Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@17:52:44 GMT

هجوم چند باره مردم انگلیس به فروشگاه‌ها

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۵۳۵۸

هجوم چند باره مردم انگلیس به فروشگاه‌ها

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا وسیما، پس از آغاز سومین قرنطینه سراسری در انگلیس، هجوم مردم به فروشگاه‌ها بار دیگر موجب خالی شدن قفسه برخی کالا‌ها در فروشگاه‌ها در این کشور شده است.

تداوم افزایش جهشی شمار مبتلایان و جان باختگان از کرونا در انگلیس نخست وزیر این کشور را واداشت سطح ۵ هشدار کرونایی، با بیش‌ترین محدودیت‌ها رادر این کشور اجرا و تا دستکم حدود دو ماه دیگر، قرنطینه سراسری در این کشور اعمال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس دیشب ورود این کشور به سطح ۵ محدودیت‌های کرونایی را اعلام کرد. در هفت روز گذشته برغم اجرای محدودیت‌های شدید، روزانه بیش از ۵۰ هزار نفر در این کشور به کووید ۱۹ مبتلا شده اند و دوشنبه با نزدیک ۵۹ هزار مبتلای جدید، رکورد مبتلایان روزانه در این کشور بار دیگر شکسته شد.
تصاویر هجوم مردم به فروشگاه‌ها و قفسه‌های خالی در فضای مجازی نشان می‌دهد با خرید هیجانی، اکنون قفسه‌های دستمال توالت، سبزی‌های تازه، برنج، مواد ضد عفونی کننده، آرد، روغن و ماکارونی، دوباره خالی می‌شود.
مرکز امنیت بیولوژیک (Bio-Security Centre) بریتانیا که مدیران ارشد پزشکی چهار منطقه انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی نیز در آن عضوند، از نخست وزیر این کشور خواسته بودند هر چه زودتر، محدودیت‌های بیش تری بر کشور اعمال کند، زیرا به زودی، فشار‌ها بر نظام بهداشت و درمان بریتانیا، فراتر از توان این نظام خواهد بود.

تاکنون در دستکم دو سوم از مناطق بریتانیا، هشدار کرونایی سطح ۴ وجود داشت و همه محدودیت‌های مراحل ۱، ۲ و سه، بهمراه محدودیت‌های مرحله ۴ در آن‌ها اعمال می‌شد. بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس اوایل این هفته در مصاحبه با شبکه‌های تلویزیونی این کشور گفته بود "تردیدی نیست" که باید محدودیت‌های بیش تری در کشور اعمال شود و هشدار داده بود هفته‌های بسیار دشوار در راه است.
در مرحله ۴ هشدار کرونایی در بریتانیا، فقط فروشگاه‌های ضروری باز بود و همه مراکز اشتغال غیر ضروری، از قبیل سالن‌های زیبایی، تعطیل شده بود.

همچنین تجمع با افراد خانواده دیگر در جا‌های سرپوشیده، ممنوع بود و هر خانوار می‌توانست فقط یک نفر از یک خانوار دیگر را در محیط‌های باز، مثلا در حیاط منزل ملاقات کند؛ میهمانی رفتن به منازل دیگران ممنوع بود و اگر مقامات مراکز مراقبت اجازه می‌دادند، افراد می‌توانستند با رعایت مقررات بهداشتی، به دیدن کهنسالان و بیماران در این مراکز بروند و مثلا از طریق پنجره یا شیشه، به عزیزانشان در این مراکز سر بزنند.

سفر به خارج فقط برای کار ممکن بود و به مردم توصیه می‌شد از منطقه خود در مرحله ۴ هشدار کرونایی، خارج نشوند؛ همچون مراحل سه گانه هشدار کرونایی، ورزش در محل باشگاه‌ها و فضا‌های سرپوشیده ممنوع، اما نیایش در نیایشگاه‌های محلی، با رعایت مقررات بهداشتی، مجاز بود؛ مراسم کفن و دفن، با رعایت توصیه‌های بهداشتی و با شرکت حداکثر ۳۰ نفر، مجاز، اما برگزاری مراسم عروسی ممنوع بود گرچه در شرایط استثنایی ممکن بود این مراسم با شرکت ۶ نفر برگزار شود.
براساس مراحل ۵ گانه سطح هشدار‌های کرونایی دولت بریتانیا، متناسب با هر مرحله، لازم است محدودیت‌های ویژه‌ای اعمال شود تا بتوان همه گیری کووید ۱۹ را مهار کرد که شرح آن‌ها به این ترتیب است:
• سطح ۱. ویروس کرونا دیگر در این کشور دیده نمی‌شود و لازم نیست فاصله اجتماعی رعایت شود.
• سطح ۲. شمار مبتلایان و سرعت گسترش همه گیری، اندک است و حداقل فاصله اجتماعی باید رعایت شود.
• سطح ۳. ویروس در حال گسترش عمومی است. فاصله اجتماعی مناسب باید رعایت شود.
• سطح ۴. شمار مبتلایان یا سرعت انتشار همه گیری بالاست. قانون رعایت فاصله اجتماعی اعمال می‌شود.
• سطح ۵. خطر درماندگی نظام بهداشت و درمان، به علت همه گیری فراوان، وجود دارد و قانون رعایت دقیق فاصله اجتماعی، ضروری است.
دولت انگلیس از عموم مردم خواسته است در منزل باقی بمانند و فقط برای امور ضروری همچون خرید مواد غذایی و دارو، رفتن به مطب و بیمارستان، کمک به یک بیمار نیازمند مراقبت، رفتن بر سر کار و یا گزارش خشونت در خانواده از منزل خارج شوند. این دولت از افراد کهنسال و بیمار نیز خواسته است از منزل بیرون نروند و سفر به خارج نیز به جز موارد استثنایی، ممنوع شده است. براساس تصمیم دولت انگلیس، فروشگاه‌های عرضه کننده موارد ضروری، همچون داروخانه ها، فروشگاه‌های مواد غذایی و فروشندگان غذای بیرون بر تا ۶ هفته آینده، مجاز به کارند.

پربیننده ترین کره جنوبی خواستار آزادی سریع‌تر کشتی توقیفی است به چالش کشیدن پیروزی بایدن در انتخابات ۲۰۲۰/ آخرین دستاویزها برای تغییر نتایج انتخاباتی ثروتمندترین فرد جهان چگونه به این جایگاه رسید؟/ جف بزوس احتمال شکست تجارت خود را در سر داشت! ترامپ: کاخ سفید دست دموکرات‌ها نمی‌افتد دارایی مسدود شده ایران در کره جنوبی چقدر است؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انگلیس بهداشت و درمان قرنطینه ویروس کرونا کرونا قرنطینه خانگی قرنطینه کرونا هشدار کرونایی فاصله اجتماعی فروشگاه ها محدودیت ها نخست وزیر همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۵۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • مناظره در باره نقش مردم در حکومت در دیدگاه های آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مرتضی مطهری
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان