Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: با ترویج اوباشگری در فضای مجازی و حقیقی برخورد قاطع خواهد شد.

خبرگزاری میزان- سردار حسین رحیمی در توضیح تخلفات حوزه اقتصادی با اشاره به اینکه بیشترین مراجعان به پلیس فتا در خصوص مسایل اقتصادی می‌باشد که مصداق بارز آن کپی کردن کارت‌های بانکی یا اسکیمر است، بیان داشت: از اول سال تاکنون ۳۴ نفر از سر شاخه‌ها و عناصر اصلی این نوع جرایم در قالب ۱۲ باند شناسایی و منهدم شده اند که دارای ۷۶۵ نفر شاکی بوده و بالغ بر ۲۵ میلیارد از این طریق کپی کارت‌های مردم یا اسکیمر اقدام به سرقت پول‌های مردم می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بحث فعالیت عده‌ای در زمینه قمار و شرط بندی در فضای مجازی، گفت: در این زمینه اقدامات فنی و تخصصی ارزشمندی شده و در این مدت ۱۸۳ نفر و در یک اقدام عملیاتی بالغ بر ۷۰ نفر با گردش مالی ۵۰۷ میلیارد تومان شناسایی و دستگیر شدند و ۱۶ نفر که در قالب سه باند فعالیت داشتند دستگیر شدند.

رییس پلیس پایتخت با اشاره به کلاهبرداری رایانه‌ای که از حجم بالایی شکایت برخوردار است، بیان داشت: با تلاش خوب پلیس فتا تهران بزرگ در این زمینه ۱۶ باند شناسایی و ۴۹ نفر از عناصر اصلی این باند‌ها دستگیر شدند که با اعلان برنده شدن در قرعه کشی دارایی مردم رابه سرقت می‌برند و تا الان ۶۳۷ شاکی شناسایی و بالغ بر ۲۳ میلیارد از پول مالباخته‌ها به آن‌ها بازگردانده شده است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به موضوع فیشینگ گفت: در این رابطه اقدامات گسترده‌ای شده است، که در این حوزه ۷ باند که از حساب‌های بانکی سرقت می‌کردند منهدم و ۲۹ نفر در این زمینه فعالیت می‌کردند دستگیر و ۳۶۴ شاکی به پلیس مراجعه کردند که بالغ بر دو و نیم میلیارد تومان اموال مردم بازگردانده شده اند.

بیشتر بخوانید: دستگیری ۲۱۴ نفر از اشرار پایتخت/۳۳ واحد صنفی پلمب شدند

سردار رحیمی در خصوص دارو‌های غیر مجاز، با اشاره به اینکه به هیچ عنوان از طریق فضای مجازی دارو خریداری نشود و دارو باید از داروخانه‌ها و مراکز مجاز توزیع خرید و فروش شود، عنوان داشت: انواع دارو‌های کمیاب و دارو‌های قاچاق و دارو‌های تاریخ گذشته و تقلبی توسط پلیس فتا شناسایی و جمع آوری شده است.

رییس پلیس پایتخت با اشاره به فعالیت اراذل و اوباش در فضای مجازی با ترویج و تبلیغ فرهگ اوباش گری و انجام کری خوانی اراذل و اوباش برای رقبای خود، بیان داشت:علاوه بر فضای حقیقی که در طرح اقتدار با اراذل و اوباش برخورد قاطع می‌شود در فضای مجازی بالغ بر یک هزار و ۸۲۳ تار نما تا الان مسدود و ۱۱۳ نفر که اقدام به تولید کلیپ یا ترویج فرهنگ اوباش گری می‌کردند دستگیر و تحویل مرجع قضایی شدند.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: پلیس اوباشگری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس اوباشگری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اجرای طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل

به گزارش خبرآنلاین، رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

ایسنا در خبری نوشت: سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که .باعث نگرانی خانواده های ولایت مدار ایرانی شده قطعا در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902974

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل
  • جزئیات اجرای طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت