Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا تا به حال نمایشگاه دائمی فامکو دیدن کردید؟ در هایپر صنعت فامکو شما عزیزان می توانید در زمینه تجهیزات شبکه هر نوع محصولی از رادیو وایرلس، آنتن، روتر، سویئچ گرفته تا تجهیزات پسیو نظیر کابل و فیبرنوری را تهیه کنید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فامکو، فقط کافی است با کارشناسان فروش فامکو تماس بگیرید برند و مدل را اعلام کنید و کالای مدنظر را درب منزل و در هر کجای ایران که هستید، تحویل بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مشکلات روزمره همه ما استفاده از اینترنت خوب و با کیفیت هست. در اکثر منازل هنوز از اینترنت ADSL استفاده میشه که چندان کیفیت مناسبی ندارد. از فیبرنوری هم که فعلا خبری نیست، پس تنها انتخاب برای دوستانی که نیاز به یک اینترنت با کیفیت، سرعت بالا، پینگ پایین و غیره دارند، استفاده از اینترنت بی سیم یا وایرلس هست.

اینترنت وایرلس با استفاده از رادیوهای وایرلس قابل ارائه هست به شکلی که یک رادیو وایرلس در محل شما نصب می شود به سمت آنتن های شرکت تامین کننده اینترنت و این ارتباط به صورت نقطه به نقطه شکل خواهد گرفت.

رادیو وایرلس چیست؟

رادیو وایرلس وسیله ای هست که اینترنت یا دیتا رو دریافت می کند و به صورت امواج رادیویی به مقصد ارسال می کند و بالعکس تا بتواند یک ارتباط را برقرار می کند. حالا این ارتباط به صورت نقطه به نقطه (PTP) یا یک نقطه به چند نقطه (PTMP) بسته به نیاز می تواند شکل بگیرد.

رادیو وایرلس ها با توجه به ساختاری که دارد یا به صورت رادیو آنتن یکپارچه هستند مثل SXTsq یا اینکه برای راه اندازی نیاز به یک آنتن جداگانه دارند مثل NetMetal. همچنین رادیوها وایرلس ها با توجه به نیاز در انتقال دیتا و مسافت توانایی های مختلفی دارند که در ادامه توضیح خواهیم داد.

رادیو وایرلس با ساختار یکپارچه

رادیو وایرلس نیازمند آنتن

انواع رادیو وایرلس های قابل ارائه در هایپر صنعت فامکو:

. رادیو وایرلس میکروتیک

. رادیو وایرلس میموسا

. رادیو وایرلس Ubiquiti

ما در این متن به شما عزیزان رادیو وایرلس های میکروتیک  را معرفی خواهیم کرد.

نحوه انتخاب رادیو وایرلس صحیح

میزان پهنای باند جهت انتقال و میزان مسافت دو نکته اصلی در انتخاب رادیو وایرلس می باشد.

برای مثال از رادیوهای مثل SXTsq Lite۵ یا LHG۵ برای استفاده در مسافت های زیر ۱۰ کیلومتر و تا توانایی انتقال ۳۰۰ مگابیت استفاده می شود، البته این ارقام و آمار در محیط های آزمایشگاهی بدست آمده و در دنیای واقعی با توجه به آب و هوا و نویزهای موجود در محیط از این توانایی کاسته خواهد شد.

رادیوهای قوی تری هم هست مثل BaseBox یا Netmetal که برای استفاده نیاز به آنتن جداگانه دارند و از قدرت بسیار بالایی برخوردارند. برای مثال رادیو NetMetal با توجه به آنتنی که برای آن تهیه می شود تا مسافت ۳۰ کیلومتر نیز کار انتقال دیتا را انجام می دهد.

در کنار کارت وایرلس قدرتمند ۸۶۷ مگابیتی که دارد می تواند حجم بالای اطلاعات را منتقل کند که اغلب در شرکت های تامین کننده اینترنت یا شرکت های خیلی وسیع استفاده خواهد شد. رادیو وایرلس های قدرتمند با آنتن یکپارچه در بازار وجود دارد نظیر QRT۵.

حتما در مشاهده و بررسی انواع مدل های رادیو وایرلس با اعداد یا اختصاراتی روبرو خواهید شد مانند: ۲، ۵، ۵۲، AC، HP و غیره که به اختصار توضیح خواهیم داد.

. AC در انتهای مدل رادیو دلالت بر کارت وایرلس و پورت های قدرتمندتر نسبت به مدل معمولی دارد.

. HP در انتهای مدل رادیو اغلب دلالت بر High Power بودن و قابلیت استفاده به صورت AP را دارد.

. ۲ در انتهای مدل رادیو دلالت بر توانایی کارکرد رادیو وایرلس در باند ۲ گیگاهرتز را دارد.

. ۵ در انتهای مدل رادیو دلالت بر توانایی کارکرد رادیو وایرلس در باند ۵ گیگاهرتز را دارد.

. ۵۲ در انتهای مدل رادیو دلالت بر توانایی کارکرد رادیو وایرلس در هر دو باند ۲ و ۵ را دارد.

. ۶ در انتهای مدل رادیو دلالت بر توانایی کارکرد رادیو وایرلس در باند ۶ گیگاهرتز را دارد.

دسته بندی رادیو وایرلس میکروتیک

رادیو وایرلس های مناسب استفاده خانگی یا شرکتی در مقیاس کوچک و متوسط:

. رادیو وایرلس میکروتیک SXTsq

. رادیو وایرلس میکروتیک Disc lite

. رادیو وایرلس میکروتیک LHG

. رادیو وایرلس میکروتیک SEXTANT

. رادیو وایرلس میکروتیک SXT

رادیو وایرلس های مناسب استفاده سازمانی و کارخانجات در مقیاس بزرگ:

. رادیو وایرلس میکروتیک QRT

. رادیو وایرلس میکروتیک BaseBox

. رادیو وایرلس میکروتیک NetBox

. رادیو وایرلس میکروتیک NetMetal

البته این شرکت محصولات خیلی زیادی دارد که ما به اختصار رادیوهای پر استفاده را برای شما مثال زدیم.

نکاتی که باید در زمینه خرید و نگهداری رادیو وایرلس رعایت کنید:

۱. حتما قبل از تهیه با کارشناسان فنی مشورت کنید تا مناسب ترین انتخاب را داشته باشید.

۲. در زمان خرید از گارانتی یا عدم گارانتی تجهیز اطمینان حاصل کنید.

۳. هرگز بدون داشتن آشنایی با سیستم های وایرلس اقدام به نصب و راه اندازی دستگاه نکنید.

۴. از کابل با کیفیت استفاده کنید تا در کوتاه مدت دستگاه دچار اختلال یا از کار افتادن نشود.

در پایان پیشنهاد می شود جهت خرید رادیو وایرلس و سایر تجهیزات شبکه به معتبرترین شرکت در زمینه عرضه انواع تجهیزات شبکه هایپر صنعت فامکو مراجعه کنید و قبل از اقدام به هر گونه خرید با کارشناسان ما مشورت کنید. همچنین در فامکو می توانید از ارائه خدماتی همچون نصب، کانفیگ سیستم، تعمیر و غیره بهرمند شوید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خرید تجهیزات شبکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۷۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر دیده نشده از محمدرضا شجریان

محمدرضا شجریان، خواننده محبوب و استاد آواز موسیقی اصیل ایران در سال ۱۳۱۹ در شهر مشهد در خانواده‌ای مذهبی متولد شد. پدرش قاری قرآن بود و صوت قرآن را از ۸ سالگی به محمدرضا که صدای خوشی داشت نیز آموخت.

به گزارش ایلنا، شجریان با اولین معلم موسیقی خود در سال ۱۳۳۶ زمانی آشنا شد که برای تحصیل به دانشسرای مقدماتی مشهد وارد شد. وی دو سال بعد علاوه بر تلاوت قرآن، برای رادیو خراسان آواز‌های بدون موسیقی را نیز اجرا کرد.

شجریان که پس از دریافت دیپلم از دانشسرای عالی، به استخدام آموزش و پرورش درآمده بود از سال ۴۶ پس از چند سال تدریس در دبستان‌های مشهد به تهران منتقل شد. وی در تهران نزد اسماعیل مهرتاش درس آواز آموخت و همزمان خوشنویسی و نوازندگی سنتور را نیز پی گرفت.

اولین اجرا و ضبط صدای شجریان در پاییز سال ۴۶ در غالب برنامه «برگ سبز شماره ۲۱۶» از رادیو ایران پخش شد. اما او به دلیل اینکه پدرش می‌خواست نام «شجریان‌ها» با قرائت قرآن شناخته شود، در برنامه‌های رادیویی خود را با نام «سیاوش بیدکانی» معرفی کرد. تا اینکه در سال ۱۳۵۰ پدرش به خوانندگی آواز توسط وی رضایت داد و شجریان با نام خود در رادیو و تلویزیون حاضر شد. او در سال ۱۳۵۰ با فرامرز پایور آشنا شد و آموزش سنتور و ردیف آوازی «صبا» را نزد وی آغاز کرد.

شجریان همزمان با هوشنگ ابتهاج، شاعر پرآوازه متخلص به «سایه» آشنا شده و به واسطه وی همکاری با برنامه «گلها» در رادیو را آغاز کرد. محمدرضا شجریان در این مدت در رادیو با بزرگان موسیقی نظیر احمد عبادی، حسن کسایی، جلیل شهناز، فرهنگ شریف و فرامرز پایور قطعات بسیاری را اجرا کرد.

شجریان آموزش سبک آوازی «طاهرزاده» را از سال ۱۳۵۱ نزد «نور علی خان برومند» آغاز کرد و در سال ۱۳۵۲ نیز با عبدالله دوامی آشنا شد و ردیف آوازی وی را آموخت. او در همان سال در کنار هنرمندان بی نظیر موسیقی سنتی ایران نظیر محمدرضا لطفی، حسین علیزاده، جلال ذوالفنون و ناصر فرهنگ‌فر به عضویت مرکز حفظ و اشاعه موسیقی به سرپرستی داریوش صفوت پیوست.

سال ۱۳۵۴ شجریان به همراه محمرضا لطفی و ناصر فرهنگ‌فر در «جشن هنر شیراز» کنسرت «راست پنجگاه» را اجرا کردند. محمدرضا شجریان که پیش از انقلاب سال ۵۷ رادیو ملی را مانند بسیاری دیگر از هم دوره‌های خود ترک کرد. وی به همراه محمدرضا لطفی و حمایت هوشنگ ابتهاج که او هم پس از رویداد تلخ میدان ژاله از کار در رادیو دست کشیده بود، کانون «چاووش» را بنیان گذاشت.

شجریان با کانون چاووش که اکثر اعضای آن از گروه شیدا و عارف بودند آثار بسیاری را خواند که تعداد زیادی از آنها محتوای انقلابی و ملی داشتند. «شب نورد» یا (برادر نوجوونه) از چاووش ۲ و «سپیده یا ایران‌ای سرای امید» و «ایرانی به سر کن خواب مستی» از چاووش۶، «همراه شو عزیز» و «ایران خورشیدی تابان دارد» از چاووش، از جمله این آثار هستند.

tags # محمدرضا شجریان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا
  • آزادی ۲ زندانی جرایم غیرعمد به همت اهالی رسانه
  • روزی برای رادیو
  • «من و فرزندم»، از رادیو تهران
  • استفاده از راهکار‌های اصولی و فنی به جای قطع اینترنت در زمان کنکور
  • تصویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • در مقابل قطع اینترنت در زمان کنکور ایستادیم و نتیجه داد
  • ببینید | تاثیر رادیو در افزایش مخاطبان صداوسیما
  • برنامه «پل مدیریت» از رادیو تهران