Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری از توقف فرآیند مهاجرت روستائیان به شهرها و تثبیت جمعیت در این جامعه مولد طی چند سال اخیر خبر داد و گفت: نرخ جمعیت روستایی کشور از سال ۹۶ تاکنون با اجرای طرح های اشتغالزایی و اجرای طرح های زیرساختی و زیربنایی تثبیت شد.

 محمد امید در نشست شورای روستایی و عشایری استان سمنان اظهار کرد: قبل از انقلاب ۶۵ درصد جمعیت کشور در مناطق روستایی زندگی می کردند که این رقم اکنون به ۲۴ درصد رسیده است و از سال ۹۶ تاکنون با اقدامات انجام شده روند مهاجرت از مناطق روستایی به شهری کاهش یافته و تا حدودی تثبیت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: سمنان می‌تواند آغازی برای کارهای بزرگ در کشور باشد و این استان دارای ظرفیت های فراوان ، استعدادهای بسیار و نیروی انسانی بسیار قوی می باشد که می‌تواند این دیار را به‌عنوان استانی نمونه در اجرای طرح های خوب کشوری مطرح شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینکه کارهای بسیار ارزشمندی در سطح روستاهای کشور انجام شده است ، گفت: مراکز آماری معتبر دنیا به صورت مکرر اعلام نموده اند که ایران در عرصه ی کار روستایی اقدامات بسیار شگرفی را به انجام رسانده است .
وی ادامه داد: شاید مقایسه خدمات انجام شده در روستاها در حال حاضر با قبل از انقلاب خیلی کار درستی نباشد ولی همین امروز جایگاه ما در عرصه ی خدمات روستایی جایگاه بسیار خوبی است و یکی از شاخص‌های جهانی که استخراج شده و ما در جلسه شورای عالی روستایی و عشایر اعلام کردیم در خصوص شاخص های مشخصی است که در روستاها اتفاق افتاده و بر اساس آن در دنیا مقایسه ای صورت گرفته که در آب و برق و گاز رسانی به روستاهاجزو کشورهای رده بالای دنیا هستیم .

اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار اعتبار از صندوق توسعه ملی، به اشتغال روستایی

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: با عنایت مقام معظم رهبری ۱.۵ میلیارد دلار اعتبار از محل صندوق توسعه ی ملی، ویژه ی اشتغال روستایی تخصیص پیدا کرده است.

 وی با بیان اینکه بالغ بر ۴۰۰۰۰ روستای بالای بیست خانوار و بیش از ۳۶۰۰۰ دهیاری در سطح کشور وجود دارد بر لزوم سامانبخشی دهیاری ها تاکید و اظهار کرد: ساماندهی مناسب دهیاری ها و روستاها بعنوان یک دغدغه ی مشترک برای دولت ، مجلس و تمام مسئولان نظام محسوب می شود .
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در ادامه با تاکید بر لزوم توجه جدی به بحث اشتغال در سطح روستاهای کشور گفت: اشتغال روستائیان یکی از گام های اساسی دولت تدبیر و امید برای توجه به روستائیان است .
وی افزود: مجموعا ۲۲ هزار میلیارد تومان اعتبار به منظور ایجاد اشتغال روستایی به این بخش مولد اختصاص یافته است.
امید با بیان این که در نظر داریم تا اعتبارات اشتغال روستایی را به صورت مستمر بهروستائیان اختصاص دهیم گفت: با عنایت مقام معظم رهبری ۱.۵ میلیارد دلار اعتبار از محل صندوق توسعه ی ملی ویژه ی اشتغال روستایی تخصیص پیدا کرده که بخش زیادی از آن پرداخت شده است .
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری عنوان کرد:  خوشبختانه هم سازمان برنامه و بودجه از محل تبصره های مختلف و هم مجلس شورای اسلامی توجه مناسبی را به بحث اشتغال روستایی دارند و ما نیز در تلاشیم تا منابع جدیدی را به منظور ایجاد اشتغال روستایی در بودجه سال ۱۴۰۰  پیگیری کنیم .
وی با تشریح اعتبارات معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اظهار کرد: منابع در اختیار معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ تقریبا به نسبت سال قبل به دو برابر افزایش پیدا نموده است که نشان دهنده ی توجه ویژه ی دولت به روستائیان است .

وی همچنین با اشاره به شیوع کرونا در کشور و آسیب های اقتصادی ناشی از آن خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا؛ بخش گردشگری در روستاهای کشور متحمل آسیب فراوانی شد که خوشبختانه با پیگیری های انجام شده و تصویب ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا مقرر شد تا کلیه تسهیلاتی را که روستائیان کشور به منظور ایجاد اشتغال دریافت کرده اند در دو نوبت ۶ ماهه استمهال گردد که بر این اساس روستائیان عزیز تا سال آینده جهت پرداخت اقساط خود مهلت دارند.
امید اظهار کرد: در سال گذشته حدودا ۲۵۰۰۰ میلیارد تومان مجموعا در روستاها هزینه گردید که این مهم به اتفاقات بسیار خوبی در این مناطق منجر شد و.

وی ادامه داد: در بودجه سال ۱۴۰۰ نیز حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بخش روستایی پیش بینی کرده ایم که بتوانیم اقدامات نیمه تمام باقی مانده را به فرجام برسانیم.
معاون توسعه ی روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به اقدامات مختلف دولت در زمینه بسترسازی مناسب به منظور استفاده ی روستائیان از خدمات و امکانات مورد نیاز خود گفت: بیش از ۹۲ درصد از روستاهای بالای بیست خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند که تنها ۱۵ درصد از این آمار مربوط به دولت های پیش از دولت تدبیر و امید است .

وی همچنین اضافه کرد: یکی از بزرگترین حمایت های دولت تدبیر و امید از بخش روستایی ، نصب پنل های خورشیدی در روستاها و خرید تضمینی برق تولیدی از آنان بود که بر همین اساس و با توجه به تبصره های مختلف قانون بودجه، تسهیلات بسیار خوبی در این خصوص پرداخت گردید.
امید تاکید کرد : علی رغم مشکلاتی که دولت در تامین پول پرداختی برق به نیروگاهها دارد اما در بخش انرژی های خورشیدی دولت به صورت جدی حمایت کرده و تسهیلات لازم را در اختیار سرمایه گذاران قرار داده است.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری اشتغال روستایی اجرای طرح انجام شده ی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۲۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گزارشی از میزان خسارت وارده شده به تاسیسات و زیرساخت‌های این استان را ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، محمدعلی آخوندی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درخصوص میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را تحت تاثیر قرار داد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذیربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: باوجود بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم (در بعضی نقاط مثل زیرکوه ۶۴ میلی‌متر و خوسف ۵۹ میلی‌متر)، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شد که بیشترین این خسارت ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

وی طی گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت جمع‌بندی شده است و البته همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌ های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن ۱۹ هزار و ۵۵۳ میلیارد ریال برآورد شد.

آخوندی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به ۲۹ کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ ۱۸۵ میلیارد ریال، ۱۲۵ استخر ذخیره آب بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال، ۱۳ هزار و ۲۰۰ هکتار باغات و مزارع به مبلغ ۴۵۸ میلیارد ریال، ۱۲۶ کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ ۴۸۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

وی با اشاره به اینکه سیل به ۱۰۱ رشته قنات به طول ۳۴ کیلومتر به مبلغ ۹۴۰ میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: ۸۴۹ رأس دام سبک (۹۵ میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی با اشاره به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل ۱۳۰ میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به ۱۰ بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر ۷۵ میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

آخوندی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و ۶۳۵ ابنیه فنی نظیر پل و آبنما بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال است، ادامه داد: این سیل به چهار هزار و ۸۰۰ کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال و شش طرح هادی روستایی بالغ بر ۱۸۰ میلیارد ریال و ۴۸ واحد مسکونی حدود ۱۰۰ میلیارد ریال خسارت زد.

وی بیان کرد: خسارت وارده به ۳۰ کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ ۵۹۰ میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی هم‌زمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌ ها یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند ۱۰۰ میلیارد ریال و عمران شهری(معابر، آسفالت، کانال‌ ها، پل‌ها و فضای سبز) یک‌هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

کد خبر 749381

دیگر خبرها

  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • یونس فضلی مسئول کوکیوان فدراسیون تکواندو کانادا شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه