Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-28@03:37:15 GMT

اقتدار اقتصادی با احیای صنعت هسته‌ای

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۷۸۸۲۲

نیروهای نخبه ما در این عرصه در پی تلاش زیاد بالاخره موفق شدند غنی‌ سازی اورانیوم را به ۲۰درصد برسانند.

در این مرحله بود که آمریکا خواستار مذاکره با ایران شد و جمهوری اسلامی هم در این زمینه اعلام کرد صرفا با آمریکا مذاکره نخواهد کرد، بلکه سیر گفت‌وگوها باید با حضور سایر کشورهای دیگر باشد بنابراین در آن مقطع شاهد بودیم غنی‌ سازی ۲۰درصد معادله را به نفع ایران تغییر داد و از همین رو اروپایی‌ها در مسیر مذاکره، خواستار توقف ایران در همین مرحله ۲۰درصد بوده و خود را قانع کرده بودند که ایران غنی‌سازی را تا این میزان انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما فشارهای خارجی و همچنین تلاش‌های جریان‌های سیاسی که به‌دنبال استفاده از فضای رقابتی موجود بوده و به تعبیری می‌خواستند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند دو قطبی معیشت و صنعت هسته‌ای را ایجاد کرد.

در ادامه این مسیر، دولت که در سال۹۲ با شعار حل بحران هسته‌ای روی کار آمده و نوید لغو تحریم را داده بود برجام را امضا کرد.

این اتفاق باعث شد جمهوری اسلامی امتیازات زیادی بدهد، اما در نهایت دست‌هایش به‌واسطه بی‌تعهدی طرف‌های مقابل خالی ماند.

اما مجلس یازدهم با توجه به تفکرات انقلابی که داشت، تلاش کرد اقتدار را به کشور برگرداند و در مسیری حرکت کند که برجام نتیجه بدهد.

ما بعد از خروج آمریکا از برجام و صبر یکساله، سیاست گام‌به‌گام کاهش تعهدات برجامی را در پیش گرفتیم که البته این مراحل هیچ‌کدام نتوانست تاثیری در رفتار غربی‌ها بگذارد.

در شرایط فعلی آنچه مهم است اجرای مصوبه مجلس است که البته به موضوع غنی‌ سازی ۲۰درصد محدود نیست، بلکه مباحثی از جمله تولید سوخت و برگرداندن رآکتور اراک به شکل قبل خود و... باید در دستور کار قرار گیرد.

دیروز در حالی اتحادیه‌ اروپا نسبت به موضوع غنی‌سازی ۲۰درصدی ایران واکنش نشان داده و آن را انحراف قابل ملاحظه‌ای از توافق هسته‌ای می‌داند که خودش انحرافات زیادی از برجام داشته و اگر قرار است برجام اجرایی شود باید همه طرف‌ها آن را به صورت کامل اجرا کنند.

در ضمن باید توجه داشته باشیم احیای صنعت هسته‌ای کشور زمینه را برای مراوده اقتصادی ایران از موضع برابر با سایر کشورها فراهم می‌آورد.

ما باید به سمت اقتدار پیش برویم تا بتوانیم اقتصاد را نیز درست کنیم. برای این منظور باید بدانیم بدون دیپلماسی اقتصادی نمی‌توانیم موفق شویم، برای موفقیت کامل باید روی ابعاد اقتصادی کار کنیم.

فریدون عباسی - رئیس کمیسون انرژی مجلس / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اورانیوم غنی سازی برجام فریدون عباسی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۸۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند

ایسنا/لرستان استاندار لرستان پایه اقتدار حکومت اسلامی را مردم دانست و با بیان اینکه هرجا خطا کرده‌ایم جاهایی بوده که از حضور مردم در صحنه‌های مختلف اقتصادی و اجرایی غفلت کرده‌ایم، گفت: باید کارها را به مردم واگذار کنیم.

ابوطالب شفقت امروز، هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای شهرداران و شوراهای اسلامی که در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: شورا پل ارتباطی بین دولت و مردم است، حال چه شورای اسلامی شهر باشد چه مجلس شورای اسلامی. ضرورت دارد در جریان اقتصادی و تولیدی مردم را مشارکت دهیم و آنان را تشویق به کسب و کار و مشارکت در کارهای تولیدی و اقتصادی کنیم.

استاندار لرستان بیان کرد: انتظار می‌رود اعضای شورای اسلامی شهر و روستاهای استان علاوه بر قانون شناسی، فرصت‌های موجود را شناسایی کنند. همچنین استفاده از پیمانکاران بومی به خصوص در طرح‌های کوچک شهرداری‌ها مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مناقصه محدود مسابقه محلی است، بیان کرد: باید مناقصه‌ها محدود برگزار شود و از ظرفیت پیمانکاران استان در پروژه‌های کوچک استفاده شود.

شفقت با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های استان در داخل استان بهره‌برداری شود و ارزش افزوده در شهرداری‌ها مساله‌ای مهم است، اضافه کرد: در استفاده از پیمانکاران بومی به ویژه در کارهای کوچک تعلل نکنید.

وی عنوان کرد: لرستان استانی سیل‌خیز است و ضرورت دارد منابع طبیعی، محیط زیست در اطراف شهر عملیات آبخیزداری و آبخوان‌داری را انجام دهند.

شفقت برساماندهی رودخانه‌های لرستان تاکید کرد و افزود: اختلاف‌نظری بین شهرداری خرم‌آباد و آب منطقه‌ای لرستان روی ساماندهی خرم‌رود وجود دارد که باید حل و فصل شود و هر کدام از آن‌ها که متولی محسوب می‌شوند موظف به ساماندهی رودخانه هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت