Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در اصفهان گام‌های موثری در حوزه بودجه‌نویسی و بررسی و تصویب آن برداشته شده که قطعا می‌تواند در سال‌های آینده به کمک مدیریت شهری بیاید و حتی الگویی برای همه کلانشهرهای کشور باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نصیر ملت در یک گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با بیان اینکه تلاش شورای شهر اصفهان بر این بوده که در این دوره یک ادبیات متفاوتی را در مورد بودجه داشته باشد گفت:  در بحث بودجه یک نگاه جدید را در شهرداری حاکم کردیم؛ در اصفهان گام‌های موثری در حوزه بودجه‌نویسی و بررسی و تصویب آن برداشته شده که قطعا می‌تواند در سال‌های آینده به کمک مدیریت شهری بیاید و حتی الگویی برای همه کلانشهرهای کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شهرها همه مدیران و سیاست گذاران شهری به دنبال این هستند که کمک کنند تا فضای زندگی برای شهروندان بهبود یابد و برای آن به یک درآمد و منبع مالی مشخص نیاز است

نائب رئیس شوراری اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از یک مقطع زمانی دولت شهرداری‌ها را به حال خود رها کرده، اضافه کرد: دولت با این اقدام به نوعی این اختیار را به آنها داد که بر اساس اختیاراتی که در شهرها و شهرداری ها وجود دارد، منابع مالی جدید تعریف کنند و براساس این منابع مالی شهر را اداره کنند .

وی خاطرنشان کرد: در سایه نبود نظارت‌ها و کم‌تجربه بودن شهرداری‌ها، عمده منابع مالی که نیاز شهر را تامین می‌کند از درآمدهای ناپایدار است، این درآمدهای ناپایدار در بلندمدت می‌تواند آسیب‌های جدی را به شهرو شهروندان وارد کند.

سهم ۲۹ درصدی درآمدهای پایدار در بودجه اصفهان

ملت گفت: در شهر اصفهان نزدیک به ۸۰ درصد بودجه از درآمدهای حاصل از عوارض ساختمانی است و صرفا ۲۰ درصد آن از درآمدهای پایدار است که بخش مهمی از آن نیز به واسطه اینکه به درآمدهای کلان وابسته است، می تواند از ناپایداری برخوردار شود.

وی افزود: شهرداری‌ها مجبورند فضای ساخت و ساز را فراهم کرده و از این طریق درآمدهایی را مقطعی و مسکن‌وار به شهر تزریق کنند که این بناها درطول پایداریشان به شهرها می‌توانند آسیب وارد کنند که شهرداری در پی جبران این آسیب ها باید ۱۰ برابر درآمدهای تزریقی را هزینه کند و این حقیقت تمامی شهرها و شهرداری‌های ایران است.

ملت با اشاره به برخی درآمدهای ناپایدار شهرداری‌ها افزود: این امر از پایه ایراد دارد به این دلیل که شهرداری‌ها با ضابطه‌ای برای توسعه شهر مواجه هستند به نام دفترچه طرح تفصیلی که این دفترچه صرفا یک نگاه شهرسازی دارد.

وی تصریح کرد:  در مدیریت غلط شهری این دفترچه را بدون اینکه زیرساخت‌های تامین مالی را دیده باشیم در اختیار شهردار و شهرداری قرار می‌دهیم و از شهردار می‌خواهیم که از این دفترچه درآمد کسب کند و این عمل اولین گام اشتباه در مدیریت شهری است که در کشور وجود دارد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: در مدیریت اشتباه شهری در طرح‌های تفصیلی خدمات به جمعیت نادیده گرفته می‌شود یا مدیریت شهر مسئله محور نیست اما شورای شهر اصفهان با همت کمیسیون اقتصادی نگاه جدیدی را برای تهیه طرح‌های جامع ارائه داده و اولین طرحی که تصویب شده به نام طرح جامع تفصیلی شهر با رویکرد آماری است و با همکاری که وزارت راه و شهرسازی در این زمینه داشت تلاش کردیم تا ادبیات جدید و امتیازات ویژه‌ای برای شهر و مدیریت آن داشته باشیم.

خزانه‌داری متمرکز ابزاری برای کنترل دقیق شهرداری‌های مناطق

وی تاکید کرد: خزانه داری متمرکز یکی از مصوبه‌های خوب شورا بوده که تا قبل از این طرح مناطق ۱۵گانه شهر حساب های جداگانه ای داشتند و به اعتبار درآمدی که داشتند برنامه‌ریزی می‌کردند و چندان کنترل دقیقی روی شهرداری‌های مناطق نبود که این طرح خزانه داری متمرکز می‌تواند کمک بسیاری در بحث درآمدهای پایدار و مستقل شهرداری‌ها بدون پرداخت خسارت باشد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه ردیف‌های درآمدی شهرداری اصفهان در گذشته مشکلات بسیار داشته، افزود: در شورا تلاش کردیم تا درآمدها، هزینه‌ها و عملکردهای مدیریت شهری واقعی شود و تا آن جایی که امکان پذیر است بر اساس شرایط، منطق و واقعیت اصلاح شود.

توسعه اصفهان در گرو توسعه گردشگری است

ملت اضافه کرد: قرار نیست صرفا بدون برنامه بخواهیم شهر را توسعه دهیم قرار است تا بر اساس یک هدف گذاری مشخص در راستای پیشرفت شهر اقدام کنیم که اصفهان هم به عنوان یک شهر خلاق ب، دوستدار کودک  و یا دوستدار سالمند اگر هرکدام از این موارد به عنوان هدف اصلی شهر قرار گیرد باید برنامه و مدیریت نیز درراستای همان هدف انجام شود. 

وی با بیان اینکه با توسعه گردشگری و درآمد پایدار از این طریق می‌توانیم فرهنگ و میراث و تاریخ و تمدن این شهر را زنده نگه داریم و مسیری را طی کنیم، تصریح کرد: کارشناسان توسعه اصفهان را بر مبنای توسعه گردشگری، فعالیت هنرمندان و صیانت از زیرساخت‌های ارزشمند فرهنگی، تاریخی و هنری این شهر می‌دانند که توجه به این موارد به احصا درآمد پایدار و ارتقای ظرفیت‌های مثبت شهر کمک می‌کند .

نائب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان  با اشاره به شرایط اقتصادی و نرخ تورم موجود، گفت:  زمانی که در سال ۹۶ شورای اسلامی شهر اصفهان را تحویل گرفتیم بودجه شورا دو هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان بود که با توجه به شرایطی که اصفهان داشت  امروز این بودجه به  پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده و یکی از موفق ترین شوراها در خصوص تصویب و تحقق بودجه شهرداری است که هم درست هدف گذاری شده و هم به درستی به اجرا درآمده است .

کد خبر 466527

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لایحه بودجه شهرداری بودجه نویسی بودجه ریزی بودجه گردشگری درآمد پايدار شهری نصیر ملت شورای شهر اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیریت شهری شهرداری ها مدیریت شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۵۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی را منتشر کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی را منتشر کرد که به شرح ذیل است:
لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد, پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی  و ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی بخشی از این پیشنهادات است.

همچنین کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه ، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی(اجرای ماده 65قانون محاسبات عمومی)در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی  و همچنین تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از دیگر موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی است.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت/بودجه مرمت بازار ۵ برابر شد
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد