Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا از پوشش رسانه‌ای مطلوبی که دکتر آنتونی فائوچی، متخصص ارشد بیماری‌های عفونی ایالات متحده دریافت می‌کند، ناراحت است چرا که احساس می‌کند به خاطر نقشی که در مدیریت همه‌گیری کرونا در آمریکا داشته، خودش سزاوار این توجه است.

 به نقل از ایندیپندنت، دونالد ترامپ روز یکشنبه در توییتی نوشت: دکتر فائوچی به عنوان یک متخصص عالی مورد احترام رسانه‌های کم‌جریان قرار می‌گیرد و به گفته آن‌ها کار فوق‌العاده‌ای انجام داده، حال آنکه او برای من و دولت ترامپ کار می‌کند، و من به هیچ طریقی بابت کاری که انجام داده‌ام اعتبار کسب نکرده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: "خدای من، اخبار از این جعلی‌تر هم میشه!؟ "

دکتر فائوچی عضوی از کارگروه کرونای کاخ سفید است اما او و ترامپ طی همه‌گیری به طور علنی دارای اختلافات نظر بوده‌اند. جو بایدن، رئیس جمهور منتخب آمریکا از همین حالا دکتر فائوچی را به عنوان یکی از اعضای تیم بهداشتی خود برای مقابله با همه‌گیری معرفی کرده است.

مخالفت ترامپ و فائوچی بر سر مسائلی نظیر پوشیدن ماسک برای کنترل شیوع کووید ۱۹ بود. در واقع، قبل از انتخابات ۳ نوامبر، ترامپ در گردهمایی انتخاباتی در میامی، بعد از فریاد جمعیت در مورد اخراج فائوچی، به این امر اشاره کرد.

خشم رئیس جمهور از آنجا نشأت گرفت که این اپیدمیولوژیست، در یک برنامه جدید با ادعای رئیس جمهور مبنی بر اغراق در نرخ مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا، مخالفت کرد.

رئیس جمهور توییت کرده بود: تعداد موارد مبتلا و مرگ و میر ناشی از ویروس چینی در آمریکا به خاطر شیوه تعیین مضحک مراکز کنترل و پیشگیری بیماری در مقایسه با دیگر کشورها، که بسیاری از آن‌ها عمداً موارد را بسیار نادقیق و پایین گزارش می‌کنند، بسیار اغراق شده است. زمانی که شک داریم، آن را کووید بنامیم. اخبار جعلی!

دکتر فائوچی به ABC News گفت: همه کاری که باید بکنید رفتن به سنگرها، بیمارستان‌ها و دیدن آن چیزی است که کارکنان سلامت با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. آن‌ها تحت شرایط بسیار پراسترسی هستند.

وی ادامه داد: در بسیاری از مناطق کشور، تخت‌های بیمارستانی اشغال شده، مردم با کمبود تخت و پرسنل آموزش دیده‌ای مواجه هستند که در حال حاضر بسیار خسته شده‌اند. این واقعیت دارد، جعلی نیست.

از زمان آغاز همه‌گیری کووید ۱۹، آمریکا حدود ۲ میلیون مبتلا شامل بیش از ۳۴۵ هزار مرگ ناشی از کووید ۱۹ را به ثبت رسانده است که بالاترین نرخ در جهان است. این کشور در حال حاضر توزیع واکسن را آغاز کرده است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دکتر فائوچی رئیس جمهور همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۷۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه

رئیس جمهور آمریکا با امیر قطر و رئیس جمهور مصر درباره آتش‌بس غزه تلفنی گفت‌وگو کرد.

به گزارش مشرق، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر درباره تحولات نوار غزه گفت‌وگوی تلفنی کرد.

طبق گزارش رأی الیوم، امیر قطر و جو بایدن درباره تلاش‌های ۲ کشور برای رسیدن به یک توافق آتش‌بس فوری در نوار غزه گفت‌وگو کردند.

السیسی و بایدن نیز درباره آخرین تحولات مذاکرات کنونی و تلاش‌های مصر برای رسیدن به یک آتش‌بس در نوار غزه و معامله تبادل اسرا رایزنی کردند.

السیسی و بایدن بر خطر عملیات نظامی در شهر رفح و تأثیر آن بر بحران فاجعه بار انسانی در نوار غزه و امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.

السیسی بر لزوم ورود کافی کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کرد.

۲ طرف بر لزوم تلاش برای ممانعت از گسترش دایره جنگ و اهمیت راه حل ۲ دولت به عنوان تنها راه برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه تاکید کردند.

در این تماس تلفنی درباره شراکت استراتژیک بین مصر و آمریکا و ادامه فعالیت مشترک برای تقویت روابط دوجانبه گفت‌وگو شد.

به رغم هشدارهای بین‌المللی نسبت به پیامدهای فاجعه بار حمله به رفح به خاطر وجود ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی در آنجا، رژیم صهیونیستی همچنان بر حمله به رفح پافشاری می‌کند. مصر نگران این است که عملیات نظامی رژیم صهیونیستی منجر به ورود آوارگان فلسطینی به خاک این کشور شود.

از چند ماه پیش مصر، قطر و آمریکا رهبری مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا را بر عهده دارند اما به دلیل مخالفت تل‌آویو با خواسته حماس برای پایان جنگ و خارج کردن نیروهای خود از نوار غزه و بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال غزه نتیجه نداشته است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین