Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حمدالله اکوانیان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از ویژگی های مهم افراد اثرگذار پرورش یافته گفتمان انقلاب اسلامی گمنام بودن آنان است. 

وی افزود: بسیاری از افراد برجسته در نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند که در توسعه و پیشرفت علمی کشور نقش ارزنده ای داشته اند اما چندان تمایل و علاقه به تبلیغات یا شناساندن خود در افکار عمومی نبودند و یکی از چنین افراد مؤثر و پرورش یافته مکتب امام راحل و انقلاب اسلامی شهید فخری زاده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد و عضو هیأت علمی دانشگاه یاسوج بیان کرد: شهید فخری زاده در حوزه تکنولوژی دفاعی و صنعت هسته ای جزو دانشمندان تراز اول جهانی بود و تلاش های ایشان در زمینه افزایش قدرت بازدارندگی و امنیت کشور ثمربخش بوده و امروزه پس از شهادتش مشخص شده است. 

اکوانیان عنوان کرد: توسعه و پیشرفت دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی مرهون اینگونه افراد و شخصیت ها بوده است. 

وی ابراز داشت: برگشت به سال های گذشته نشان می دهد که توان بازدارندگی و امنیت کشور در حوزه های مختلف نتیجه تلاش همین دسته از افراد بوده که نمونه بارز آن در دوران هشت سال دفاع مقدس است. 

رییس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد و عضو هیأت علمی دانشگاه یاسوج گفت: در آن دوران با فرهنگ شهادت و تلاش بسیاری از افرادی که گمنام بودند و در گمنامی نیز شهید شدند نظام مقدس جمهوری اسلامی توانست مقتدرانه به مسیر خود ادامه دهد. 

اکوانیان اظهار داشت: در کنار ویژگی علمی شهید فخری زاده بر اساس مجموعه اطلاعاتی که از ایشان پس از شهادتش به دست آمده و مصاحبه ها و سخنرانی های انجام شده او دارای ویژگی های ممتازی بود که از جمله آنها تعهد به آرمان های انقلاب اسلامی و اخلاق علمی برحسته است. 

وی افزود: مجموعه این امور نشان می دهد که موفقیت در حوزه های علمی و فناورانه از یک سو نیازمند اخلاق و باورهای عمیق دینی بوده و از سوی دیگر نیز مستلزم داشتن روحیه و پشتکار است که این ۲ ویژگی مهم در کنار توانایی های علمی در شخصیت شهید فخری زاده و سایر دانشمندان شهید کشور قابل مشاهده است. 

اکوانیان بیان کرد: این ویژگی ها همان چیزی است که امروزه دانشگاهیان و فعالان عرصه فناوری کشور باید برای کسب موفقیت های هر چه بیشتر و کمک به توسعه و پیشرفت ایران از آنها الگو بگیرند. 

محسن فخری زاده معاون وزیر، رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و دانشمند دفاعی و هسته ای کشور جمعه هفتم آذرماه ۱۳۹۹ در منطقه آبسرد دماوند و در یک عملیات تروریستی به شهادت رسید. 

برچسب‌ها انفجار تروریستی کهگیلویه و بویراحمد محسن فخری‌زاده انرژی هسته ای یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انفجار تروریستی کهگیلویه و بویراحمد محسن فخری زاده انفجار تروریستی کهگیلویه و بویراحمد محسن فخری زاده انرژی هسته ای یاسوج اخبار کنکور شهید فخری زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۲۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز

در این مراسم که امروز در سپاه عاشورا ترتیب یافت، یاد و خاطره سردار شهید شفیع‌زاده گرامی داشته شد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در این مراسم گفت: شهید شفیع‌زاده مردی بود که نه تنها فرماندهان سپاه بلکه تمام ملت ایران مدیون این شهید والامقام هستند و فعالیت‌های او باعث اقتدار و افتخار سبزپوشان انقلاب اسلامی شد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم افزود: شهید شفیع‌زاده صبور، تواضع و گشاده رو بود و از خود ایثار و گذشت از خود نشان می‌داد و در همه امور خودش پیشقدم می‌شد.

وی یکی از ویژگی‌های آن شهید را شرح صدر و جمع کردن تمام ظرفیت‌های بالقوه در زیر یک چتر مدیریتی دانست و گفت: وی در تصمیم‌گیری‌ها از نظرات دیگران و در برخورد‌ها و قضاوت عدالت را رعایت می‌کرد.

وی سهم شهید شفیع‌زاده در تأسیس و کارکرد توپخانه سپاه در دوران دفاع مقدس را بی‌بدیل توصیف کرد و افزود: رسته توپخانه‌ایده و انگیزه وی بود و امروز ثمره فعالیت او در جمهوری اسلامی یک توپخانه قوی و قدرتمند است و همین پیروزی در عملیات وعده صادق ریشه در ابتکارات دفاع مقدس دارد.

سردار چهارباغی از فرماندهان موشکی سپاه و همرزم شهید شفیع‌زاده نیز در این مراسم قدرت و توان موشکی کشور را مدیون تلاش‌های سردارانی، چون شفیع‌زاده و تهرانی مقدم دانست و شاگردان این شهدای والامقام در موشکباران عین الاسد و اسرائیل کمر و هیمنه آمریکا و رژیم صهیونیستی را شکستند.

سردار بابازاده فرمانده قرارگاه منطقه‌ای عاشورا هم گفت: شهدا در اوج مظلومیت امام و اسلام جان بر کف به میدان آمدند و جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند و همه باید در جهت پاسداشت یاد شهیدان مسئولیت خود را ادا کنند.

شهید شفیع‌زاده در تاریخ هشتم اردیبهشت سال ۶۶ در منطقه عملیاتی کربلای ۱۰ در منطقه عمومی ماووت در حالی که عازم خط مقدم جبهه بود، خودروی وی مورد اصابت ترکش گلوله توپ دشمن قرار گرفت و به آرزوی دیرینه خود نایل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • برگزاری گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • پیام وزیر دفاع ایران به محمدباقر قالیباف+ جزئیات
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • پیام تشکر وزیر دفاع از مجلس شورای اسلامی
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»