Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، یکی از عوامل اصلی و مهم رشداقتصادی درکشور،افزایش سرمایه گذاری‌های مولد درآن  است.

صنعت بیمه هم به سبب توان بالقوه‌ در فراهم ساختن زمینه مناسب در سرمایه‌گذاری‌های کلان،می‌تواند به‌عنوان یکی ازمنابع مهم تامین مالی و سرمایه‌گذاری نقش مهمی را دراقتصاد کشور ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های بیمه، جدای از عملکرد ویژه خود، یعنی پوشش ریسک‌ درجامعه و جبران خسارت، می‌توانند منابع خود راکه به صورت ذخایر فنی دراختیار دارند همچون دارایی سودآور، بکارگرفته و درفعالیت‌های مناسب اقتصادی سرمایه‌گذاری کنند.

در نتیجه، به‌واسطه سود حاصل از آن ، زیان ناشی از عملیات فنی هم پوشش داده خواهد شد.

دقت در انتخاب طرح‌های سرمایه‌گذاری برای رشد ودوام این شرکت‌ها اهمیت بسیاری دارد چراکه عملیات بیمه‌گری به‌خودی خود سود سرشاری برای آن‌ها ندارد.

شرکت‌های بیمه ای  در سرمایه‌گذاری باید به سوددهی، قابلیت نقد شوندگی و اطمینان از حفظ اصل سرمایه توجه داشته باشندودست یابی به این مهم جز با توسل به مدیریت صحیح سرمایه گذاری‌ها ممکن نیست.

درحال حاضر شرکت‌های بیمه می‌توانند به صورت کوتاه و یا بلند مدت در بخش‌های مختلفی مانند، سپرده‌گذاری در بانک‌ها، سرمایه‌گذاری در اوراق قرضه دولتی وخصوصی، بازارسرمایه و خرید ملک یا احداث ساختمان تجاری و اداری، سرمایه‌گذاری کنند.

تنوع بخشیدن به سرمایه گذاری‌ در شرکت‌های بیمه، موجب کاهش ریسک شده وسرمایه‌گذاران را از زیان ناشی از سرمایه‌گذاری در امان نگه می‌دارد.

بنابراین توجه به این مساله می‌تواند حاشیه امنی برای این شرکت‌ها فراهم ‌کند.

به‌تازگی فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی،گفته که صنعت بیمه بایدریسک پذیر بوده و در بازارهایی که بازدهی بالاتری دارند،سرمایه گذاری کندوافزوده که شورای عالی بیمه، بخش‌هایی را برای سرمایه گذاری شرکت‌های بیمه مجوز داده اما من می خواهم صنعت بیمه را به بخش‌های دیگری فراخوان بدهم.!

وی، صنایع صادراتی، معدنی و پتروشیمی را عرصه‌های مناسبی برای سرمایه گذاری صنعت بیمه عنوان کرد و گفت که صنعت بیمه باید در سرمایه‌گذاری خطرپذیری بیشتری داشته باشد و در نقش تامین مالی به خصوص در صنایع زودبازده تا سقف معینی که توسط شورایعالی بیمه مشخص می‌شود سرمایه‌گذاری کند.

دریک سال و نیم اخیر و به خصوص در شش ماهه نخست سالجاری، آمارهای شرکت‌های بیمه‌ای حاکی از شناسایی سودهای قابل توجه از محل سرمایه‌گذاری است.

با بررسی صورت‌های مالی 6ماهه نخست سالجاری شرکت‌های بیمه‌ای هم می‌توان متوجه شد که بخش عمده‌ای از سود شرکت‌های بیمه‌ای در نیم سال اخیر از محل سرمایه گذاری در بازار سرمایه بوده است.

اما باید در نظر داشت که این میزان رشد در مدت کوتاه در بازارسرمایه،  همیشگی نیست.

برآورد شده که میزان سرمایه گذاری صنعت بیمه در  بازار سرمایه حدود 150 هزار میلیارد تومان است.

هرچندکه محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفته که عملکرد سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه در سال‌های اخیر وضعیت مطلوبی را نشان نمی‌دهد.!

کارشناسان و تحلیلگران صنعت بیمه به این نکته اذعان دارند که بیشتر دارایی‌های شرکت‌های بیمه‌ای در دنیا در حوزه سرمایه‌گذاری است و بخش کوچکی از دارایی‌های شرکت‌های بیمه بزرگ مربوط به دارایی ثابت است.

رئیس هیات مدیره شرکت بیمه ایران، میزان دارایی غیرمولد شرکت‌های بیمه در دنیا را 20 تا 30 درصد عنوان کرد و گفت که بیشتر دارایی آنها به سمت سرمایه‌گذاری مولد می‌رود اما در صنعت بیمه ایران این آمار نصف میانگین جهانی است.

سیدرسول تاجدار، اذعان داشته که شورایعالی بیمه دو سال قبل تغییراتی درآیین‌نامه سرمایه گذاری ایجاد کرد و دست شرکت‌های بیمه را برای  سرمایه‌گذاری بازترگذاشت اما بعضی از شرکت‌های بیمه‌ای حتی از 20 درصد ظرفیت خود هم استفاده نکردند.!

کارشناسان امرمعتقدند که غالب مدیران بیمه‌ای نسبت به فضای سرمایه‌گذاری بیگانه‌اند و یا حداقل آن بخش را کمتر تقویت کرده‌اند.

ساده تر اینکه بابررسی چارت سازمانی شرکت‌های بیمه‌ای،بسیاری از این شرکت‌ها،حتی مدیریت سرمایه‌گذاری را به عنوان  یک واحد مستقل برای سرمایه‌گذاری در سازمان خود تعریف نکرده‌اند.

یک کارشناس گفت که بیشتر شرکت‌های فعال در بازار بیمه  جوان بوده و ذخایر بیمه‌ای قابل توجهی انباشت نشده تا بتوانند سرمایه‌گذاری کنند، از سوی دیگر بالا بودن نرخ نسیه فروشی بیمه در کشور و معطل ماندن منابع در حساب بدهکاران بیمه‌ای منجر به کاهش جریان ورود نقدینگی شرکت‌های بیمه شده است.

مجید بنویدی با تاکید براینکه درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها نقش مهمی را در توفیق شرکت‌های بیمه ایفا می‌کند، موفقیت را ازآن شرکت‌هایی دانست که از استراتژی‌های مناسب و به روز برای سرمایه‌گذاری منابع خود بهره می‌برند.

وی،معتقد است که  اگر شرکت های بیمه‌ای درآمد مناسب سرمایه‌گذاری ندارد و یا منابع سرمایه‌گذاری آن نسبت به پرتفوی بیمه‌ای و قدمت آن پایین است، مشکلاتی در نحوه فروش و یا نوع سرمایه‌گذرای‌ها داشته و‌نتوانسته اند جریان نقدینگی خود را به خوبی هدایت کند.

در این بین،اعضای شورای عمومی سندیکای بیمه‌گران با تشکیل کمیسیون تخصصی سرمایه‌گذاری به‌عنوان پنجمین کمیسیون تخصصی در این سندیکا موافقت کرده است.

باید دید که در سال پیش رو شرکت‌های بیمه‌ای برای بهبود عملکرد سرمایه‌گذاری‌های خود چه اقداماتی انجام می‌دهند؟

شورایعالی بیمه هم برای تسهیل و فراهم کردن شرایط سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه‌ای چه تصمیماتی خواهد گرفت.؟

گذرزمان مشخص خواهدکردکه تشکیل کمیسیون تخصصی سرمایه‌گذاری درسندیکای بیمه گران یک اقدامی نمایشی است یا واقعی؟

پربیننده ترین نماد ۹بانک و موسسه اعتباری در بازار سرمایه سبزپوش شد نماد ۱۳بانک و موسسه اعتباری در بازار سرمایه به رنگ سبز درآمد خداحافظی بیمه‌نامه با پلنگ در ایستگاه محیط زیست بیمه تجارت‌نو، بیمه‌گر شبکه علمی و دانشگاهی نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار ندارند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شرکت های بیمه بیمه صنعت بیمه صنایع معدنی برای سرمایه گذاری سرمایه گذاری شرکت های بیمه ای سرمایه گذاری سرمایه گذاری ها سرمایه گذاری بازار سرمایه صنعت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۱۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری ظهر چهارشنبه در آئین آغاز به کار بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های امروز کشور، ناترازی در حوزه انرژی است، افزود: برای برون‌رفت از این موضوع باید سرعت سرمایه‌گذاری‌ها را با سرعت پیشرفت صنعت منطبق کنیم.

وی با بیان اینکه امروز نیاز مبرم به مدیریت انرژی داریم که اجرای قانون مانع‌زدایی از صنعت برق می‌تواند مسیر رسیدن به این مهم را هموارتر کند، اظهار کرد: معتقدیم با توجه به وجود منابع ارزشمند در حوزه بهینه‌سازی، مسؤولان و متولیان امر باید از این منابع به خوبی استفاده کنند.

رئیس انجمن مهندسان برق و الکترونیک کشور نیز در ادامه این کنفرانس با بیان اینکه برگزاری چنین کنفرانس‌هایی باعث شده است تا خروجی این رویداد علمی را در صنعت نیز شاهد باشیم، عنوان کرد: این کنفرانس تا به امروز به همت دانشگاهیان و فعالان حوزه صنعت برگزار شده و نتایج ارزشمندی را به دنبال داشته است.

حسین عسکریان ابیانه با اشاره به اینکه انجمن مهندسان برق و الکترونیک کشور با ۳۱۰۰ عضو در اواسط دهه هفتاد تشکیل شد، خاطرنشان کرد: با توجه به نتایج ارزشمندی که برگزاری این کنفرانس بین‌المللی داشته است، امیدواریم روند برگزاری آن به همت بدنه دانشگاهی و حوزه صنعت تداوم داشته باشد.

زنجان قطب برق و الکترونیک کشور است

پیام جوادی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان نیز از زنجان به عنوان قطب برق و الکترونیک کشور یاد کرد و گفت: در این کنفرانس مقاله به صورت حضوری طی ۱۵ نشست ارائه و چهار میزگرد تخصصی نیز به صورت پرسش و پاسخ با حضور مسئولان نشست‌ها با موضوعات انرژی‌های تجدید پذیر، اثر خودروهای الکتریکی در شبکه‌های توزیع، مدیریت ریسک سیستم‌های شبکه‌های توزیع و مدیریت مصرف هوشمند برگزار می‌شود.

گفتنی است، بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع برق به میزبانی شرکت توزیع برق زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی طی سه روز برگزاری این کنفرانس حضور خواهند داشت.

کد خبر 6094185

دیگر خبرها

  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • پراپ تریدینگ: سفری هیجان‌انگیز در دنیای معاملات با سرمایه شرکتی
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها