Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@12:26:14 GMT

۲۲۰۰ نفر در معادن کرمانشاه مشغول فعالیت هستند

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۷۳۱۲۶

۲۲۰۰ نفر در معادن کرمانشاه مشغول فعالیت هستند

فرهاد رضا زاده صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بنا به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر تعیین و تکلیف محدوده‌های معدنی راکد و با اقدامات انجام شده از سوی مسئولین استانی در ۲ مرحله آزاد سازی محدوده‌های معدنی به بخش خصوصی انجام خواهد شد.

وی با اشاره به ۵۲۰ محدوده معدنی بلا تکلیف در کرمانشاه، افزود: این محدوده‌ها به دلایل مختلفی مانند معارضین محلی تعطیل شده‌اند و بر اساس نظر کارشناسان دادگستری قیمت گذاری و بعد از تأیید صلاحیت متقاضی و اکتشاف، پروانه بهره برداری متقاضی صادر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام معاونت امور معادن سازمان صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه ۲۰ نوع ماده معدنی در استان کرمانشاه وجود دارد، گفت: عمده این معادن سنگ‌های زینتی، سنگ لاشه، سنگ گچ و قیر طبیعی هستند که اکثر معادن در شهرستان‌های کرمانشاه، صحنه و هرسین قرار دارند.

رضا زاده با اشاره به ثبت ۲۵۰ پروانه بهره برداری معادن در استان کرمانشاه، بیان کرد: از این تعداد ۱۵۰ پروانه فعال و ۱۰۰ پروانه نیمه فعال هستند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۲ هزار و ۲۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم صورت گرفته که با آزاد سازی این ۵۲۰ محدوده معدنی زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر دیگر فراهم خواهد شد.

رضا زاده ادامه داد: در مرحله اول این واگذاری که ۳۰ دی ماه انجام می‌شود ۵۲۰ محدوده معدنی و در مرحله دوم ۴۰ محدوده معدنی در اواخر بهمن ماه آزاد سازی می‌شود و واگذاری به افراد دارای صلاحیت فنی و سوابق تجربی از طریق مزایده صورت خواهد گرفت.

قائم مقام معاونت امور معادن سازمان صمت استان کرمانشاه با اشاره به حداقل میزان سرمایه گذاری افراد، تصریح کرد: حداقل میزان سرمایه گذاری برای افراد ۵۰ میلیون تومان است که برای ثبت محدوده لازم است این مبلغ در حساب متقاضی باشد و با هماهنگی‌های انجام گرفته در اعطا تسهیلات هیچ مشکلی برای پرداخت وجود ندارد.

کد خبر 5114238

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه وزارت صمت صنعت و معدن معدن اشتغال قاسم سلیمانی ویروس کرونا اولین سالگرد شهادت حاج قاسم آیت الله مصباح یزدی شیراز آلودگی هوا کرمانشاه آمار کرونا گرگان بوشهر جبهه مقاومت عکس استانها خطبه های نماز جمعه شهرستان کرج استان کرمانشاه محدوده معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۳۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان کرمانشاه

شیوا کاظمی، مسئول دفتر مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با گرامیداشت ۱۷ اردیبهشت‌ماه روز جهانی ماما با شعار «نقش ماما در نجات محیط ریست»، گفت : در کشور ایران به دلیل مشکلاتی که از نظر پیری جمعیت داریم این شعار با عنوان «هر ماما، یک سفیر جوانی جمعیت» اعلام شده است.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت عهده‌دار بیش از ۶۰ درصد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است که عمده‌ترین این نقش‌آفرینی توسط ماما‌ها اجرا می‌شود.

مسئول دفتر مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه بهترین کُنشگران جوانی جمعیتی ماما‌ها هستند، افزود: هدف از نامگذاری این روز به نام ماما بیان توانایی و نقش حرفه مامایی در ارتقای سلامت مادران و نوزادان است.

وی در رابطه با ترویج زایمان طبیعی و کاهش سزارین، تصریح کرد: براساس ماده ۵۰ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور سالانه باید ۵ درصد زایمان‌های سزارین را کاهش دهند.

کاظمی در مقایسه زایمان طبیعی و سزارین، گفت: سزارین سبب محدود شدن تعداد بارداری‌ها می‌شود، مادران سزارینی ۲ نهایتا ۳ تا بچه می‌توانند باردار شوند، اما زایمان طبیعی محدودیتی برای بارداری ندارد، لذا لازمه جوانی جمعیت ترویج زایمان طبیعی است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از کار‌های صورت گرفته برای تشویق مادران برای زایمان طبیعی استفاده از ماما همراه است.

مسئول دفتر مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: مامای همراه، مامایی تحصیل‌کرده است که اصول زایمان بدون دخالت پزشکی را با گذراندن دوره‌های آمادگی زایمان و روش‌های کاهش درد را فرا گرفته و به مادران باردار خدمات متناسب با شرایط آنها ارائه می‌دهد.

وی اضافه کرد: ماما همراه از هفته ۲۰ تا ۳۷ حاملگی به مادر باردار در ۸ جلسه ۹۰ دقیقه‌ای با ارائه آموزش‌های لازم خدمات ارائه می‌دهد و در صورت تمایل مادر می‌تواند بعد از این مدت هم به فعالیت خود ادامه دهد.

کاظمی خاطرنشان کرد: در بیمارستان‌ها، مامای همراه می‌تواند همراه مادر در اتاق زایمان حاضر شوند و به او در زایمان کمک و پشتیبانی دهد، اگرچه مامای همراه اجازه دخالت در فرآیند زایمان را نخواهد داشت.

کاظمی با بیان اینکه ۴۰ ماما در این طرح مشارکت دارند، تصریح کرد: تمامی ماما‌های شاغل در بیمارستان و بهداشت در این زمینه آموزش دیده‌اند که مادران باردار در صورت تمایل می‌توانند و با مراجعه به خدمات مشاوره مامایی درخواست ماما همراه کنند.

وی گفت: بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان در سه حوزه آموزش، بهداشت و درمان مشغول به فعالیت هستند که تعدادی در بخش خصوص به عنوان ماما مطب‌دار در حال فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • ۳ پل در محدوده دره نورالشهدا اراک ساخته می‌شود
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • فعالیت بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان کرمانشاه
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد