Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین _فائزه مومنی؛ دویست و شصت و‌ دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران روز سه شنبه ۱۶ دی ماه به ریاست محسن هاشمی آغاز شد. 

او در ابتدا با اولین سالگرد قربانیان فاجعه کرمان و هواپیمایی اوکراینی را تسلیت گفت.

او گفت که انتظار افکار عمومی انعکاس گرامیداشت و پیگیری ابعاد مختلف این دو حادثه است.

در ادامه محمدجواد حق شناس، در نطق پیش از دستور، به رویکرد طرح تفصیلی و تراکم فروشی که در دستور کار هیات دولت قرار گرفته است واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او همچنین عملکرد مسئولان درباره حذف محدودیت‌ ارتفاعی محله جماران را کاملا انفعالی دانست. 

حق شناس بااشاره به جلسات مدیران شهرداری با مدیران شورای عالی شهرسازی و نهاد ریاست جمهوری که مغایر با نظرات شورا مبنی بر صیانت از بافت قدیمی جماران بوده است، پیگیری حقوق مردم و‌حقوق شهر را از آنها  مطالبه کرد.

در ادامه حسن خلیل آبادی که به صورت مجازی در جلسه حاضر بود در تذکری از شهردار خواست تا دستور توقف تاسیس مرکز پسماند در شهرری را صادر کند.

او ادامه داد: پیرو مذاکرات شفاهی و مجازی با شهردار تهران، راجع به تاسیس مرکز تفکیک پسماند در نزدیکی محل مسکونی در انتهای خیابان شهید رجایی و ابتدای حریم منطقه ۱۹ انتقاد کردم که در محدوده شهری قرار دارد و این اقدام مورد اعتراض شدید مردم شده است.

پس از او محمد سالاری، در تذکری نسبت به بی‌توجهی مسئولان دولتی به تامین سرانه‌های خدماتی مسکن مهر شهرک پاسداران واکنش نشان داد و گفت: اخیرا ساخت ۲۰۰۰ واحد مسکونی دیگر در آنجا شروع شده، بدون اینکه کم‌ترین توجهی به تامین سرانه‌های خدماتی شود و این یعنی ساکن شدن حدود ۲۰ هزار نفر جمعیت در ۴۵۰۰ واحد مسکونی، بدون مدرسه و سایر سرانه‌های خدماتی، لذا تذکر من به مسئولین دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط در تامین سرانه‌های خدماتی بخصوص وزارت راه و شهرسازی، سازمان زمین شهری، اداره کل راه و شهرسازی استان تهران، وزارت آموزش و پرورش، وزارت ورزش و سایر دستگاه‌ها و نهادهایی که بصورت مستقیم مسئولیت تامین سرانه‌های این شهرک را دارند، است.

او همچنین نسبت به سرنوشت روگذرهای شرقی و غربی اتوبان باقری تذکر داد و گفت در یکسال گذشته هیچ اقدامی برای ایجاد این روگذر انجام نشده است.

سالاری همچنین با اشاره به بازگشت لایحه مالیات بر ارزش افزوده به مجلس خطاب به رییس شورا خواستار برگزاری جلسات اضطراری برای بازگرداندن اختیارات نهاد شوراهای شهر کشور شد.

پس از او، حجت نظری، در تذکری از شهردار تهران خواست تا وضعیت پست‌هایی که با سرپرست اداره می‌شوند تعیین تکلیف شود. 

او لیستی از سرپرستانی که بر سر کار هستند ارائه کرد. 

پس از نظری، محمد جواد حق شناس نیز در تذکر دیگری ابتدا از گام مجلس برای اصلاح قانون شوراها تشکر کرد و از رویکرد مجلس نهم در کاهش اعضای شورا انتقاد کرد و و پیشنهاد کرد تعداد اعضا به بیش از ۱۰۰ نماینده برسد.

احمد مسجد جامعی نیز در تذکر دیگری از گلایه سکنه اطراف بزرگراه‌های تهران نسبت به آلودگی صوتی و بصری انتقاد کرد.

مجید فراهانی نیز در تذکری که به صورت کتبی به هیات رییسه شورا تقدیم شده بود از بی‌توجهی شهرداری به نظارت شورایاران در پروژ‌ه‌های محلی گلایه کرد.

دستور اول بررسی لایحه بهره برداری از پیاده‌روها بود که با پیشنهاد اعضا از دستور کار شورا خارج شد.

دستور بعدی برگزاری مجمع عمومی عادی شرکت اتوبوسرانی تهران و‌ حومه بود که اعضا بعد از استماع روزمه دوکاتدیدای پیشنهادی به مجمع رای مثبت دادند و به این ترتیب به فاطمه مقیمی به عنوان بازرس اصلی فضل الله اسلامی به عنوان بازرس علی البدل معرفی شدند.

بعد از آن بررسی لایحه تعیین ضوابط کنترل آلاینده‌های هوا در پایانه‌های اتوبوسرانی و ترمینال‌ها در دستور کار قرار گرفت که کلیات آن به تصویب نرسید. 

گزارش کمیسیون فرهنگی و اجتماعی درباره سند جامع رفاه اجتماعی شهرداری تهران دستور بعدی جلسه بود اعضای شورا به نظر کمیسیون مبنی بر رد لایحه رای موافق دادند.

لایحه بهره برداری از ظرفیت‌های فرهنگی،اجتماعی، هنری و ورزشی‌ بوستان‌های بزرگ مقیاس آخرین دستور جلسه بود. نظر کمیسیون فرهنگی رد و اصلاح این لایحه بود که اعضا با ۱۴ رای موافق نظر کمیسیون را تصویب کردند.

پربیننده ترین مازوت؛ متهم اصلی آلودگی هوای تهران /مصرف گاز باید بهینه شود طرح شکایت از کارخانه‌های مازوت‌سوز/ تاثیر ۱۴درصدی تردد اتومبیل‌ها بر آلودگی هوای تهران «زورگیری»‌های محترمانه در بازار تهران ماجرای جلسات مخفیانه برخی از اعضای لیست امید با چمران برای ورود دقیقه نودی به شورا از دسترس خارج شدن ایستگاه‌های کنترل آلودگی هوای تهران!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محمد سالاری حقوق شورای شهر تهران شهرداری شهرداری تهران نهاد ریاست جمهوری محمد سالاری مدیریت پسماند جماران حسن خلیل آبادی محسن هاشمی محمدجواد حق شناس مسکن مهر تهران محله جماران محدودیت ارتفاع جماران سرانه های خدماتی تامین سرانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس

احمد وحیدی وزیر کشور با اشاره به مرحله دوم انتخابات مجلس گفت: در مرحله اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس، ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و تعیین تکلیف ۴۵ کرسی به دور دوم کشید.   وی افزود: انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه و بالغ بر ۱۱۰۰۰ شعبه صورت می‌گیرد؛ همچنین انتخابات در ۸ حوزه به صورت کاملاً الکترونیکی انجام می‌گیرد. در این حوزه‌ها علاوه بر اینکه احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آراء هم به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. آموزش‌های لازم در این زمینه انجام شده است و امیدواریم مردم در دور دوم نیز حضور پرشور و ارزشمندی را رقم بزنند.   وزیر کشور همچنین با ارائه توضیحاتی درباره بودجه اختصاص یافته به مبلغ ۳ میلیارد دلار به دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: این طرح در گذشته تصویب شده بود که رئیس جمهور دستور آن را صادر کردند، البته این منابع مربوط به یک سال نیست بلکه مربوط به کل طرح است.   وی اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم ما انسداد مرزهاست و با توجه به حساسیتی که رئیس جمهور بر این موضوع دارند، دستور آن را صادر کرده و کار‌های آن در حال انجام است. این اتفاق قرار است در تمام مرز‌های کشور بیفتد، اما با توجه به حساسیت، مرز‌های شرق و غرب به ویژه مرز‌های شرقی اولویت دارد.   وحیدی هم در پاسخ به سوال که تکلیف حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات با تصویب لایحه دولت برای تشکیل استان تهران شرقی و غربی چه می‌شود، گفت: بحث طرح استان تهران شرقی و تهران غربی مورد بررسی است، هرچند باید مراحل بررسی و قانونی شدن این لایحه انجام شود، در صورت به نتیجه رسیدن هم ری و شمیرانات همچنان در حوزه تهران باقی خواهند ماند.     باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • تعیین تکلیف شریعتمداری برای لایحه حجاب | کنارش بگذارید، «طرح نور» پلیس کافی است
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳