Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی هوشمندی نسبت به نقشه‌های آمریکا در منطقه را ویژگی بارز مکتب سپهبد شهید سلیمانی عنوان کردوگفت: شاخص‌های مکتبی شهید سلیمانی متعدد هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی سعیدی » به مناسبت نخستین سالروز شهادت سپهبد شهید سلیمانی،  در گردهمایی علما و روحانیان شرق استان سمنان با اشاره به شاخص‌های مکتبی این شهید گرانقدرگفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبه‌ای که بعد از شهادت سپهبد شهید سلیمانی مطرح فرمودند بیان داشتند که تقدیر این حوادث آن وقتی است که به سپهبد شهید سلیمانی و شهید ابو مهدی‌المهندس به عنوان یک فرد نگاه نکنیم بلکه نگرش‌مان به عنوان یک مکتب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی کل قوا با تأکید براینکه برای نگاه مکتبی به سپهبد شهید سلیمانی باید دید که اصول و شاخص‌های حاکم بر نگرش مکتبی این شهید چه بوده است که اینگونه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آن تاکید دارند ادامه داد: اصول حاکم بر نگرش شخصیتی ایشان یکی از شاخص‌هایی که باعث شد تا سپهبد شهید سلیمانی به این مقام مکتبی برسد.

 

وی دومین ویژگی مکتب سپهبد شهید سلیمانی را در کنار جامعیت اسلام، ولایت فقیه در امتداد ولایت ائمه و پیامبر (ص) عنوان کردوافزود: مکتب سپهبد شهید سلیمانی نشان می‌دهد که آیا ولایت فقیه ساخته و پرداخته ذهن امام خمینی (ره) و قانون اساسی است و یا درباره جانشینی امام عصر (عج) در زمان غیبت صحبت می‌کنیم و در تداوم امامت است؟ این اصل مهم بسیار با آن چیزی که در عملکرد برخی از دولت مردان لیبرال مشاهده می‌کنیم، متفاوت است و سبب یگانه بودن سپهبد شهید سلیمانی می‌شود.

 

حجت الاسلام سعیدی  مشروعیت الهی حاکمیت را سومین اصل در مکتب سپهبد شهید سلیمانی برشمردوافزود: مشروعیت حاکمیت الهی است حال آنکه رئیس جمهور می‌گوید ما مشروعیت مان را از صندوق رأی می‌گیریم که این امر با نگاه امام خمینی (ره) سازگاری ندارد. امام راحل (ره) نمی‌خواهد بگوید مردم نقشی ندارند و کسی نیست که جمهوریت را قبول نداشته باشد اما این دو از هم تفکیک شده‌اند و حق حاکمیت و قدرت آن با هم تفاوت دارد، حق حاکمیت از سوی خدا است و قدرت آن با مردم است.

 

رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی کل قوا نقش مردم در قدرت حاکمیت را از دیگر ویژگی مکتب و اصول حاکم بر اندیشه سپهبد شهید سلیمانی دانست وگفت: چشم‌انداز کلان به تمدن و امت نمونه اسلامی از دیگر ویژگی‌های مکتب سپهبد شهید سلیمانی است ما سه تمدن را فرا رویمان داریم، نخست یونان که منقرض شد و آثارش باقی است، دوم تمدن اسلامی بود که تا اروپا رفت و سوم غرب است که ۳۰۰ سال است که بشر را گرفتار آن کرده است، لذا همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌فرمایند ما در پیچ تاریخی قرار داریم و قدرت این را داریم که به تمدن اسلامی با شرایط امروز بازگردیم و این نگاه با نگاه برخی از سکولارها تفاوت دارد.

 

وی با بیان اینکه آنچه به سپهبد شهید سلیمانی در غرب آسیا انگیزه داد، همین نگاه تمدنی به اسلام است لذا ما باید دنبال امت نمونه باشیم تا زمینه را برای حضور امام عصر (عج) آماده سازیم، گفت: دوراندیشی و نگرش راهبردی نسبت به تفکر مقاومت دیگر ویژگی مکتب سپهبد شهید سلیمانی است نگاهی که بسیار اهمیت دارد و شامل این دو اصل می‌شود که یا باید تسلیم شد و یا مقاومت فعال کرد.

 

حجت الاسلام سعیدی  با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر مقاومت فعال تاکید دارند، گفت: مقاومت فعال فقط برای ملت ایران نیست بلکه برای تمام مسلمانان است ما اگر مقاومت را نظریه پردازی نمی‌کردیم و از مرزهایمان عبور نمی‌دادیم نمی‌توانستیم در برابر غول خطرناک دشمنان بایستیم. آن کسی که این تفکر را در غرب آسیا تئوریزه کرد سپهبد شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم و یاران ایشان بود.

 

رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی کل قوا آینده‌نگری درباره جغرافیای منطقه غرب آسیا برای ساماندهی گروه‌ها، اقوام، احزاب و … بر مبنای اصول مشترک را به عنوان  دیگر موضوعی عنوان کرد که در مکتب سپهبد شهید سلیمانی دیده می‌شود.

 

وی تصریح کرد: امروز اسرائیل تحت سیطره موشک‌هایی است که حماس و جهاد اسلامی دارد و این از برکت تفکر سپهبد شهید سلیمانی در منطقه بود امروز بحث مذهب و… نیست بحث جهان اسلام، اندیشه رهبری و آماده کردن جامعه برای ظهور است.

 

حجت الاسلام سعیدی با بیان اینکه هوشمندی نسبت به نقشه‌های آمریکا در منطقه دیگر ویژگی بارز مکتب سپهبد شهید سلیمانی است، تاکید کرد: وقتی این ویژگی را با سیاست مداران امروز مقایسه می‌کنیم مشاهده می‌کنیم که تفاوت‌ها بسیار است. بسیاری از این افراد می‌گویند چرا باید در سوریه سرمایه گذاری کرد زیرا خودمان مشکل داریم و برجام دو و سه بر همین اساس توسط دولتمردان دنبال می‌شود اما سپهبد شهید سلیمانی می‌گوید چطور آمریکا هزاران کیلومتر آمده تا هستی ما را به باد بدهد ما نباید کاری کنیم؟

 

رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی کل قوا با اشاره به اینکه تفکر لیبرال خزنده‌ای که در هرم حکومت ریشه کرده، مشکل امروز کشور است، بیان داشت: برخی می‌گویند چرا رهبر معظم انقلاب اسلامی کاری انجام نمی‌دهند پاسخ آن این است که آیا ایشان باید موضوع را درست کنند؟ چرا مردم وظیفه خودشان را فراموش می‌کنند؟ مردم که چهار سال قبل دولت را دیده بودند و دوباره با رقیب هراسی و جنجال و عملیات روانی دوباره کاری را انجام دادند حالا چه کسی مقصر است؟

 

وی با بیان اینکه هر مدیری انقلابی نیست و هر انقلابی نیز مدیر نخواهد بود همانطور که هر اقتصاد دانی مدیر نیست و هر مدیری هم الزاماً اقتصاددان نخواهد بود، افزود: مردم باید با حساسیت و با حداقل‌ها انتخاب کنند، باید به دنبال مدیر انقلابی گشت و باید این موضوع برای مردم روشن شود، برخی اینها را نمی‌دانند و برخی خودشان را به ندانستن می‌زنند اما سپهبد شهید سلیمانی هوشمندی عجیبی نسبت به شناخت دشمنان داشت و طرح‌های آمریکا را متوجه می‌شد.

 

پایان پیام/276

منبع: شبستان

کلیدواژه: رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی کل قوا شهادت سردار سلیمانی رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی کل قوا مکتب سپهبد شهید سلیمانی رهبر معظم انقلاب اسلامی حجت الاسلام دیگر ویژگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۰۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم

  تهاجم اخیر صهیونیست‌ها به غزه وکشتار بیش از۴۰هزارانسان طی هشت ماه اخیر، اوضاع این رژیم جعلی را پیچیده‌تر از قبل کرده است و حالا علاوه‌بر افکارعمومی، دولت‌ها وسیاستمداران نیز یکی پس ازدیگری درصدد این هستند تا از ابزارهای دیپلماتیک برای توقف این نسل‌کشی استفاده و متجاوزان صهیونیست را متوقف کنند. 

در تشریح شرایط بحرانی پس از طوفان‌الاقصی باید به این گزاره استناد کرد که حتی آمریکا نیز توان نجات صهیونیست‌ها از منجلابی که در آن فرورفته‌اند را ندارد، کما این‌که کنترل اوضاع از دست کاخ سفید نیز خارج شده و آنها در داخل و خارج آمریکا گرفتار بحران حمایت بی‌قید و شرط از صهیونیست‌ها هستند. بعید نیست که بایدن در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری هزینه هنگفتی را بابت این پشتیبانی بپردازد.

صدای واحد سیاستمداران  در توقف جنایات اسرائیل
بنابر شواهد موجود، اوضاع صهیونیست‌ها در منطقه نیز تعریفی ندارد و اگر تاکنون تنها جمهوری اسلامی ایران به عنوان مهم‌ترین دشمن رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا شناخته می‌شد اما دایره این تقابل رو به افزایش است و حتی متحدان قدیمی و سنتی آمریکا در منطقه که حامی اسرائیل بودند نیز به انتقاد از جنایات ضدانسانی صهیونیست‌ها علیه مردم غزه پرداخته و خواستار آتش‌بس فوری هستند؛ پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی، یکی از این محافل بود که مقامات حاضر در آن ضمن حمایت از آرمان قدس، آمادگی خود برای مقابله با زیاده‌خواهی صهیونیست‌ها را اعلام کرده و خواهان اقدام نهادهای بین‌المللی در این‌خصوص شدند. مواضعی که حکایت از افزایش حامیان مردم غزه دارد و نگرانی‌های صهیونیست‌ها درخصوص انزوای جهانی را صدچندان کرده است؛ ترکیه یکی از کشورهایی است که پیش از این با تعاملات اقتصادی با رژیم جعلی اسرائیل در جهت تحقق اهداف صهیونیست حرکت می‌کرد و حالا از تحریم این رژیم کودک‌کش سخن می‌گوید. 
وزارت بازرگانی ترکیه با اعلام این خبر گفت: تا زمان اعلام آتش‌بس دائمی و امکان ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، تمامی مبادلات تجاری‌اش با رژیم صهیونیستی را متوقف خواهد کرد. این سخنان مجددا توسط هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه در گامبیا تکرار شد: آنکارا آمادگی خود را برای به‌کارگیری تمام امکانات ممکن به منظور اعمال فشار به اسرائیل اعلام می‌کند. بدین ترتیب ترکیه به صورت رسمی به جمع مخالفان این رژیم جنایتکار پیوست.اگرکمی به عقب برگردیم، متوجه چرخش ۳۶۰ درجه‌ای دولت‌های منطقه‌ای علیه صهیونیست‌ها می‌شویم و بدین ترتیب می‌توان شتاب صورت‌گرفته در بحران مشروعیت این رژیم غاصب را درک کرد؛ آمریکایی‌ها با هدف تثبیت جایگاه صهیونیست‌ها در منطقه، پروژه عادی‌سازی را در دستور کار قرار دادند تا بدین ترتیب به روابط دیپلماتیک و سیاسی جهت دهند و شرایط را مهیای اجرای برنامه‌های غرب در منطقه کنند اما این رویای صهیونیست‌ها مثل دیگر پروژه‌های‌شان به بن‌بست خورد؛ البته به‌رغم عادی‌سازی روابط با برخی از کشورهای عربی اما صهیونیست‌ها در میان ملت‌های عربی با بحران مشروعیت مواجه هستند و اظهارات فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان مبنی بر اهمیت تأمین گذرگاه‌های بشردوستانه امن برای پایان دادن به درد و رنج فلسطینیان که خواستار آتش‌بس فوری و دائمی در نوار غزه شد، نشان از انزوای صهیونیست‌ها در منطقه غرب آسیا دارد. درحالی که مقامات آمریکایی به پیشواز صلح دولت‌های عربی با رژیم صهیونیستی می‌رفتند اما وقایع چند ماه اخیر نشان داد که صلح با سگ هار منطقه، اتفاق باطلی است و برای تحقق صلح باید موانع ایجاد صلح را از میان برداشت درحالی که رژیم صهیونیستی ذاتا وماهیتا متجاوزاست وحیاتش به جنگ و جنایت گره‌خورده است.

حضور در اجتماعات ضدصهیونیستی 
علاوه‌بر محکومیت جنایات صهیونیست‌ها توسط مردم کشورهای مسلمان وعربی، در اروپا نیز کمپین‌ها، گروه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد،تحرکات مداومی علیه جنایات رژیم صهیونیستی به‌راه انداختندوخیابان‌های کشورهای مختلف اروپایی، مملو از معترضانی بود که خواهان فشار دیپلماتیک علیه رژیم جعلی اسرائیل بودند، تلاش‌هایی که نتیجه داد و منجر به انزوای صهیونیست‌ها در شورای امنیت شد. جنبش اخیر دانشجویان آمریکایی نیز بازتاب زیادی داشته و به دانشگاه‌های مطرح دیگر کشورها نیز رسیده است. صرفنظر از مباحث حقوق‌بشری و اخلاقی، مخالفت مردم آمریکا با اختصاص مالیات‌شان برای اعطای تسلیحات به رژیم کودک‌کش اسرائیل، یکی دیگر از مسائلی است که دولت بایدن را با چالش جدی مواجه کرده، زیرا ایالات متحده ۲۳۶ میلیارد دلار به شکل کمک و سرمایه در بحث پدافندی و سامانه‌های دفاع موشکی به صهیونیست‌ها داده است و همین امر اختلافاتی را در میان گروه‌های سیاسی ایالات متحده ایجاد کرده است؛ سندرز در اعتراض به این سیاست در نطقی در مجلس آمریکا اعلام کرد: «فعالیت غیر خشونت‌آمیز فلسطینی‌ها با چالش اشغال خشونت‌آمیز روبه‌رو است خشونتی که میلیاردها دلار از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی صرف تامین بخشی از آن می‌شود» و به همین منظور کمپین‌هایی در مخالفت با فروش تسلیحات و اختصاص پول مالیات‌دهندگان به صهیونیست‌ها به راه افتاده است که ممکن است زمینه‌ساز تغییرات راهبردی در سیاست آمریکا شود که اگر این اتفاق هم نیفتد اما 
به انزوای دامنه‌دار اسرائیل می‌انجامد.
 
عوامل فشار بر صهیونیست‌ها در سطح منطقه
همان‌طور که اشاره شد، دینامیسم فشار بر اسرائیل برای تن دادن به آتش‌بس و توقف بمباران غزه در سطحی فراتر از فلسطین اشغالی در حال رخ دادن است و غیر از مواردی که ذکر شد، باید به تحرکات محور مقاومت که نقش بسزایی در انزوای دفاعی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی داشت، اشاره کرد. محور مقاومت و دولت‌های همسو با آرمان قدس شریف از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر سرنوشت جنگ و انزوایی هستند که اسرائیل دچار آن شده است؛ مقاومت اسلامی منطقه اصلی‌ترین نیروی میدانی در جهت توقف جنگ است. این جریان متشکل از نیروهایی متمرکز و تشخص‌یافته در سطح منطقه است که نمایندگی گفتمان مقاومت در برابر سلطه‌جویی و سلطه‌پذیری را عهده‌دار است و در تحولات پس از طوفان‌الاقصی به لحاظ عملیاتی، به صورت هماهنگ و منسجم به یاری مقاومت فلسطین برخاست و هماهنگی و انسجام گروه‌های محور مقاومت در کمک به توفیق در راهبردهای عملیاتی را می‌توان به‌وضوح مشاهده کرد. هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق و سوریه و انهدام تجهیزات و تجمعات نظامیان صهیونیستی توسط حزب‌ا... لبنان تا تهدید منافع اقتصادی رژیم صهیونیستی از طریق هدف قرار دادن و توقیف کشتی‌های حامل کالاهای تجار صهیونیست توسط انصارا... یمن، بخشی از این اقدامات است که مانع گسترش جنگ در منطقه شده و پیام شفافی را به حامیان فرامنطقه‌ای اسرائیل رسانده است.جغرافیای سیاسی اسرائیل نیز یک محیط خفه‌کننده را پیرامون این رژیم جعلی ایجاد کرده که از بدو تاسیس هویت جعلی اسرائیل همواره به عنوان یک تهدید ژئوپلیتیکی و استراتژیکی موردتوجه بود؛ زیرا در شمال اراضی اشغالی زرادخانه‌های موشکی مقاومت اسلامی لبنان، حزب‌ا... قرار دارد و شرق آن از سوی چهار میلیون آواره فلسطینی مستقر در اردن تهدید می‌شود. ضمن این‌که این منطقه در تیررس حملات گروه‌های مقاومت عراق و سوریه از شرق و شمال‌شرق است و در جنوب هم گردان‌های قسام و نیروهای حماس بر صهیونیست‌ها اشراف دارند و قلب اراضی اشغالی هم در اختیار جهاد اسلامی و گردان‌های جنین است. همین امر بازدارندگی دفاعی صهیونیست‌ها را به حداقل رسانده که اوج آن در عملیات وعده صادق محقق و هیمنه پوشالی صهیونیست‌ها که غره به امنیت غیرقابل نفوذ دفاعی و اطلاعاتی بودند، درهم شکسته، افول صهیونیست‌ها در منطقه غرب آسیا محرز شد. این امر موجب شد ۱۰ کشور مقابل دفاع مشروع ایران قرار گرفتند تا شاید فروپاشی صهیونیست‌ها را به تعویق بیندازند.البته واقعیت‌های موجود در نظام بین‌الملل به گونه‌ای رقم خورده که نگرانی سیاستمداران غربی نسبت به نابودی قریب‌الوقوع اسرائیل شدت یافته است و صاحبنظران، رسانه‌ها و مراکز مطالعاتی صهیونیستی نیز بر آن باور دارند و نسخه‌های مختلفی را تجویز می‌کنند اما بازتاب این شرایط در سرزمین‌های اشغالی، نشان‌دهنده واقعیت صهیونیست‌هاست؛ چراکه شهرک‌نشینان امیدی به استمرار اسرائیل و آینده آن ندارند، به‌ویژه که فراز و نشیب ماه‌های اخیر، وضعیت آمریکا که مهم‌ترین شریک راهبردی اسرائیل بود را هم به چالش کشیده و بعید نیست که غروب این دو متحد استکباری همزمان رخ دهد. 

تحریم کالاهای صهیونیستی 
تحریم کالاهای صهیونیستی یا شرکت‌های حامی صهیونیسم یکی از اقدامات خودجوش در این عرصه بود و بدین‌ترتیب شرکت‌ها و برندهای مرتبط با اسرائیل و آمریکا، هدف تحریم‌های گسترده فعالان و هواداران فلسطین در کشورهای اسلامی قرار گرفت. استارباکس از جمله این شرکت‌ها بود که پس از ضرر و زیان‌های فراوان، اقدام به صدور بیانیه‌ای در وبسایت خود در مورد کارکرد شعبه‌هایش در خاورمیانه کرده و مدعی شد که «این شرکت یک سازمان غیرسیاسی است و شایعات مبنی بر حمایت از دولت یا ارتش اسرائیل غیرواقعی است.» شواهدموجود، حکایت از آن داردکه کمپین جهانی علیه کالاها وبرندهای اسرائیلی - آمریکایی در جهان به‌ویژه کشورهای اسلامی، روند موفقیت‌آمیزی را طی و شریان‌های اقتصادی این رژیم جعلی را فلج کرده تا حدی که این شرکت‌ها با کاهش فروش ۷۰ درصدی مواجه شدند.

دیگر خبرها

  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • اتمام مرحله اجرای نقشه مسیر فیبرنوری در شهرکرد
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • ویژگی‌های معلم خوب در مدرسه شهید کاظمی اردبیل
  • بردباری ویژگی مکتب امام صادق(ع) است
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان