Web Analytics Made Easy - Statcounter

صباح زنگنه در گفت‌وگو با ایسنا گفت: آمریکا در حال حاضر مسایل بسیار حادی دارد و به زودی هم تصمیم گیری در کنگره در رابطه با ریاست جمهوری انجام می شود. آقای ترامپ به نوعی در حال جمع کردن طرفدارانش مقابل کنگره است و این نشان می دهد قطب بندی شدید داخل آمریکا شکل گرفته است. اینکه چقدر دولتمردان آمریکا به مسایل خارجی در این شرایط توجه دارند مشخص نیست اما به نظر مسایل خارجی را کاملا به پمپئو و نتانیاهو سپرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها هم سقف تصمیم گیری ها و اقدامات شان مشخص است در چه حدود و زمینه ای است.

وی ادامه داد: از طرفی رژیم صهیونیستی با بحران داخلی جدی مواجه است نتانیاهو تحت تعقیب قوه قضاییه خودشان است و در تشکیل دولت هم ناکام مانده و اکثریت را به دست نیاورده است در حدی که مجبور شدند به انتخابات دور چهارم پارلمان متوسل شوند و این نشان می دهد که بحران های متعددی در این رژیم است. از طرفی برای سرپوش گذاشتن بر این بحران های داخلی، سرشار از توهم افرادی مثل پمپئو شده اند اما جز کار تبلیغاتی و جنگ روانی کار دیگری از دست‌شان بر نمی آید و معلوم نیست بخش های دیگر در دولت آمریکا چه نظری درباره این وقایع و تحولات دارند.

زنگنه با اشاره به سالگرد شهادت سردار سلیمانی و واکنش ایران به این اقدام گفت: تهدیدهایی شده که انتقام خون شهید سلیمانی و همراهانش باید گرفته شود اما تعریف انتقام خون این شهدا چیست، در هاله ای از ابهام است و این ابهام است که مقامات آمریکا و رژیم صهیونیستی را دچار نگرانی و بحران روانی می کند و شاید به همین علت است که آمریکا و اسراییل اقداماتی تبلیغاتی و جنگ روانی برای مقابله با تهدیدات و واکنش احتمالی ایران انجام دادند و اقدام به اعزام زیر دریایی و ناو به منطقه کردند.

این کارشناس مسایل بین الملل ادامه داد: هر نوع اقدام نیروهای آمریکایی یا هم پیمانان این کشور با پاسخ قاطع ایران مواجه می شود و این پاسخ غیرقابل محاسبه و گسترده می تواند باشد. تا الان ایران صبر کرده و صبوری استراتژیکی هم انتخاب کرده است تا منطقه وارد جنگ گسترده و بزرگ نشود اما اگر با حمایت چند کشور منطقه ای قرار باشد وارد درگیری شوند حتما گرفتار آتشی که خود ایجاد کرده‌اند، خواهند شد. این دو رژیم برای راه انداختن درگیری به حمایت برخی کشورهای منطقه، نیازمند حمایت مالی گسترده از سوی آنها هستند و به نظر نمی آید این رژیم ها به ویژه عربستان و امارات بتوانند بودجه هنگفتی برای یک قمار تازه در منطقه اختصاص دهند و پشتیبانی کنند.

وی خاطرنشان کرد: البته مراقبت و آمادگی و زیر نظر گرفتن رفت و آمدها امری ضروری از سوی ایران است. این نوع رفتارها و اقدامات که غیرقابل پیش بینی است جز یک جنگ روانی و فشار سیاسی بر منطقه نخواهد بود. منطقه، رژیم صهیونیستی و دولتمردان آمریکایی نمی توانند پیامدهای این بحران سازی ها و آتش بیاری ها را تحمل کنند.

زنگنه درباره سیاست ابهام ایران در برخورد با عاملان ترور شهید سلیمانی اظهار کرد: این شاخصه روشن سیاست ایران در انجام کنش یا واکنش است که سیاست و اقدامات احتمالی مبهم باشد تا طرف مقابل را در نگرانی و ابهام و ترس نگه دارد، شاید آثار روانی و داخلی آن بیشتر از خود اقدام هم باشد چرا که دشمن و طرف مقابل همیشه باید خود را در آمادگی نگه دارد و این پرهزینه است و نهایتا مشخص نمی شود که چه اتفاقی می افتد و چه فاکتوری ارجحیت و اولویت دارد تا برای آن سرمایه گذاری بیشتر کنند و دست ایران را هم ضمنا باز نگه میدارد که در هر شرایطی که خودش تعیین می کند اقدام کند. ایران هم اعلام کرده است که پاسخ را خواهد داد و یکی از این پاسخ ها خروج نیروهای امریکایی ها از منطقه است که عامل اصلی بسیاری از بحران‌ها و بی‌ثباتی‌ها در منطقه بوده و هست، از این رو یکی از مسیرهای تحقق انتقام سخت خروج این نیروها خواهد بود و این جدای از تنبیهی است که مسوولان و عاملان این اقدام به طور فردی باید متحمل شوند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد

وضع پدافند غیرعامل مرکز ذخیره‌سازی گاز سراجه با حضور معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، مدیر منطقه ۳ عملیات انتقال گاز و تیمی متشکل از مدیران و مسئولان اچ‌اس‌ئی و اجرایی وزارت نفت، شرکت ملی گاز، انتقال گاز و مهندسی و توسعه گاز و گروه نفت مرکزی بررسی شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت انتقال گاز ایران، مهدی زارع، مدیر منطقه ۳ عملیات انتقال گاز، در ‏این بازدید با ارائه گزارشی از اقدام‌های انجام‌شده در حوزه پدافند غیرعامل و ایمنی در تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه، با توجه به موقعیت حساس و راهبردی آن گفت: این تأسیسات در فصل‌های سرد سال بخشی از گاز مصرفی استان تهران و شهرهای شمال و شمال شرقی کشور را تأمین می‌کند و در پایداری شبکه انتقال گاز نقشی بسزا دارد.

وی بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی ‏برای کارکنان، نصب سیستم کولینگ و فومینگ روی مخازن ذخیره‌سازی، روزآمدکردن سیستم‌های اطفا و اعلان حریق و تجهیز دو دستگاه ‏ماشین اطفای حریق، نصب دوربین مداربسته، ارزیابی ریسک امنیتی SVE، مطالعات HAZOP و برگزاری نشست با ‏سازمان‌های متولی استان در این زمینه، ازجمله این ‏اقدام‌هاست.‏

عبدالرحمن کشوری، معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، با ارزیابی و بررسی این اقدام‌ها به‌لحاظ رعایت الزام‌های پدافند غیرعامل در مخازن و تأسیسات ذخیره‌سازی و محیط‌های پیرامونی، از زحمات کارکنان منطقه ۳ عملیات انتقال گاز در ایجاد زیرساخت‌های حوزه ایمنی و پدافند ‏غیرعامل قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه
  • دروغگویی BBC برای خون‌شویی
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • پیام‌ها و پیامدهای عملیات «وعده صادق»/ اسرائیل و آمریکا تحقیر شدند
  • حضور ۲ هزار تاجر در نمایشگاه اکسپوی تهران/آزاداندیشان جهان، بیش از این تداوم جنایات در غزه را تحمل نمی‌کنند
  • هشدار تشکیلات خودگردان درباره پیامدهای حمله صهیونیست‌ها به رفح