Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس بسیج جامعه پزشکی استان همدان با بیان اینکه در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی روزانه ۳۰۰ خانوار غربالگری می شوند، گفت: در مجموع بیش از ۱۰۳ هزار نفر در قالب ۲۶ هزار خانوار غربالگری شده و افراد مبتلا به ویروس کرونا را شناسایی کرده اند.

دکتر بهرامی‌خو با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی با هدف مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ از طریق مشارکت های مردمی و هماهنگی بین بخشی و بهره گیری از این نیروها از اوایل آبان ماه آغاز شده است، افزود: این طرح با شعار «هر خانه، یک پایگاه سلامت» شکل گرفته است، به جای اینکه ویروس به سراغ ما بیاید ما باید ویروس را کنترل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و بسیج برگزار می شود و سایر ارگان ها همچون هلال احمر، ارگان های دولتی، غیردولتی و ... نیز در روند کار به این دو مجموعه کمک می کنند، اضافه کرد: طرح شهید سلیمانی در سه بخش نظارتی، شناسایی بیماران و غربالگری و حمایت فعالیت خود را در سراسر کشور آغاز کرده است.

بهرامی‌خو از تشکیل ۶۰۷ تیم رهگیری و غربالگری با ۵۱۸ عضو در استان خبر داد و یادآور شد: این تیم ها با مراجعه به درب منازل علائم تنفسی و وضعیت افراد را غربالگری کرده و در صورت موارد مشکوک آنها را به تیم های پزشکی ارجاع می دهند.

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان همدان با بیان اینکه در این طرح روزانه ۳۰۰ خانوار غربالگری شده اند، افزود: در مجموع بیش از ۱۰۳ هزار نفر در قالب ۲۶ هزار خانوار غربالگری شده و افراد مبتلا به ویروس کرونا را شناسایی کردند. در استان همدان به ازای هر شهرستان نقاهتگاه هایی وجود دارد که افراد شناسایی شده به ویروس می توانند در این نقاهتگاه ها بستری و قرنطینه شوند.

وی همچنین از تشکیل ۴۱۱ تیم حمایتی با ۱۶۶۴ عضو در این طرح خبر داد و گفت: خانواده های نیازمندی که سرپرست خانواده دچار بیماری کرونا شده باشد، این تیم های حمایتی در زمان استراحت و قرنطینه سرپرست، بسته های حمایتی را تهیه و در اختیار این خانواده ها قرار می دهد که این تیم ها تاکنون به بیش از ۲۰۰۰ خانوار آسیب دیده بسته حمایتی ارائه دادند. به طور میانگین روزانه ۸۰ تا ۹۰ بسته شامل اقلام غذایی تهیه و به این خانواده ها تحویل داده شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، بهرامی‌خو در پایان از تشکیل ۱۵۵ تیم نظارتی در استان به منظور پایش و نظارت بر ادارات و سازمان ها خبر داد و گفت: این تیم ها تاکنون بیش از ۸۰۰۰ بازدید از واحدهای تجاری و اداری استان انجام داده اند که طی آن ۸۱۵ مورد اخطار و ۱۰۳ واحد تجاری نیز پلمب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی غربالگري شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشكي کروناویروس همه باهم علیه کرونا خانوار غربالگری تیم ها طرح شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۰۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان‌، گفت: ظرفیت و زیرساخت کافی برای به‌کارگیری و اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته مامایی وجود ندارد. - اخبار استانها -

علیرضا مدرکیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه جمعیت ماماهای کشور بیش از 70 هزار نفر است، اظهار داشت: ماماها  نیروهایی هستند که برای مراقبت‌های قبل از بارداری، بارداری و زایمان طبیعی تربیت می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های اخیر نقش ماماها کمتر شده است، تصریح کرد: اخیرا عمده ماماها در قالب مامای همراه فعالیت دارند و مطب داری ماماها به حداقل رسیده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی استان همدان با بیان اینکه در استان همدان 120 مطب مامایی فعال است، گفت: 420 ماما در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشغول به کارند و بیش از 100 ماماهم دارای پروانه هستند.

مدرکیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر خدمات مراقبت از مادران باردار به صورت گسترده و در سطح بسیار بالایی ارائه می‌شود، بیان کرد: این خدمات حاصل زحمات قشر ماما و پزشکان زنان و زایمان است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه زایمان‌های ایمنی داریم و در این زمینه جزو کشورهایی هستیم که حرفی برای گفتن داریم، تصریح کرد: پس باید برای اشتغال نیروهای مامایی تلاش بیشتری شود.

رئیس نظام پزشکی همدان با اشاره به اینکه ماماها بخش بزرگی از جامعه پزشکی ما هستند، گفت: هنوز نتوانستیم به اندازه ظرفیت پذیرش این رشته مشاغل آن‌ها را هم تضمین و تامین‌کنیم.

مدرکیان با بیان اینکه خدمات مامایی پوشش بیمه‌ای ندارد، تصریح کرد: بارها درباره این مشکل پیگیری‌هایی انجام شده، اما در مقابل مقاومت‌هایی وجود داشته که مانع از انجام آن شده است.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت استخدام مامایی در بخش دولتی محدود است، گفت: در بخش خصوصی هم فضای کار فراهم نیست و درصد زیادی از فارغ التحصیلان این رشته بیکار هستند.

رئیس نظام پزشکی همدان با تاکید بر اینکه مامایی یک رشته سخت است و فارغ‌التحصیلان آن افرادی باسواد و توانمند هستند، عنوان کرد: باید یا ظرفیت پذیرش این رشته را کاهش دهیم و یا بستر مناسبی برای اشتغال این قشر را فراهم‌ کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی
  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • از ۷۰ مامای نمونه استان همدان تجلیل شد
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه