Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، حسین میرزایی همچنین درباره طرح حمایت معیشتی ۱۰۰ هزار تومانی گفت: در طرح حمایتی کرونا به ۲۵ میلیون نفر به ازای هر نفر ۱۰۰ هزار تومان پرداخت شده است و به ۸ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بودند ۱۲۰ هزار تومان تعلق گرفته شده است.

میرزایی با اشاره به وضعیت کلی آمار معیشتی بگیران افزود: از ۸۵ میلیون نفر جمعیت کشورحدود ۷۶ میلیون نفر یارانه بگیر هستند، از این ۷۶ میلیون نفر ۶۰ میلیون معیشتی بگیر هستند، یعنی جزو سه دهک بالای درآمدی نیستند و شرایط دریافت معیشتی را دارا هستند، از این تعداد ۳۴ میلیون نفر فاقد درآمد ثابت بودند، فاقد بیمه بودند و از نظر شاخص های بانکی به نسبت بقیه در شرایط پایین تری قرار داشتند که تسهیلات حمایتی کرونا فقط به این ۳۴ میلیون نفر تعلق گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرزایی با تاکید بر سیستمی بودن فرآیند بررسی ها گفت: پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان ۶ میلیارد اطلاعات از ۵۰ منبع داده ای مثل اطلاعات خودرو ناجا، مثل تامین اجتماعی، اطلاعات سفرهای خارجی و ... دریافت کرده است و وقتی کدملی افراد در سیستم وارد شود برای ما تمام دارایی های فرد مشخص می‌شود.

سخنگوی طرح حمایت معیشتی کرونا در برنامه تلویزیونی تهران۲۰  ، تصریح کرد: مردم برای مشاهده وضعیت خود در مراجعه ای که به سامانه دارند به این نکته توجه کنند که در سامانه حمایت فقط برخی از شاخص ها برای افراد نشان داده می‌شود و آنها تمام شاخص هایی نیست که باتوجه به آنها تصمیم گیری می‌شود و تمام اطلاعات فعلا برای افراد قابل مشاهده نیست اما ما به تمام این شاخص ها دسترسی داریم و بر اساس همه شاخص ها وضعیت مشمول شدن فرد را مشخص می‌کنیم.

پربیننده ترین تلاش کنیم بخشی از خدمات سلامت الکترونیکی شود/ امروز ۶۰میلیون نفر در ایران از حمایت معیشتی برخوردار هستند ارز ۴۲۰۰تومانی از محاسبات بودجه حذف می‌شود رسمیت دادن به نرخ تسعیر ۱۷۵۰۰تومان را به صلاح اقتصاد نمی‌دانم/ برای صدور نفت بیش‌تر که حق مردم است تلاش شود ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۱۰/۱۵

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: حسین میرزایی طرح حمایت معیشتی کرونا درآمد یارانه حسین میرزایی کمک معیشتی یارانه معیشتی کمک هزینه معیشتی یارانه معیشتی واریز کمک معیشتی دولت ثبت نام کمک معیشتی سایت کمک معیشتی سامانه کمک معیشتی کد کمک معیشتی کمک معیشتی دولت به مردم اعتراض به کمک معیشتی پیگیری کمک معیشتی ثبت نام کمک هزینه معیشتی سایت کمک معیشتی دولت ثبت نام معیشتی یارانه یارانه معیشتی اعتراض سامانه یارانه معیشتی سایت یارانه معیشتی یارانه حمایتی معیشتی یارانه معیشتی دولت یارانه معیشتی دی ماه یارانه دی کرونا یارانه دی ماه حمایت معیشتی میلیون نفر طرح حمایت شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟

 امروز خبری مبنی بر شکستن یک سد خاکی معیشتی در فضای مجازی منتشر و موجب نگرانی برخی شد که رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بخشدار بخش نوبران ساوه (استان مرکزی) در خصوص این اتفاق توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، این سد بین روستاهای سنگگ و مراغه توسط جهاد سازندگی وقت احداث و سال گذشته بهره برداران نسبت به افزایش ظرفیت ذخیره آن اقدام کردند که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه، آبگیری بیش از حد مجاز، باعث بروز برخی آسیب ها به پیشانی آن شده است.

کامیار گراوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سد در سال ۱۳۷۰ توسط جهاد سازندگی احداث شده است تا اینکه در سال گذشته نیز با افزایش ارتفاع حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی متری موافقت شد.

وی با بیان اینکه اهالی پارسال زیر نظر کارشناسان فنی این اداره نسبت به افزایش ارتفاع اقدام کردند یادآور شد: این سد قبل از افزایش ارتفاع حدود ۴۵ مترمکعب ظرفیت ذخیره داشت که هم اکنون به ۶۰ مترمکعب رسیده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه افزود: ایام عید که بر اثر بارش های بهاری این سد معیشتی سرریز کرد و بررسی های کارشناسی از سوی اداره منابع طبیعی انجام شد اما برخی از بهره برداران پس آن نسبت به مسدود کردن محل سرریز به منظور ذخیره بیشتر آب پست سد اقدام می کنند.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم و ارتفاع آب باعث افزایش تشدید فشار آب به بخش فوقانی سرریز و موجب ریزش پاشنه و شسته شدن خاک بخشی از پشت سد شده است یادآور شد: هرچند در این اتفاق هیچ آسیبی به بدنه اصلی وارد نشده است اما کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه به همراه کارشناسان سایر دستگاه ها در محل حاضر و موارد لازم برای ارتقای ایمنی سد را اعلام کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون محل تخلیه آب این سد بازگشایی و مقرر شده روند تخلیه تا رفع آسیب ها، ایمن سازی کامل پاشنه و رسیدن آب به حجم مناسب ادامه خواهد داشت.

بخشدار نوبران ساوه نیز در این ارتباط با بیان اینکه به محض اطلاع از وضعیت سد به همراه کارشناسان منابع طبیعی، اعضای شورای اسلامی روستا، نمایندگان دادگستری در روستای مراغه حاضر و اقدامات اولیه ایمن سازی آن انجام شد.

یوسف حیدری یادآور شد: به اعضای شورای اسلامی روستا و معتمدان تاکید شد نظارت بیشتری داشته باشند تا بهره برداران به سلیقه شخصی دخالتی در این امور نداشته باشند.

روستای سنگک در ۷۹ کیلومتری و روستای مراغه نیز در ۷۲ کیلومتری شهر ساوه واقع شده است.

بخش نوبران ساوه داری ۸۰ روستا با ۲۵ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۷ مورد این آبادی ها بالای ۲۰ خانوار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • کاهش تورم نقطه به نقطه فروردین ماه در آذربایجان شرقی
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران
  • اردوغان: ارائه اطلاعات پایگاه کورجیک به اسرائیل دروغ است