Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)، قاسم احمدی لاشکی در گفت و گو با دختران حادثه دیده شین آبادی و مسوولان آموزش و پرورش شهرستان پیرانشهر افزود: شخص وزیر آموزش و پرورش به صورت جدی پیگیر وضعیت دانش آموزان حادثه دیده شین آبادی است.

وی با اشاره به اینکه ارتقای کمیت و کیفیت فرهنگیان، نیازمند سازماندهی بهینه نیروی انسانی است، اضافه کرد: تا پایان برنامه ششم توسعه، افرادی که مشمول قانون  جذب نیروی های حق التدریس و نهضت سوادآموزی هستند، جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش گفت: شبکه آموزشی شاد، کار بزرگی بود که آموزش و پرورش با این ابزار، آموزش بیش از ۱۶ میلیون دانش آموز را پوشش داد.

وی اضافه کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان و به صورت بومی گزینی خواهد بود.

لاشکی بیان کرد: رفع معضل کمبود فضای آموزشی در استان آذربایجان غربی نیازمند هم افزایی نمایندگان مجلس و دولت با توجه به اولویت هاست و در این راستا احصا و فروش املاک مازاد آموزش و پرورش با رویکرد تبدیل به احسن کردن باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: از پنج هزار و ۸۰ مدرسه فعال در سطح استان آذربایجان غربی، بیش از سه هزار مدرسه روستایی و در مناطق محروم است.

وی اضافه کرد: در شرایط کرونایی، ۲۳۷ هزار محتوای آموزشی توسط راهبران آموزشی و معلمان در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.

منافی بیان کرد: بررسی جزئی علل عدم دسترسی دانش آموزان استان به آموزش مجازی در دستور کار آموزش و پرورش استان قرار دارد.

گفتنی است ۱۵ آذرماه ۱۳۹۱ مدرسه ابتدایی دخترانه انقلاب اسلامی«شین آباد» در شهرستان مرزی پیرانشهر به دلیل استفاده از بخاری نفتی غیراستاندارد، دچار آتش‌سوزی شد. در این حادثه ۲ دانش‌آموز فوت کردند و ۲۶ دانش‌آموز این مدرسه دخترانه نیز دچار سوختگی شدند که سوختگی ۱۴ نفر از آنها شدید بود.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1086620 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش کنکور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش کنکور آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۵۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود سعادتی عصر دوشنبه در نشست صمیمی با اصحاب رسانه به مناسبت هفته معلم اظهار کرد: باید نگاه مراقبتی و حمایتی به آموزش و پرورش داشت تا بالنده‌تر به وظایف خود عمل کند چراکه دیدار معلمان نمونه با رهبر انقلاب از مهم ترین برنامه های این هفته است و هر سال راهبردهای کلان تربیتی و آموزش و پرورش را در این دیدار بیان می‌کنند.

وی ادامه داد: برنامه زنگ سپاس در مدارس، دیدار معلمان با نماینده ولی فقیه در استان، تجلیل و تکریم از معلمان در مدارس، عیادت و دلجویی از معلمان بیمار، دیدار از معلمان پیشکسوت را از مهم‌ترین برنامه های هفته معلم امسال هستند.

وی افزود: تبیین اهمیت آموزش و پرورش و تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است و شان و منزلت معلمان باید همیشه حفظ و تبیین شود و هفته معلم به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری نماد و بهانه ای در این خصوص است.

سعادتی در خصوص انتخاب معلمان نمونه نیز اظهار کرد: انتخاب معلم نمونه از مدارس طبق شاخصه های فردی، عملکردی و اقدامات آنها در طول سال تحصیلی لحاظ می‌شود که امسال سه هزار و ۲۰۰ معلم وارد این فرایند شدند و ۱۲۰ معلم به عنوان معلم نمونه منطقه ای و در نهایت هفت معلم به عنوان معلم نمونه استانی معرفی شدند و در کنار تجلیل از معلمان نمونه از عوامل کیفی بخشی مدارس همچون مربیان پروزشی، مشاوران، معاونان و … نیز تجلیل می شود.

وی خاطرنشان کرد: ۵۳ مدرسه تک دانش آموز روستایی در سطح استان داریم که در مقطع ابتدایی هستند و در دوره متوسطه اگر تعداد دانش آموزان روستاها کمتر از ۱۰ نفر باشد در روستاهای مرکزی برای چندین روستا مدرسه و یا مدارس شبانه روزی در نظر گرفته می‌شود تا دانش موزان از تحصیل باز نمانند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی اضافه کرد: هزار دانش آموزان از تحصیل بازمانده‌اند، این دانش آموزان به علل مختلف فرهنگی، اجتماعی، قضایی و امنیتی از ادامه تحصیل باز مانده اند که طبق بررسی ها در برخی موارد هم اطلاعات نادرست بوده است.

وی گفت: تعداد مدرسه کانکسی استان ۲۵۰ مورد است که تعداد دانش آموزان ۶۲ مدرسه کمتر از ۱۰ نفر است و برای دیگر مدارس بالای ۱۰ دانش آموز کلاسی ساخته و تمام شده و یا در حال تکمیل است.

وی یادآور شد: ۳۰ درصد مدارس استان نیازمند بازسازی است و سرانه فضای ورزشی حدود یک و نیم برابر افزایش پیدا کرده است که برای هر دانش آموز ۳۰ صدم متر مربع بود و این رقم به ۴۶ صدم متر مربع افزایش یافته است.

کد خبر 6092567

دیگر خبرها

  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان