Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت تولید و بسته‌بندی مواد پروتئینی کشور گفت: مرغ و گوشت بسته‌­بندی طبق ضرایب سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌­کنندگان نرخ‌گذاری و عرضه می‌شود و سود توزیع و عرضه مصوب قانونی دارد، بنابراین هیچ گران‌فروشی در این زمینه نداریم.

«مسعود رسولی»  درباره اظهاراتی مبنی بر اینکه مرغ بسته‌بندی با قیمت کیلویی ۹۰ هزار تومان به دست مصرف کنندگان می‌رسد، افزود: در موضوع بسته بندی، قطعات مرغ ارزش و تقاضای متفاوتی دارند و همچنین کشتار، حمل و نقل، بسته بندی و توزیع و عرضه هزینه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان‌داشت: همه این موارد طبق جداول و ضرایب مشخص و مورد تایید دستگاه های حاکمیتی مرتبط همچون سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان محاسبه می شود.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی اظهار داشت: اکنون در بحث قطعه بندی، قیمت هر کیلوگرم ران و سینه مرغ بی پوست و بسته بندی شده ۴۱ هزار و ۷۰۰ تومان است و تولیدکنندگان درباره هزینه های کشتارگاه تا مصرف اطلاعات چندانی ندارند.

وی با اشاره به اینکه ممکن است گوشت مرغ عرضه شده با نرخ کیلویی ۹۰ هزار تومان مرغ معمولی نبوده و گوشت شترمرغ باشد، تصریح کرد: به دلایل مختلف مرغ زنده را نمی‌توان به مصرف کننده عرضه کرد و به‌طور حتم باید در یک کشتارگاه مناسب کشتار و لاشه مرغ به شکل بهداشتی عرضه شود.

رسولی، حفظ محیط زیست، جلوگیری از دور ریز، ضایعات در زباله ها، خرید قطعه و قسمت‌های مورد نیاز به صورت پاک شده و بهداشتی توسط مشتری، بهداشت و سلامت محصول، اشتغال‌زایی، پرداخت مالیات به دولت و قابلیت نظارت و ردیابی و پیگیری محصول را از مزایای گوشت مرغ بسته بندی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه این شبکه مویرگی قابل رصد دارای هفت هزار فروشگاه در سراسر کشور است، افزود: در پی مکاتباتی با مسوولان امر در بحث تامین مرغ زنده با نرخ مصوب به عنوان ماده اولیه تولید کارخانجات قطعه ­بندی و بسته­ بندی، تاکنون مرغ با قیمت مصوب تحویل واحدهای بسته بندی نشده است و مرغداری ها مرغ را با نرخ آزاد عرضه می کنند.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی تصریح‌کرد: حدود ۱۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم از زمان کشتارگاه تا زمان عرضه محصول، صدها دکتر دامپزشک، مهندسان کشاورزی و صنایع غذایی و ناظر دولتی و خصوصی بر فرایند بهداشت و سلامت محصولات پروتئینی در مراحل مختلف مشغول به فعالیت هستند، در شرایط نبود مرغ با نرخ مصوب مجبور به تامین مرغ با نرخ آزاد می شدند که همه آنها ارز دولتی دریافت کرده­ اند.

وی، رقیب محصولات بسته بندی را توزیع محصولات فله ای عنوان کرد و گفت: به‌طور حتم تفاوت زیادی بین گوشت مرغ بسته‌بندی با فله ای است، زیرا گوشت فله ای دوریز زیادی دارد که مصرف کننده خودش در منزل آن را پاک‌سازی می کند، اما گوشت مرغ بسته بندی تمیز و بدون هیچ ضایعاتی در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

به گفته این مقام صنفی، لاشه مرغ در تبدیل به گوشت مرغ بسته‌بندی نزدیک به ۳۳ درصد ضایعات و دوریز دارد.

رسولی اضافه کرد: اگر از مرحله مرغ زنده تا حین و بعد از کشتار و حتی حین قطعه بندی و بسته بندی، گوشت مرغ مشکل بهداشتی و بیماری داشته باشد، با حذف محصول هزینه اضافی متحمل شرکت های بسته بندی می شود.

 طبق آخرین مصوبه ستاد تنظیم بازار، نرخ هر کیلوگرم ذرت و جو در مبادی ورودی یک‌هزار و ۷۰۰ تومان، دانه سویا سه هزار و ۱۰۰ تومان و کنجاله سویا سه هزار و ۲۰۰ تومان، قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۴ هزارو ۴۰۰ تومان و گوشت مرغ در بازار ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان و نرخ جوجه یک روزه چهار هزار و ۲۰۰ تومان است.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گوشت مرغ بسته بندی بسته بندی مرغ زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۹۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، مهدی انصاری با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، اظهار کرد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد و آب‌های بسته‌بندی دارای مزایای متعددی است و عدم آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها، بخشی از مزایای آب‌های بسته‌بندی است.

وی افزود: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرایندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد دریافت می‌شود، هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولیدکننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف‌کننده، فروشنده و توزیع‌کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام دارد، در حالی که به صورت فنی عبارت غیرقابل ردیابی (not detectable) اعلام می‌شود، باید اذعان کرد نمی‌توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیرایرانی موجود در بازار گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

لازم به ذکر است، تمام کالاهای سلامت از جمله آب‌های بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود و نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست، اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

کد خبر 751073

دیگر خبرها

  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد