Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@04:46:57 GMT

تورم ۶.۸ درصدی اجاره بها در پاییز ۹۹

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۷۸۹۵۴

تورم ۶.۸ درصدی اجاره بها در پاییز ۹۹

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز آمار ایران در فصل پاییز ١٣٩٩، شاخص قیمت اجاره بهای واحدهای مسکونی در مناطق شهری، به عدد ۲۰۹.۰ رسید که نسبت به فصل قبل (١٩٥.٨)، ٦.٨ درصد افزایش داشته است. در این فصل بیشترین نرخ تورم فصلی مربوط به استان آذربایجان غربی با ١٩.٠ درصد افزایش و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ٣.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

٩ درصد افزایش است. درصد تغییرات شاخص قیمت اجاره بها در فصل پاییز ١٣٩٩ نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، ٢٨.٤ درصد است که نسبت به فصل تابستان ١٣٩٩ (٢٨.٩ درصد)، ٠.٥ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد.

بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان کرمانشاه با ٣٨.٦ درصد افزایش و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ١٢.٧ درصد افزایش است. به عبارتی خانوارهای استان کرمانشاه به طور متوسط ١٠.٢ واحد درصد بیشتر از میانگین کل کشور و خانوارهای استان سیستان و بلوچستان ١٥.٧ واحد درصد کمتر از میانگین کل کشور در بخش اجاره بها هزینه کرده‌اند.

نرخ تورم چهار فصل منتهی به فصل پاییز ١٣٩٩ نسبت به دوره مشابه سال قبل در بخش اجاره بها، برابر ۲۶.۰ درصد است. اطلاع مذکور در استان چهارمحال و بختیاری (٣٢.٨ درصد) بیشترین عدد و در استان آذربایجان غربی (١٣.٣ درصد) کمترین عدد را نشان می‌دهد.

متوسط افزایش هزینه اجاره بها برای کل خانوارهایی که تمدید قرارداد داشته اند، در فصل پاییز ١٣٩٩ برابر با ۳۴.۰ درصد است.

کد خبر 5114615

منبع: مهر

کلیدواژه: اجاره بها مرکز آمار ایران رهن و اجاره مسکن قیمت دلار تولید نفت اقتصاد چین نهاده های دامی شاخص کل بورس مصرف گاز قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی ویروس کرونا بورس تهران مصرف برق وزارت نیرو تولید برق بازار سهام فصل پاییز ١٣٩٩ مربوط به استان درصد افزایش اجاره بها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۸۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در آستانه روز کارگر، شرایط معیشت این قشر زحمتکش حالا به یکی از مهمترین مسائل روز جامعه تبدیل شده است.

اما کلاف سردرگم دستمزد به جایی رسیده است که علی دهقان‌کیا، فعال کارگری در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ما تنها درخواستی که از دولت داریم این است که به قانون عمل کند. نارضایتی کارگران از عدم عمل به قانون نشات می‌گیرد. در سال جاری شورای عالی کار مصوبه‌ای داشت که در آن حداقل حقوق را ۳۵ درصد و دیگر سطوح را ۲۲ درصد به اضافه ۶۹۷ هزار تومان افزایش یافت.  

وی ادامه داد: عنوان می‌کنند که افزایش حقوق کارگران موجب تورم خواهد شد، اما در سال ۱۴۰۱ که حداقل دستمزد ۵۷ درصد افزایش پیدا کرد، تورم در آن سال ۴۶.۳ درصد شد که از این طریق سفره کارگران ۱۰ درصد ترمیم شد؛ اما در سال ۱۴۰۲ که حداقل دستمزد ۲۷ درصد افزایش یافت، ما حدود ۴۳ درصد تورم داشتیم. پس می‌توان نتیجه گرفت که دستمزد ارتباطی با تورم ندارد.  

این پیچیدگی‌ها باعث شد که ما در پادکست دستمزد به بررسی این دغدغه اقتصادی - اجتماعی بپردازیم. با اولین قسمت از این پادکست با عنوان "معمای تعیین دستمزد کارگری" همراه باشید.

دانلود صوت اصلی کد صوت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • خلجی: بانی اصلی تورم ۶۰ درصدی مدعی تورم شده است
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)