Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رسول فلاحتی پیش از ظهر سه شنبه در مراسم گرامیداشت فقید عالیقدر «آیت الله محمد تقی مصباح یزدی» در مصلای امام خمینی شهر رشت با بیان اینکه جامعه اسلامی در فراق عالمی گرانقدر می‌سوزد، اظهار کرد: عالمان در تراز انقلاب از انحراف عقیدتی جامعه جلوگیری می‌کنند.

وی با اشاره به جایگاه عالمان دین از منظر دین اسلام، گفت: بسیاری از اهداف شومی که پس از اسلام دنبال شده، توسط عالمان دینی خنثی شد و حتی غربی‌هایی که در ایران نقش پیچیده‌ای در عرصه‌های دینی و فرهنگی و اقتصادی داشتند اذعان کردند عالمان دینی نقش بی بدیلی در حمایت از ملت مسلمان ایران داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با بیان اینکه طبق روایات، عالمان دینی جانشینان پیامبر (ص) هستند، ادامه داد: عالمان، وارثان و امانت داران انبیا و اولیای الهی هستند و پس از پیامبر، هیچ قشری در جامعه برتر از عالمان دینی نیستند.

آیت الله فلاحتی با اشاره به نقش عالمان دین در طول تاریخ اسلام، تصریح کرد: عالمان دینی در دوران غیبت وظیفه تربیت انسان‌ها را برعهده دارند و آداب پسندیده جامعه ما دستاورد تلاش‌های مجاهدانه عالمان دینی است.

وی ادامه داد: تعلیم احکام خدا از دیگر وظایف عالم دینی بوده و این احکام وسیله سعادت دنیوی و اخروی انسان‌ها است.

عالم دین دیده بان جامعه اسلامی هستند

امام جمعه رشت با بیان اینکه عالمان دین دیده‌بان جامعه اسلامی هستند، اظهار کرد: عالمان دینی اجازه ندادند افکار انحرافی جامعه را به سقوط ببرد و احکام و اخلاق اسلامی را به مردم تعلیم دادند.

آیت الله فلاحتی با تاکید بر اینکه رساله‌های شخصیتی مانند علامه طباطبایی بی نظیر بود، افزود: بهائیت در ایران موفق نشد و این جز در سایه عالمان دینی محقق نشد زیرا همواره با انحرافات مقابله کردند.

وی با بیان اینکه عالمان دینی خون دل خوردند تا جامعه اسلامی بیمه شود، اضافه کرد: مرحوم مصباح ۸۶ سال عمر کرد و در مسائل فقهی و سیاسی از آیت الله بروجردی و امام خمینی تبعیت و تبدیل به یک سیاستمدار بصیر شد.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با اشاره به اینکه عالمان دینی برای نقش آفرینی درست و عمل به وظایف خود باید به علوم اخلاق، فقه و سیاست مسلط باشد، گفت: اگر عالمان دینی از علوم مذکور بی بهره باشد و به شرایط زمانه آگاهی نداشته باشد در برابر دشمنان مغلوب می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر عالم دینی به اخلاق، سیاست و فقه تسلط نداشته باشد نمی‌تواند رهبری جامعه اسلامی را برعهده گیرد، عنوان کرد: عالمی که به دنیای پیرامون خود شناخت ندارد در فتنه‌ها خود را می‌بازد و علت هضم عده‌ای در حوادث، این است که عالم و وارسته نبودند.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه دشمنان دریافتند مرحوم مصباح دیده بانی برای دفاع از آرمان‌های انقلاب است، افزود: دشمنان خارجی و دشمنانی از درون جامعه و نظام در برابر ایشان ایستادند و در اذهان خوبان نیز نسبت به ایشان علامت سوال ایجاد کردند اما مرحوم مصباح هرگز از مدار اخلاق خارج نشد و خود صیانتی کرد.

امام جمعه رشت با تاکید بر اینکه مرحوم مصباح چراغ فروزان و بصیر برای جامعه اسلامی بود بیان کرد: ایشان در سال‌هایی که به اندیشه سیاسی اسلام حمله شد، شبهات را با سرعت و دقت پاسخ دادند.

کد خبر 5114612

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله رسول فلاحتی آیت الله مصباح یزدی نماینده ولی فقیه در گیلان قاسم سلیمانی آیت الله مصباح یزدی اولین سالگرد شهادت حاج قاسم ویروس کرونا شیراز آلودگی هوا کرمانشاه آمار کرونا گرگان جبهه مقاومت عکس استانها بوشهر شهرستان کرج خطبه های نماز جمعه جامعه اسلامی مرحوم مصباح عالمان دینی عالمان دین آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۷۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی

ایسنا/هرمزگان آیت‌الله غلامحسین رئوفی که از عالمان بزرگ و شناخته شده دینی استان هرمزگان بود صبح ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ دارفانی را وداع گفت.

حضرت آیت الله غلامحسین رئوفی فرزند یوسف در سال ۱۳۱۱ در روستای درسنگ معروف به پشتکوه سفلی به دنیا آمد.

وی در شروع تحصیل در مکتب خانه روستا نزد مشهدی عباس رئوفی ختم قرآن و نزد پدر کتب ادب فارسی، بوستان و گلستان سعدی و دیوان حافظ را آموخت.

آیت الله رئوفی تقریبا یکسال پس از پایان جنگ جهانی دوم در ۱۲ سالگی برای فراگیری معارف دینی عازم نجف اشرف در کشور عراق شد.

وی در نجف اشرف در مدرسه قزوینی مشغول به تحصیل علوم و معارف دینی شد.

ایشان پس از برطرف شدن مشکل مسکن مقدمات دروس حوزوی را نزد برخی از مدرسین و فضلا به اتمام رساندند و سپس سیوطی و حاشیه را نزد حجت الاسلام سید جلیل یزدی خواندند و مطول را نزد شیخ محمد علی مدرس افغانی، لمعه را نزد آیت الله شیخ علی اصغر اراکی و آیت الله شیخ محمد علی سرابی کتب سطح عالی را نزد آیت الله سید محمدباقر محلاتی، آیت الله سید احمد حسینی اشکوری و آیت الله سید علی فانی و شیخ مجتبی لنکرانی و فلسفه را نزد آیت الله میرزا مسلم ملکوتی گذراندند.

وی دروس خارج را نزد آیت الله العظمی خویی، آیت الله العظمی شاهرودی و آیت الله العظمی حکیم و فقه را در محضر امام خمینی گذراندند.

حضرت آیت الله رئوفی پس از ۱۶ سال تحصیل با اجازاتی از آیت الله العظمی امام خمینی (ره)، آیت الله العظمی خویی، آیت الله العظمی میرزا عبدالهادی حسینی، آیت الله العظمی شاهرودی، آیت الله العظمی سید محسن حکیم، ایت الله العظمی سید محمدباقر محلاتی، آیت الله سید احمد اشکوری، آیت الله العظمی حاج آقا بزرگ تهرانی برای ترویج دین و نشر معارف به زادگاهش عزیمت کرد.

وی ۶ سال در زادگاهش برای نشر معارف دینی در بین مردم سکونت داشتند و مجددا برای ادامه تحصیل به نجف اشرف بازگشتند و ۶ سال دیگر در نجف به تحصیل معارف دینی پرداخت.

پس از اتمام تحصیلات حوزوی این عالم وارسته مجدد به ایران بازگشت و در توکهور و هشت‌بندی از حدود سال ۱۳۶۵ سکونت گزید که منشأ رشد و توسعه سریع آن شد.

حضرت آیت الله رئوفی در طول عمر با برکت خود منشأ خدمات گسترده ای شامل تأسیس مسجد و حسینیه امیرالمومنین در سال ۱۳۵۰، پخش اعلامیه های حضرت امام و فعالیت علیه رژیم ستم شاهی بود که در اوایل دهه ۵۰ منزل ایشان توسط ساواک به جرم حمایت از نهضت امام و پخش اعلامیه های وی محاصره شد و این بازرسی ها و بازجویی ها تا پیروزی انقلاب ادامه داشت.

همراهی با روحانیونی همچون مرحوم حجت‌الاسلام عباسی نماینده سابق مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، آیت الله درویشی و ... شرکت در راهپیمایی های دوران انقلاب در شهرستان میناب، برگزاری مراسم‌ مذهبی و تبلیغی در حسینیه امیرالمومنین با دعوت از روحانیون و سخنرانان، برپایی راهپیمایی های دوران انقلاب در منطقه توکهور و هشت‌بندی از دیگر خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی بوده است.

حضرت آیت الله رئوفی در طول دوران پر برکت حیات خود پیگیری های گسترده ای برای عمران و آبادانی منطقه توکهور و هشتبندی با دعوت از مسئولان ملی، استانی و شهرستانی انجام داد که زمینه ساز حضور مستمر استانداران مختلف در این منطقه برای رفع مشکلات شد.

پیگیری احداث راه اصلی منطقه توکهور و هشت‌بندی به مرکز شهرستان، حل اختلافات بزرگ قومی در مناطق مختلف شامل شرق استان، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان و... از دیگر خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی است.

از سال ۱۳۶۱ تا پایان عمر در ایام سال تحصیلی در حوزه علمیه قم به تحصیل و تدریس مشغول بودند و در سایر ایام سال در زادگاهش توکهور و هشت‌بندی حضور داشت و ضمن برگزاری مراسم‌ مذهبی، پذیرای مراجعان زیادی از مناطق مختلف استان و حتی استان‌های همجوار برای رفع مشکلات و حل اختلافات بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویان در آمریکا تحول بسیار عظیم جهانی است
  • اگر جامعه فرهنگی آگاه باشد آن جامعه به پیروزی می‌رسد
  • آیت‌الله مطهری الگویی وارسته برای نسل جستجو‌گر عصر ماست
  • آزمون و رم در خانه مغلوب بایرلورکوزن شدند؛ مارسی و آتالانتا به تساوی رسیدند
  • اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه درخشان است
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • جوانان باید از منطق سیاست‌ها و رفتار نظام با خبر باشند | آنها بدانند چرا حاضر به ایجاد روابط با برخی کشور‌ها نیستیم | دانش‌آموزان را از خطر‌ها و دشمنی‌ها آگاه کنید
  • روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد