Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به آمار ازدواج و طلاق در سال 99 از پرداخت 5 هزار میلیارد تومان وام ازدواج تا پایان 1399 خبر داد.

به گزارش برنا؛ هفتاد و ششمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان با حضور محمد مهدی تندگویان؛ معاون وزیر ورزش و جوانان برگزار شد. 

کاهش آمار ازدواج در استان‌های زنجان و فارس

محمد مهدی تندگویان، معاون وزیر ورزش و جوانان در هفتاد و ششمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان گفت: یکی از حوزه هایی که باید در ساماندهی جوانان به آن توجه کرد استان فارس است زیرا 11 درصد آمار ازدواج در این استان کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان دومی که باید به آن توجه کرد زنجان است که 7  درصد کاهش آمار ازدواج دارد. استان سوم نیز همدان است.

وضعیت نامناسب طلاق در استان البرز

او افزود: در بحث طلاق استان البرز بالاترین آمار را دارد و باید به آن توجه کرد. زنجان هم 20 درصد افزایش داشته است. این استان از هر دو طرف آمار خوبی ندارد و بر روی میانگین کشوری نیز تاثیر بدی داشت. استان کرمان نیز آمار طلاق افزایشی داشته اما سایر استان ها آمار هشداردهنده ای نداشته اند.

تندگویان گفت: در حوزه ازدواج لازم به ذکر است در هفت سال گذشته همواره آمار ما کاهشی بوده است اما امسال آمارها مثبت بوده و این آمارها مربوط به 9 ماه ابتدایی سال است و در این مدت 591 هزار نفر وام ازدواج دریافت کرده اند.

معاون وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: در موضوع پرداخت وام ازدواج 635 هزار متقاضی داشته ایم و 43 هزار نفر در صف انتظار هستند. همواره سعی می شود وام ازدواج ظرف مدت یک ماهپرداخت شود. مجموع دریافتی وام 3270 میلیارد تومان در 9 ماه ابتدایی سال بوده و تا پایان سال این رقم به حدود 5 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

تندگویان اظهار کرد: لایحه دولت برای وام ازدواج در سال آینده 50 میلیون تومان است. نمایندگان نیز پیشنهادات مختلفی داده اند. در کمیسیون بزنامه و و بودجه نیز دفاع کرده ایم که مشوق های فرزندآوری نیز در کنار این قرار گیرد. اگر کمیسیون تلفیق میزان وام ازدواج را افزایش دهد ما نیز با همان رقم، پرداختی خود را انجام می دهیم.

معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: پویش همراهی خیرین به کمک ازدواج نیز ایجاد شده است. گزارش ها در مجموع مثبت و خوب است دولت نیز در این عرصه کمک های خوبی کرده است. بحث های آموزشی از سوی بهزیستی و امور جوانان به خوبی در فضای مجازی انجام شده است.

لزوم ارائه مشوق در حوزه ازدواج و فرزندآوری

او افزود: در مورد فرزندآوری باید مشوق های ویژه ای به وجود آید از این رو باید مشوق های دائمی در این حوزه ایجاد شود.

تندگویان ضمن ابراز امیدواری در خصوص سیاست های فرزندآوری و ازدواج گفت: امید است این سیاست ها در عرصه فرزنداوری و ازدواج ها کمک کند. کرونا کمک کرد تا مراسمات تجملی تعطیل شود و این امر سبب شد تا امار ازدواج در سال 99 افزایش یابد.

کمک خیرین در حوزه ازدواج

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اقدامات خیرین تاکید کرد: خیرین در ماه های اخیر به شدت دنبال کمک در ازدواج بوده اند. تولیدات محتوایی بسیار خوبی نیز در این برهه انجام شده و در اختیار رسانه ها قرار گرفته و در بستر فضای مجازی هم تاثیرات خوبی گذاشته است. امیدوارم همه این ها ما را به هدف اصلی که افزایش جمعیت برساند.

تندگویان ادامه داد: خانه های جوانان تا به امروز فاقد دستورالعمل بوده است. سازمان ملی جوانان خانه های خود را در سراسر کشور از دست داده بود و امروز به عدد 200 در این حوزه رسیدیم. دستورالعمل این خانه ها نیز در ستاد مطرح شده است.

بیانیه گام دوم انقلاب در دستور کار است

او افزود: بیانیه گام دوم نیز در ستاد ملی ساماندهی جوانان مطرح خواهد شد. کارهای خوبی در زمینه پیمایش ها انجام شده است و امید است بهمن ماه نتایج آن را در اختیار تمام دستگاه ها قرار دهیم. 240 سوال در این پیمایش انجام شده است و این در حوزه ازدواج و کرونا هم انجام شده است.

به گفته معاون وزیر ورزش و جوانان در بحث های پویشی و رزمایشی نیز خوب عمل شده است.

تولید ماسک و مواد شوینده توسط جوانان

تندگویان در ادامه این نشست با بیان اینکه امروز در تمام استان ها ماسک و موادشوینده توسط جوانان تولید می شود، خاطر نشان کرد: نگاه ما بازاری نیست و با رعایت اصول این مواد تولید می شود و در مناطق محروم توزیع خواهد شد و در کنار آن نیز آموزش هایی داده می شوند.

او ادامه داد: ما در حوزه جوانان بسیار پویا عمل کردیم و از بستر فضای مجازی نیز به خوبی استفاده شده است.

برگزاری انتخابات الکترونیک مجمع ملی جوانان

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: از اتفاقات خوب حوزه جوانان انتخابات مجمع ملی بوده است و با توجه به مشکلات کرونا اولین نهادی بودیم که توانستیم انتخابات را به الکترونیک برگزار کنیم.

تندگویان اضافه کرد: شرکت کنندگان ما از تمام استان های کشور بودند و این کار سختی بود و نزدیک به 30 نامزد داشتیم که این نیز کار را سخت می کرد. حتی این امکان را بوجود آوردیم تا افراد رای ثبت شده خود را نیز بتوانند مشاهده کنند تا تقلب و اشتباه به صفر برسد. این یک اتفاق بسیار خوب بود. مهلت اعتراض نیز تعیین شد تا افراد به حق خود برسند. 98

او با بیان اینکه  میزان مشارکت در این انتخابات 98 درصد بوده است، گفت: اتفاق خوب دیگر ترکیب هیات رئیسه بود که تعداد بانوان از یک نفر در آن به دو نفر رسید و از اهل تسنن نیز یک نفر وارد هیات رئیسه شد و تمام سلیقه ها امروز در هیات رئیسه حضور دارند.

بهزیستی دستگاه برتر در ستاد ملی ساماندهی امور جوانان

تندگویان با اشاره به دستگاه برتر در ستاد ملی ساماندهی امور جوانان عنوان کرد: بهزیستی، دفتر امور زنان و اداره تعاون و کار و اموراجتماعی به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند. دستگاه آخر نیز دادگستری است و این به آن علت است که در بسیاری از استان ها نماینده ندارند و میزان مشارکت آن ها کمتر می شود.

به گفته معاون وزیر ورزش و جوانان بسیج و جهادکشاورزی نیز در انتهای این جدول قرار دارند.

او ادامه داد: از سوی دیگر سند اوقات فراغت نیز مدنظر قرار خواهد گرفت.  این سند امروز آماده شده است و اگر به تصویب برسد در شورای عالی جوانان نیز مطرح خواهد شد.

رزمایش کمک مومنانه ادامه دارد

تندگویان تصریح کرد: در زمینه رزمایش "کمک مومنانه" نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است و این فعالیت ها در تمامی استان ها ادامه دارد و در این عرصه از ظرفیت خیرین استفاده می شود و رزمایش کمک مومنانه ادامه پیدا می کند.

انجام رتبه بندی تشکل های وزارت ورزش و جوانان

او افزود: وزارت ورزش و جوانان جز معدود دستگاه هایی است که در مدل ان جی او( ngo) یک کار تشکیلاتی ملی انجام می دهد. این طرح کاملا هدفمند و کشوری است. امروز سامانه رتبه بندی تشکل های ما مشخص است و رتبه بندی ها انجام شده است و علاوه بر نظارت بر عملکرد، استانداردسازی تشکل ها نیز در دستور کار قرار دارد.

کمک رسانی معاون اول رئیس جمهور و وزیر ورزش و جوانان در مشکلات استان ها

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به کمک رسانی معاون اول رئیس جمهور و وزیر ورزش و جوانان در مشکلات پیش آمده برای استان ها گفت: در مجموع جوانان کشور امروز صاحب یک نهاد ملی عمومی شده اند که با تغییر دولت نیز تغییر نمی کند. پروسه آن کاملا دموکراتیک است و اساسنامه را خود آن ها تایید کرده اند و اعضای آن نیز با رای گیری انجام شده است. و فضایی ایجاد شده تا بتوانند مطالبات خود را پیگیری کنند. یکی از وظایف استان ها این است که مشکلات جوانان را حتی در دل روستاها شناسایی و احصا کنند. می توانیم به سمتی حرکت کنیم که همه جوانان عضو شده و یک شبکه سراسری ایجاد شود.

در حال تکمیل...

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ازدواج طلاق محمد مهدی تندگویان ساماندهی جوانان معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ستاد ملی ساماندهی امور جوانان معاون وزیر ورزش و جوانان وزیر ورزش و جوانان حوزه ازدواج میلیارد تومان انجام شده آمار ازدواج وام ازدواج استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۸۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • ویدیو/ ۵۰ هزار خودکشی در یک سال!