Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، دکتر علی اکبر صالحی در حاشیه مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت دکتر فخری زاده در مصاحبه با خبرنگاران اظهارداشت: در غنی سازی ۲۰ درصد وقتی مجلس قانون را تصویب کرد، خود را ملزم به اجرای قانون دانستیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: رئیس جمهور هم دستور تامین بخشی از نیاز‌های مالی قانون را در سال ۹۹ و غنی سازی ۲۰ درصد را دادند و ۲۰ درصد را بعد از طی کردن تشریفات آژانس، به لحاظ فنی در مدت ۲۴ ساعت توانستیم ۲۰ درصد را راه بیندازیم و ساعتی ۱۷ تا ۲۰ گرم غنی سازی ۲۰ درصدی می‌شود و الآن تولید و پایدار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صالحی افزود: ماهانه ۸ الی ۹ کیلوگرم توان تولید داریم تا به ۱۲۰ کیلوی تکلیف شده در قانون برسیم و ۲۰ درصدی که ظاهرا متوقف بود و تصویر می‌کردند نابود شده است، در مدت ۲۴ ساعت راه اندازی شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما برای ۵ سال رآکتور تحقیقاتی تهران سوخت داریم و این ۲۰ درصد هم ذخیره خواهد بود و انباشته خواهد شد. لذا فعالیت‌های سازمان هیچکدام متوقف و کند نشده است.

صالحی افزود: الان در حال نصب ۱۰۰۰ سانتریفیوژ IR۲n هستیم و دو آبشار نصب شده و در حال کار است، یعنی بیش از ۳۲۰ سانتریفیوژ IR۲n نصب شده و در حال نصب است و تا دو سه ماه آینده طبق قانون که باید ۱۰۰۰ دستگاه نصب کنیم، زودتر هم انجام خواهد شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: ۱۰۰۰ سانتریفیوژ IR۶ هم تا یکسال آماده خواهد شد و رئیس جمهور هم دستور مقتضی برای تامین مالی را داده اند و مطابق درخواست مجلس درست در محدوده‌های زمانی و حتی زودتر کار پیش می‌رود.

صالحی درباره فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی گفت: سازمان انرژی اتمی حدود ۲۰ هزار نیرو با فعالیت‌های گسترده دارد، ضمن اینکه از ساخت دو نیروگاه اتمی در بوشهر که در حال انجام است و بزرگترین صنعتی کشور است که ۱۰ میلیارد دلار هزینه دارد، در اکتشاف و استخراج فعالیت‌های گسترده‌ای داریم و به طور متوسط تا سه چهار سال قبل چهار الی ۵ تن کیک زرد تولید می‌کردیم که به ۳۰ تن رسیده و امسال تا ۴۰ تن افزایش می‌یابد.

توسعه فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: این فعالیت‌ها روز به روز گسترده‌تر می‌شود و ساخت رآکتور تحقیقاتی اراک و آب سنگین و موارد استفاده‌های گوناگون از آب سنگین فعالیت‌های زیادی شده است و در ساخت مرکز یون درمانی در البرز که بزرگترین و بی نظیرترین بیمارستان غرب آسیا خواهد بود پیشرفت خوبی داشته ایم و فقط ۲۰۰ میلیون یورو تجهیزات دارد و ساختمان آن با ۱۰۰۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که شهریور مرحله اول آن بهره برداری می‌رسد.

صالحی افزود: مرکز رادیو دارو تترا داریم که بزرگترین مرکز رادیو داروی غرب آسیا خواهد بود ۳۷ هزار مترمربع وسعت و ۶۰ میلیون یورو تجهیزات دارد و بزرگترین تولید کننده رادیو دارو در منطقه وسیعی از آسیا خواهیم بود که هم اکنون با بضاعت اندک که در حال کار هستیم به ۱۰ الی ۱۱ کشور صادرات داریم و برغم محدودیت‌ها حتی به اروپا صادر خواهیم کرد.

جذب نیروی جوان دستور کار سازمان

وی اعلام کرد: فعالیت‌های سازمان رو به گسترش است و این فعالیت‌ها مستلزم آن است که ما نیروی جوان جذب کنیم، همانطور که تعدادی از نیرو‌ها بازنشسته می‌شویم نیرو‌های جوان وارد می‌شود و سالانه چند صد نیروی جدید جذب می‌کنیم تا توازنم برقرار باشد و نوید می‌دهم سازمان با قوت و قدرت در حال پیشرفت است و هیچ بخشی از سازمان راکد نبوده است.

نام گذاری نگین سایت هسته‌ای تهران به نام شهید فخری زاده

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: امروز مراسم چهلمین روز شهادت دکتر فخری زاده در سازمان انرژی اتمی با حضور مهمان‌های گرانقدر برگزار شد و طی این مراسم به پاس خدمات ماندگار این شهید بزرگوار نگین سایت هسته‌ای شهید شهریاری یعنی رآکتور تحقیقاتی تهران را به نام شهید فخری زاده نام گذاری کنیم.

صالحی افزود: شهدا که زنده اند و نزد خدا روزی می‌گیرند و نام این بزرگواران در کتاب زرین انقلاب اسلامی تا ابدیت ثبت شده است، اما ما هم به پاس خدمات این عزیز بزرگوار بر خود فرض دیدیم که بهترین جای سازمان انرژی اتمی به نام این شهید عزیز نام گذاری شود که ما هر وقت در این مرکز کاری انجام دهیم با نام ایشان روبرو شویم و فراموش نکنیم که چه ایثار‌ها و چه از خودگذشتگی‌هایی شهدای ما انجام دادند.

رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: اگر این خودگذشتگی‌ها و ایثار‌ها مثل شهیدان ما نبودند یقینا جمهوری اسلامی در این جایگاه عزتمند قرار نداشت، ما به پاس خدمات این بزرگان هر آنچه در توان داریم سعی می‌کنیم نامشان را ثبت و ابدی کنیم که کوچکترین کاری است که می‌توانستیم انجام دهیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه علی اکبر صالحی غنی سازی رآکتور تحقیقاتی تهران سانتریفیوژ سازمان انرژی اتمی رئیس سازمان انرژی اتمی فعالیت های سازمان رآکتور تحقیقاتی فعالیت ها فخری زاده ۲۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۹۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ امیر سرتیپ فخری در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس اظهار داشت: در طول تاریخ ایران، نام خلیج فارس ثبت شده و نیازی به جست‌وجوی مجدد برای نام تاریخی خلیج فارس نیست.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح افزود: یک سری «واحد‌های سیاسی نوپدید» در دهه‌های اخیر مسایلی را در مورد خلیج فارس مطرح کرده‌اند و لذا از سال ۱۳۸۴ همراه با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد.

امیر سرتیپ فخری با اشاره به لزوم گرامیداشت روز خلیج فارس گفت: وزارت دفاع در راستای دیپلماسی دفاعی، این موضوع را در زمره اهداف خود قرار داده و وزیر دفاع هم این موضوع را به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح واگذار و این سازمان هرساله برنامه‌های متنوعی در خصوص بزرگداشت روز ملی خلیج فارس برگزار کرده است.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه روز ملی خلیج فارس باید بزرگ‌تر و در سطح ملی برگزار شود، عنوان کرد: با هماهنگی سازمان‌های مختلف، تصمیم گرفتیم این روز را به صورت ملی برگزار کنیم تا به گوش همه جهانیان برسد و لذا امروز که این برنامه برگزار شده است، ۲۵ نهاد و دستگاه حضور و مشارکت داشته‌اند.

امیر سرتیپ فخری ادامه داد: در حوزه دیپلماسی حقوقی، وزارت امور خارجه و در حوزه دیپلماسی علمی، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان هواشناسی و مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و اتاق ایران و… همکاری داشته‌اند.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح بیان کرد: در حوزه دیپلماسی فرهنگی، پژوهشکده حج و زیارت، شهرداری تهران، فرهنگسرای اندیشه و… پای کار آمدند و این وفاق رقم خورد.

امیر سرتیپ فخری اضافه کرد: این مساله کمک کرده است تا بتوانیم نشست‌های تخصصی مختلف در سازمان و دانشگاه‌ها برگزار کنیم تا از این طریق، نام خلیج فارس برای جهانیان آشکار شود.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح گفت: در سازمان ملل، گروهی جغرافیایی وجود دارد که نام‌های جغرافیایی را برای کشور‌های جهان تبیین می‌کند که در بیست و سومین جلسه‌ای که برگزار شد، دقیقاً به نام خلیج فارس اشاره شده است که در دنیا جای شکی را باقی نمی‌گذارد که این نام، برازنده‌ترین برای این پیکره آبی است.

امیر سرتیپ فخری با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سال در اسناد تجاری، تاریخی، کتیبه‌ها و نوشته‌ها نام خلیج فارس تکرار شده است، خاطرنشان کرد: این وفاق و همدلی در بین تمامی ایرانیان وجود دارد و با این انسجام، اقتدار و هماهنگی هرگز کسی نخواهد توانست از امروز تا آینده تاریخ، نام خلیج فارس را جعل و نام دیگری بر این پیکره قرار دهد.

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح همچنین در پایان اظهارات خود گفت: این سازمان در طول سال‌های فعالیت خود کلیه مدارک، نقشه‌ها و اسناد مربوط به خلیج فارس در ایران و سایر نقاط دنیا از دوران باستان تاکنون گردآوری کرده و توانسته بانک اطلاعات خلیج فارس را ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سفر «گروسی» به ایران را تأیید کرد
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • کمالوندی: گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر