Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی چند روز گذشته یک فایل صوتی در شبکه‌های اجتماعی استان کردستان دست به دست می‌شود که حکایت از ورود کرونای انگلیسی به کردستان دارد اما معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی می‌گوید که موردی از کرونای انگلیسی تاکنون مشاهده نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، طی روز گذشته یک فایل صوتی در شبکه های اجتماعی استان کردستان دست به دست می شود که حکایت از ورود کرونای انگلیسی به کردستان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فایل صوتی که با صدای خانمی که به زبان کردی صحبت می کند به هموطنان و شهروندان مناطق کردنشین به ویژه شهر سنندج هشدار می دهد که پروتکل ها را بیش از پیش رعایت کنند.

در این فایل گفته شده که، یک دکتر سنندجی طی سفری که هفته گذشته به انگلیس داشته در برگشت به کرونای جهش یافته که در انگلیس و برخی کشورهای دیگر مشاهده شده مبتلا شده است و اکنون در بیمارستان توحید سنندج بستری شده است.

در این فایل صوتی آمده است که وزارت بهداشت به طور جدی برای پیدا کردن راننده و سایر افرادی که با این دکتر در ارتباط بوده اند پیگیر است.

همچنین به هموطنان هشدار داده شده است که پروتکل های بهداشتی و قرنطینه ۲۰ روزه را تا اطلاع ثانوی جدی بگیرند.

ابراهیم قادری در این خصوص اظهار کرد: تاکنون هیچ مورد مثبتی از ابتلا به کرونای انگلیسی در استان مشاهده نشده است.

وی با بیان اینکه در حال بررسی یک مورد مشکوک به کرونای انگلیسی هستیم، اذعان داشت: یکی از پزشکانی که به تازگی از انگلیس برگشته است به کرونا مبتلا شده است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: به دلیل شیوع این نوع از کرونا در کشور انگلیس موضوع با حساسیت خاصی در دانشگاه علوم پزشکی استان در دست بررسی بیشتر است.

قادری اضافه کرد: فرد مشکوک به کرونا ویروس انگلیس در حال حاضر از بیمارستان ترخیص شده و دوران قرنطینه را می‌گذارند.

وی اذعان کرد: در این مدت ۶۰ نفر از کسانی که با این پزشک تماس داشته اند مورد تست کرونا قرار گرفته که نتیجه آزمایش همه آنها منفی بوده است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به مردم استان با بیان اینکه به شایعات توجه نکنند، عنوان کرد: نتایج نمونه گیری از این فرد به تهران ارسال شده و هنوز پاسخ آزمایشات را دریافت نکرده ایم به محض اعلام اطلاع رسانی لازم از طریق رسانه های رسمی صورت خواهد گرفت.

قادری در مورد تفاوت ویروس کرونای انگلیسی هم گفت: این نوع ویروس جهش یافته که از آن به عنوان کرونا ویروس انگلیسی نام برده می شود، قدرت سرایت پذیری بیشتری دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرونای انگلیسی فایل صوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۴۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی در مورد بارش رگباری و شدید باران در ۱۴ استان کشور از آماده‎باش امدادگران در این استان‌ها خبرداد.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی گفت: بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی در روز سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه شاهد بروز مداخلات جوی و تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۴ استان کشور خواهیم بود. بر این اساس در روز سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان و در روز چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت در کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و برای روز پنج‌شنبه، ۱۳ اردیبهشت نیز در یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: در این شرایط لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی دور از انتظار نیست لذا به مردم و به خصوص ساکنان این مناطق و مسافران توصیه می‌شود که ضمن احتیاط در سفرهای بین شهری، از اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع پرهیز کنند. 

محمودی افزود:‌ اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش‌ها نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در همین راستا نیز امدادگران سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در تمامی استان‌های کشور به حالت آماده‌باش کامل درآمده و تجهیزات و امکانات لازم نیز برای مقابله با حوادث و امدادرسانی در هرگونه رخداد احتمالی در اختیارشان قرار گرفته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آماده‌باش هلال احمر در پی احتمال بارش شدید باران در ۱۳ استان
  • آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه‌ای خود رسید
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • کدام تیم قهرمان یورو 2024 می شود؟ نتیجه 10 هزار شبیه سازی با کامپیوتر!
  • احتمال جدایی رشفورد از منچستریونایتد
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله به پهپاد آمریکایی و یک کشتی انگلیسی
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز