Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های هواپیمایی با بیان اینکه هزینه تعمیر اساسی موتور هواپیما بسته به نوع موتور از یک میلیون دلار تا ۵ میلیون دلار متفاوت است، گفت: اگر شرکت ها نتوانند هزینه تعمیر موتور را تأمین کنند، هواپیماها به تدریج زمین گیر می شود.

به گزارش تین نیوز، یونس دقیق کیا در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که آیا بازخوردی از نامه شرکت‌های هواپیمایی به رئیس جمهور مبنی بر حذف الزام فروش فقط ۶۰ درصد ظرفیت پروازها داشته اید؟ اظهار داشت: حدود یک هفته پیش نامه شرکت های هواپیمایی به دفتر رئیس‌جمهور ارسال شده است و هنوز پاسخی دریافت نکرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شرکت‌ها بابت رعایت ظرفیت ۶۰ درصدی زیان هنگفتی دیده اند

رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های هواپیمایی در پاسخ به این گفته خبرنگار فارس مبنی بر اینکه سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان حاکمیت صنعت، کماکان بر رعایت ظرفیت ۶۰ درصدی پروازها تاکید دارد، گفت: به هر حال سازمان هواپیمایی کشوری طبق الزامات و ابلاغ ستاد مقابله با کرونا این موضوع را مطرح کرده است اما از این طرف هم ضرورت دارد شرکت‌های هواپیمایی هم دیده شوند، در این شرایط شرکت ها زیان هنگفتی می بینند.

قیمت های گران تر از ابلاغ افزایش ۱۰ درصدی توسط برخی سایت ها اعمال می شود

وی در پاسخ به این گفته که برخی مسافران اعلام می کنند قیمت های بلیت هواپیما گران تر از موضوع افزایش ۱۰ درصدی است، گفت: شرکت‌های هواپیمایی دقیقا طبق ابلاغ افزایش ۱۰ درصدی قیمت ها، مصوبه را اجرا کرده اند اما اگر مسافران با نرخی بالاتر مواجه شده اند یقینا از سوی برخی سایت های فروش بلیت هواپیما است که نرخ ها را بالاتر اعمال می کنند؛ در این باره باید دستگاه‌های نظارتی سازمان هواپیمایی کشوری موضوع برخورد با این سایت ها را پیگیری کنند.

 شرکت های هواپیمایی تعدیل نیرو نداشته اند

دقیق کیا اظهار داشت: به هر حال موضوع فروش حداکثر ۶۰ درصد ظرفیت هواپیماها، مشکلات اقتصادی برای ایرلاین‌ها ایجاد کرده است، درآمد امروز شرکت های هواپیمایی فقط کفاف پرداخت حقوق پرسنل را می کند، با کاهش پروازها، عملاً برخی پرسنل شرکت های هواپیمایی در شرکت هیچ کاری ندارند از سوی دیگر شرکت ها هم در راستای مسئولیت اجتماعی خود، تعدیل نیرو را اصلا انجام نداده اند و حقوق همه پرسنل پرداخت می شود تا باری روی دوش جامعه ایجاد نشود.

 هزینه یک تا ۵ میلیون دلاری تعمیر اساسی یک موتور هواپیما

رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های هواپیمایی تاکید کرد: جایگزین کردن یک موتور هواپیما پس از گذشت عمر سیکل پروازی آن، امروز برای شرکت‌های هواپیمایی بسیار پرهزینه و سخت شده است از سوی دیگر تامین قطعات هواپیما با این شرایط امکان پذیر نخواهد بود و به تدریج هواپیماهای ناوگان هوایی کشور یک به یک زمین گیر می‌شود چون امکان جایگزین کردن موتور نیست.

وی افزود: یک موتور هواپیما به عنوان مثال پس از ۳ هزار سایکل پروازی باید اورهال (تعمیر اساسی) شود که هزینه اورهال بسته به نوع موتور از یک میلیون دلار تا ۵ میلیون دلار متفاوت است و این برای شرکت‌های هواپیمایی بسیار پرهزینه محسوب می‌شود زیرا درآمد چندانی ندارند.

ارز آزاد می خریم

دقیق کیا گفت: در حال حاضر درآمد شرکت‌های هواپیمایی فقط کفاف حقوق پرسنل را می‌دهد و با این شرایط به سمت ورشکستگی پیش می‌روند.

وی در پاسخ به این سوال که شرکت های هواپیمایی چگونه ارز تأمین می کنند؟ توضیح داد: تامین ارز از طریق بازار آزاد انجام می شود البته شرکت ها محدود تامین ارزهایی هم از طریق سامانه نیما داشته اند اما از آن منظر که نرخ ارز نیمایی به نرخ ارز آزاد نزدیک شده است، تفاوت چندانی ندارد و عملاً ارز به صورت آزاد تامین می شود.

رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های هواپیمایی بیان اینکه درآمدِ امروز شرکت‌های هواپیمایی پاسخگوی هزینه‌های جاری آنها نیست، گفت: اگر دولت فکری برای شرکت های هواپیمایی نکند شرایط برای شرکت‌های هواپیمایی سخت خواهد بود.

به گزارش فارس پیش از این شرکت‌های هواپیمایی در نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار برداشته شدن الزام فروش فقط ۶۰ درصد ظرفیت هواپیما شدند.

این در حالی است که امروز مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری گفته است: «از اجرای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در هواپیما دست برنمی‌داریم و مقررات ایران برای مقابله با کرونا سخت‌گیرانه‌تر از مقررات سازمان جهانی هواپیمایی است».

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: برای شرکت های هواپیمایی سازمان هواپیمایی کشوری موتور هواپیما تعمیر اساسی میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران

مهرداد بذرپاش  وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم  در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گران‌قدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه توسعه ناوگان باید در صدر اقدامات هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران  باشد، گفت: ایران ایر با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

بذرپاش در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های ایران ایر اظهار کرد: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پروازها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تأثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف "هما" شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

بذرپاش افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات "هما" است و ارتقا خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از تمام ظرفیت‌های "هما" برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیروهای متخصص و متعهد باید سیستمی جهت به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" طراحی شود.

وزیر راه و شهرسازی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکارهای سریع و کاربردی برای برطرف‌کردن مشکلات پیدا کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!