Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزگار ناخوشایند نقاشی‌های رنگی و بی‌مانندی که در دیوارهای گورستان به‌دست آمده بر اثر گذشت زمان و رخنه عوامل طبیعی همانند باد، باران، آفتاب، هوازدگی، تغییرات دمای هوای شب و روز و ... و بدتر از همه، رسیدگی نکردن و رها کردن آنها از‌سوی مسؤولان و مدیران میراث‌فرهنگی شهر و استان فارس در حال نابودی و حذف از چهره تاریخ و صفحه روزگار است تا بار دیگر بیننده ویرانی یکی دیگر از نشانه‌های هویتی و شناسنامه بالنده و غرورآمیز مردمی بافرهنگ‌باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متاسفانه وضعیت نقاشی‌ها به گونه‌ای است که دیگر نمی‌توان از فاصله چند متری و از زیر‌پوشش فلزی و سایبانی که نصب شده، آنها را دید.

کارشناسان به‌شدت نگران حذف یکی از ارزشمندترین و یگانه‌ترین داده‌های تاریخی و فرهنگی کشور هستند.

نقاشی‌های رنگی که در ایران بی‌همتا بوده و ما را با آیین، آداب و تاریخ اجتماعی اوایل دوره ساسانی که هنوز آیین زرتشتی در ایران ساسانی رسمیت پیدا نکرده، آشنا می‌کند و از دید پژوهش‌های تاریخی و باستان‌ شناختی دارای ارزش بسیار فراوانی بوده و نزد کارشناسان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار
است.

سیاوش آریا - ایران / جام‌جم دیلی

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گور فیروزآباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۹۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت:

صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالان‌های باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت پذیر کردن آن بود - رگه هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902138

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • برگزاری نمایشگاه نقاشی در حمام تاریخی شیخ سلماس
  • روستای فهرج در مسیر جهانی شدن قرار گرفت
  • مرگ خاموش تخت جمشید و بیستون
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود
  • توقف عملیات عمرانی احداث شهرک جدید در حاشیه شهر تاریخی جیرفت
  • روز معلم و بهانه‌ای برای نوشتن روزگار معلمی