Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیاتی از بازدیدش از یک نیروگاه مازوت سوز در اطراف تهران اظهار کرد: این نیروگاه از گازوئیلی استفاده می‌کرد که ۱۲۰ برابر بیشتر از حد مجاز، مواد آلاینده تولید می‌کند!

به گزارش تسنیم، رفیعی ضمن انتشار چند ویدئو درباره بازدید سرزده خود از یک نیروگاه مازوت‌سوز اطراف تهران نوشت: به جهت عمل به وظایف نظارتی مجلس و در راستای رسیدگی به علل آلودگی هوای شهر تهران، روز گذشته (دوشنبه، ۱۵ دی) از یک منبع آلوده‌کننده هوای تهران بازدید کردم؛ استفاده از سوخت بدون استاندارد در این نیروگاه قابل مشاهده بود؛ نمی‌توانم به صورت صددرصدی بگویم که این نیروگاه از سوخت مازوت استفاده نمی‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس اضافه کرد: سوخت گازوئیل نیروگاه فوق غیراستاندارد بود و ۱۲۰ برابر از حد مجاز، آلایندگی بیشتری تولید می‌کرد! هجوم این آلاینده‌های سمّی به سمت شهر تهران از علل آلودگی هوا است.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه آمار‌ها و اظهارنظر‌ها درباره منابع آلاینده متفاوت است، افزود: با وجود آن که سالیان سال آلودگی هوا را تجربه می‌کنیم، اما آمار مشخصی در مورد سهم منابع آلاینده نداریم همچنین اظهارنظر‌ها درباره علل آلودگی هوا مختلف است؛ همین امر بررسی نظارتی مجلس را سخت می‌کند؛ ما در فراکسیون محیط زیست مجلس به جد پیگیر این مسئله هستیم.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس خاطرنشان کرد: برخورداری از هوای سالم حق همه مردم است و مردم باید بدانند که کدام دستگاه متولی در کاهش منابع آلاینده هوا قصور یا تخلف کرده‌اند.

به گزارش تسنیم، به اعتقاد برخی مسئولان، یکی از مهم‌ترین علت‌های آلودگی هوا، استفاده نیروگاه‌ها از سوخت مازوت است؛ مازوت یا نفت سنگین برشی از برج تقطیر نفت خام است که این ماده، ارزانترین سوخت برای کوره‌ها، حمام‌ها، تنور‌های نانوایی، موتور‌های دیزلی و برخی نیروگاه‌ها نیز محسوب می‌شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی فراکسیون محیط زیست محیط زیست مازوت نیروگاه صراط رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۱۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: طبق وظایف قانونی که بر عهده محیط زیست است اقداماتی در خصوص وضعیت پسماندها انجام داده‌ایم و در این زمینه تذکرات لازم داده شده است.

اسلام جاودان خرد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه وضعیت پسماند در همه شهرها و مناطق استان مطلوب نیست، اظهارکرد: باید طبق قانون مساله پسماند و زباله در شهرها را شهرداری‌ها، در روستاها را دهیاری‌ها و بین این مناطق را بخشداری‌ها مدیریت کنند.

اعلام موارد با وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی 

جاودان خرد با بیان اینکه وضعیت نامناسب دفن زباله در سطح شهرهای استان را به دستگاه قضایی اعلام کرده‌ایم، تصریح کرد: در زمینه پسماندهای عفونی استان کار بزرگی انجام داده‌ایم، در سال گذشته مراکز دولتی و بیمارستانها یک شرکت طرف قرارداد داشتند و پسماندها بصورت اصولی امحا و دفن می شد، در مورد پسماندهای عفونی بخش خصوصی نیز با همکاری دستگاه قضایی قریب به اتفاق مراکز درمانی خصوصی قرارداد منعقد کردند.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مطالعات جایگاه پسماند ویژه استان کهگیلویه و بویراحمد از سوی دانشگاه شیراز انجام شده است که همت مسئولان استان را می طلبد تا آن را در دستور کار قرار دهند.

سرانه تولید زباله کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از میانگین کشور

جاودان خرد عنوان کرد: طبق آخرین آمارها سرانه تولید زباله در استان کهگیلویه و بویراحمد یک کیلو و ۲۰۰گرم است که این میزان نسبت به سرانه کشور با ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم، بیشتر است.

وی با بیان اینکه طبق آخرین اطلاعات کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج به شهرداری این شهر واگذار شده است، تاکید کرد: کارخانه بازیافت پسماند و زباله شهر یاسوج هنوز در مرحله تولید کمپوست نیست و چرخه آن تکمیل نیست. این آمادگی را داریم که از تسهیلات صندوق ملی محیط زیست در این زمینه کمک کنیم.

جاودان خرد گفت: در صورت بهره‌برداری از کارخانه بازیافت پسماند و زباله یاسوج علاوه بر پوشش پسماند این شهر، می‌تواند شهرستانهای همجوار از جمله دنا را پوشش دهد.

وی در خصوص رهاسازی نخاله های ساختمانی در سطح استان بخصوص شهر یاسوج اظهارکرد: باید شهرداری ها در این زمینه به مردم اطلاع‌رسانی بیشتری انجام دهند، جایگاه تخلیه نخاله‌های ساختمانی یاسوج جوابگوی نیاز این شهر نیست و باید یک جایگاهی بیرون از شهر در نظر گرفته شود.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با وجود اینکه مدیریت پسماندهای ساختمانی راحت‌تر از سایر پسماندهاست اما عزم جدی برای مدیریت در این رابطه در استان وجود ندارد. 

۹۰ درصد کهگیلویه و بویراحمد منابع طبیعی و جنگل است

جاودان خرد افزود: برای رها نکردن زباله در طبیعت، محیط زیست و منابع طبیعی و ورودی‌های شهرهای استان نیاز جدی به فرهنگ‌سازی داریم.

وی بیان کرد: حدود ۹۰ درصد استان کهگیلویه و بویراحمد را محیط زیست، منابع طبیعی و جنگل تشکیل می‌دهد و این استان به پایتخت طبیعت ایران معروف است برای حفظ این طبیعت باید از ریختن و رها کردن زباله در سطح استان خودداری شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • پساب 2سال کارواش‌ها؛ اندازه دریاچه چیتگر| ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها