Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، علی دارابی در آیین اختتامیه نخستین همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی که در سالن همایش‌های بین‌المللی رسانه ملی برگزار شد با تشکر از اهتمام دانشگاه سازمان صدا و سیما و سایر برگزار کنندگان این همایش اظهار کرد: این رویداد مهم رسانه‌ای نقش مهمی در تبیین دیدگاه‌ها، مواضع و شناخت بیشتر و بهتر از سردار سلیمانی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تشکیل دبیرخانه دائمی و بین‌المللی شدن این همایش با حضور اساتید برگزیده دانشگاهی امری ضروری است که پیشنهاد می‌کنم در این زمینه بررسی‌های لازم صورت بگیرد.

معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما با بیان اینکه تحلیل محتوای وصیت‌نامه شهید سلیمانی یکی از مهمترین منابع برای شناخت افکار، اندیشه‌ها و منظومه فکری این شهید والامقام است گفت: در تحلیل محتوای وصیت‌نامه حاج قاسم سلیمانی ۱۴ مسئله باید مورد توجه قرار گیرد، مسائلی همچون تبعیت از اهل بیت(ع)، دین‌مداری، دفاع از دین، دفاع از مظلوم، حفظ نظام، حفظ ایران اسلامی، تاکید بر ولایت فقیه، همراهی با امام و رهبری، دوری از تفرقه، اخلاق‌مداری در عرصه سیاست، قدرشناسی از امنیت جامعه، بزرگداشت شهدا و خانواده آنها و تربیت عالی و دینی که همگی جزو شاخصه‌های اصلی شخصیتی و سیره شهید قاسم سلیمانی به شمار می‌رفتند.

دارابی با بیان اینکه ۱۴ کلمه پر تکرار در وصیت‌نامه این شهید بزرگوار وجود دارد گفت: اسلام، ولایت فقیه، مردم و ملت، جمهوری اسلامی، حق و حقیقت، ایران، امید، عمل، عشق و خانواده از جمله این موارد هستند.

معاون امور استان‌های صدا و سیما با طرح این پرسش که راز محبوبیت و تاثیرگذاری سلیمانی چه بوده است عنوان کرد: در پاسخ باید گفت در تاریخ انسان‌های بسیاری بوده و امروز هم هستند که در عرصه‌های مختلف شهرت ملی و جهانی داشته اند اما از میان آنها تعداد اندکی به درجه مقبولیت اجتماعی نائل شده‌اند، شهید سلیمانی بی تردید قهرمان بزرگ، سردار محبوب برای ایرانیان و انسان‌های آزاده جهان است.

وی افزود: خداباوری، اخلاص و تواضع  فروتنی، عطوفت و محبت، منطق و عقلانیت، خدمت بدون منت به مردم، بصیرت، شجاعت، خود باوری و اعتماد به نفس که در برگیرنده هویت فردی شهید سلیمانی هستند، راز مقبولیت اجتماعی او بوده‌اند.

دارابی به دیگر ویژگی‌های بارز شهید سلیمانی پرداخت و گفت: از جمله این خصوصیات می‌توان به عملکرد فراجناحی، استکبار ستیزی، انقلابی‌گری، ولایت پذیری، دشمن شناسی، وظیفه شناسی و در یک کلام، فرزند زمان خویش بودن اشاره کرد.

معاون امور استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه نیاز امروز ما به شهید سلیمانی فراتر از آن چیزی است که گمان می‌بریم خاطرنشان کرد: برپایی نکوداشت، بزرگداشت، همایش، میزگرد، ساخت مستند و سریال، اختصاص پایان نامه‌های دانشگاهی و نیز انتشار کتاب و مقالات مختلف در سطح داخلی و منطقه‌ای و جهانی کاری بس ضروری است که بر عهده ماست.

وی با تاکید بر اینکه در عرصه حکمرانی و نظام مدیریتی کشور نیاز امروز ما به سلیمانی مشهود است افزود: او قدرت مدیریتی و رهبری بالایی داشت به طوری که گروه‌های کوچک و نامتحد را اجتماعات بزرگ و متحد می‌ساخت بنابراین عقیده دارم در جنگ، مقاومت، عرصه جامعه، فرهنگ و سیاست امروز نیازمند این مردان هستیم.

دارابی با بیان اینکه شهید سلیمانی همه گرایشات سیاسی درون نظام را محترم می‌شمرد اما جامعه را به مثابه یک خانواده تلقی می‌کرد گفت: او همواره از مسئولان و مدیران کشور می‌خواست با مردم چون پدری مهربان رفتار کنند.

او چهل تکه کردن پازل عرصه رقابت سیاسی را امری نکوهیده نزد شهید سلیمانی برشمرد و گفت: او خط کشی‌ها و مرزهای نادرست سیاسی را که نیروهای انقلاب را از هم جدا کرده بر نمی‌تافت زیرا فراتر از جریانات سیاسی موجود می‌اندیشید و عمل می‌کرد.

معاون امور استان‌های صدا و سیما مدیریت کارآمد را یکی از ویژگی‌های بارز شهید سلیمانی دانست و افزود: امروز نیازمند مدیرانی هستیم که در برابر فساد قاطع و کارآمد عمل کنند، شجاع و دارای قدرت ریسک بالا در تصیمات استراتژیک و دارای نگاه راهبردی، حضور فعال در همه عرصه‌ها باشند و شهید سلیمانی به راستی الگویی کارآمد در این زمینه است.

وی تصریح کرد: نسل جوان امروز شهدایی همچون چمران، باکری، همت، زین‌الدین، خرازی و باقری را ندیده‌اند اما این توفیق را داشته‌اند که با شهید سلیمانی هم دوره باشند زیرا او از نظر فضایل فردی، ویژگی‌های مدیریتی، سلوک و روش زندگی یک الگوی کامل و دست یافتنی است و به مثابه یک سرمایه اجتماعی و یک ابر رسانه در دنیای ما نقش‌آفرینی می‌کند.

دارابی شهید سلیمانی را جهانی‌ترین سردار ایرانی در عرصه مقاومت توصیف کرد و گفت: دنیا او را می شناسد. دوستان و آزادگان جهان او را تکریم و تعظیم می‌کنند. دشمنان انقلاب اسلامی پس از شهادت از نام و راه او هراس دارند بنابراین بر ماست که مکتب سلیمانی، راه و اندیشه و آرمان‌های او را برای حرکت در ادامه مسیر  به صورت یک برنامه مدون برای یکصد سال آینده طراحی و اجرا کنیم و به برنامه‌های کوتاه مدت بسنده نکنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید صدا و سیما سردار سلیمانی مقاومت معاون امور استان شهید سلیمانی صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۵۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان و کودکان قربانیان اصلی جنایات اسرائیل هستند

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: دانش‌آموزان و کودکانی غزه که هنوز سن‌شان به مرحله دانش‌آموزی نرسیده است قربانیان اصلی جنایات رژیم صهیونیست هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید امیر شوشتری در مراسم یادواره شهدای معلم که با محوریت گرامیداشت شهید معلم غلام محمد پایرنج برگزار شد، اظهار داشت: این روزها در فلسطین کلاس‌های درس دایر نیست و معلمان و دانش‌آموزان شهید می‌شوند و حتی کودکانی که هنوز سن آنها به مرحله دانش‌آموزی نرسیده است اینها قربانیان اصلی این جنایات صهیونیست هستند.

وی خطاب به دانش‌آموزان افزود: اگر در هرموقعیتی، یادواره شهدایی برگزار می‌شود به این دلیل است که امنیت بالاترین ارزش هر جامعه محسوب می‌شود، اگر امنیت نباشد رشد و ارتقای جامعه شکل نمی‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی تصریح کرد: باید قدر امنیتی که به سختی و با از دست دادن جوانان کشورمان به‌دست آمده را بدانیم؛ باید قدر خانواده‌های شهدای بزرگوار را بدانیم و از این خانواده‌ها صبر و بردباری را درس بگیریم و مسیر زندگی خود قرار دهیم؛ ما باید الگوی رفتاری زندگی‌مان، همانند الگو رفتاری زندگی 36000 شهید والامقام باشد و این شهدا هستند که تا پایان همیشه زنده هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: شهدای معلم کسانی بودند که در جبهه جنگ شرکت کردند و در آن شرایط تدریس می‌کردند و درس اخلاق و رفتار و کردار را به خوبی به رزمندگان منتقل می‌کردند. 

وی ادامه داد: معلمینی که قدم در عرصه جهاد گذاشتند و در دفاع مقدس شرکت کردند جزو گروه معلمین خاص و ویژه ای هستند. زمانی که  جنگ تحمیلی شروع شد، انسان‌های فرهیخته و باسواد بسیار کم بودند کسانی که مدرک تحصیلی داشتند جایگاهشان در میان رزمندگان و آحاد مردم ارزشمند بود و عده‌ای از این افراد تشخیص دادند که به حضورشان در جنگ نیاز است و زمانی‌که امام  مردم را به جبهه فراخواند، افراد بسیار زیادی در هر شرایطی که بودند در این جبهه شرکت کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: از جمله برجسته‌ترین و فرهیخته‌ترین شهدای ما، شهدای معلم هستند که تعداد آنها به 5000 نفر هم می‌رسد و آنان در عرصه جبهه هم شغل خود را با رفتار و منش‌شان ادامه دادند.

وی در پایان متذکر شد: ما قدر شهدای معلم خود را می‌دانیم و همچنان طبق گفته پروردگار می‌گوییم که شهدای ما همیشه زنده هستند و نزد پروردگارشان روزی دریافت می‌کنند.

زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست

حجت الاسلام والمسلمین مهدی حسن‌زاده نامقی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در حاشیه مراسم یادواره شهدای معلم ضمن اشاره به پیام مقام معظم رهبری اظهار داشت: در مقابل موج سهمگین تبلیغات مسموم دشمن باید یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داشت.

وی تصریح کرد: شهدا هیچ نیازی ندارند که ما یاد و خاطره آنها را زنده نگه داریم بلکه این نیاز ماست که در عصر فتنه گون غیبت کبری امام زمان(عج) که به تعبیر پیغمبر اکرم(ص) دین داشتن مثل نگه داشتن گداخته‌ای از آتش در کف دست است؛ شهدا مانند ستارگانی هستند که ما راه را گم نکنیم و به آنها تأسی کنیم و سیره عملی آنها را بازخوانی کنیم.

نامقی افزود: امیدواریم بتوانیم سیره شهدا را الگو قرار دهیم و راه آنان را ادامه دهیم.

عرصه امروز ، عرصه‌ جنگ روایت‌ها است

خواهر شهید معلم غلام محمد پایرنج نیز اظهار داشت:در زمان جنگ ایران ما به خون؛ جان و به ایمان احتیاج داشت که پدران و برادران ما نگذاشتند اینها گوشه چشمی به ایران نگاه کنند.

وی افزود: به فرمایش مقام معظم رهبری؛ در پیچ تاریخی قرار داریم که دیگر تکرار نخواهد شد، ما ملتی هستیم که در طول تاریخ بشریت دارای امت و حکومت واحدی هستیم.

این خواهر شهید تصریح کرد: امروز معلمان و دانش آموزان عزیز، با مرکب و قلمی که در دست دارند راه شهدا را ادامه خواهد داد؛ روایت معصومین را داریم که می‌فرمایند: مرکب قلم معلم با ارزش‌تر از خون شهید است؛ امروز عرصه جنگ روایت‌ها در دست دانش‌آموزان است.

وی ادامه داد: این شما هستید که تاریخ را در عرصه‌ جنگ نرم به احسن وجه رقم خواهید زد؛ در عرصه جنگ نرم به فرمایش مقام معظم رهبری؛ ایران برای خروج از این بحران سیاسی و فرهنگی به توان شما دانش‌آموزان و معلمان نیاز دارد.

خواهر شهید معلم غلام محمد پایرنج گفت: امروز شما ثابت کردید تا فتنه را در عالم برنکنید و مقدمه ظهور نباشید برای مهدی صاحب‌الزمان، بر زمین نخواهید نشست.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • آیین تشییع شهید گمنام در نیروی زمینی ارتش برگزار شد
  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • دانش‌آموزان و کودکان قربانیان اصلی جنایات اسرائیل هستند
  • (عکس) هادی چوپان دچار شیدایی شده است؟
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح