‌زیست، باعث کاهش آلایندگی، تولید اکسیژن، کاهش فرسایش کناره‌ای رودخانه‌ها خواهد شد.

مسوول بخش جنگلداری و جنگلکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه پایه‌های صنوبر مربوط به حدود ۳۰۰ سال پیش در مناطقی از استان مشاهده شده است، گفت: کاشت صنوبر در ایران از سال ۱۳۳۵ به صورت گسترده و در بیشتر استانها آغاز شد و با توجه به اینکه گونه‌های صنوبر در شرایط اقلیمی توان استقرار دارد، کاشت این گونه نیز در استان رواج یافته است.

وی افزود:هم‌اکنون یکهزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی استان تحت پوشش طرح زراعت چوب قرار دارد و امید است به لحاظ چشم‌انداز روشن این زراعت با استقبال مجریان و زارعان و همکاری دستگاه‌های متولی آب و پساب‌ها، رونق این زراعت در استان شکل بگیرد. 

به گزارش ایرنا، یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از مساحت چهارمحال و بختیاری اراضی ملی هستند که معادل ۸۶.۵ درصد از سطح استان را شامل می‌شود.

برچسب‌ها توسعه ایران شهرکرد چهارمحال وبختیاری توسعه روستایی منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران شهرکرد چهارمحال وبختیاری توسعه ایران شهرکرد چهارمحال وبختیاری توسعه روستایی منابع طبیعی اخبار کنکور منابع طبیعی زراعت چوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۶۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشان طلای انتخابی جام جهانی در دست ووشوکار چهارمحال و بختیاری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیرکل ورزش و جوانان استان گفت: رقابت‌های انتخابی جام جهانی با با حضور بیش از ۳۰۰ ورزشکار از ۳۸ کشور جهان به میزبانی شهر جیانگ‌یئن در کشور چین برگزار و ملی‌پوشان کشورمان برابر حریفان خود با نمره ۹.۶۸ به مقام قهرمانی رسید و صاحب نشان طلا شد.
زهرا کیانی پیش از این به نشان طلای فرم چانگ‌چوان دست یافته بود.

دیگر خبرها

  • شهرکرد و بلداجی خنک‌ترین نقاط چهارمحال و بختیاری
  • پیش بینی بارش‌ها بهاری از امروز در چهارمحال و بختیاری
  • پیش‌بینی بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • آسمان چهارمحال و بختیاری کمی تا قسمتی ابری
  • پدر شهید محمد ملکپور آسمانی شد
  • نشان طلای انتخابی جام جهانی در دست ووشوکار چهارمحال و بختیاری