Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - متأسفانه علی رغم پیگیری‌ها تاکنون دستگاه سی‌تی‌اسکن با مشخصات توافق شده به بیمارستان شهرستان نطنز تحویل داده نشده و خبرهایی از تحویل دستگاه با تکنولوژی پایین‌تر اعتراضات را به دنبال داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، متأسفانه علی رغم پیگیری‌های نماینده فقید مجلس مبنی به تجهیز بیمارستان خاتم الانبیاء نطنز به دستگاه سی تی اسکن 16 اسلایس و پیگیری‌های بعدی رحمت‌الله فیروزی‌پور نماینده فعلی و اعضای شورای اسلامی شهر نطنز، تاکنون دستگاه مذکور به بیمارستان نطنز تحویل داده نشده است

رحمت الله فیروزی پور نماینده مردم نطنز و بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز دراین باره اظهار داشت: با افتتاح  و راه‌اندازی طرح توسعه بیمارستان 96 تخت خوابی  خاتم‌الانبیای نطنز، یکی از مطالبات مردم شهرستان نطنز راه‌اندازی بخش سی‌تی‌اسکن بود که با پیگیری‌های مکرر محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما علی‌الظاهر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرده‌اند که دستگاه سی‌تی‌اسکن 2 اسلایس برای شهرستان نطنز فرستاده شود که اغلب مردم نطنز و مسئولان شهری و ما با این موضوع مخالفت کرده‌ایم و در دیدار با وزیر بهداشت و درمان نیز بر حل موضوع و اختصاص دستگاه سی تی اسکن 16 اسلایس ویژه بیمارستان نطنز تاکید شده و دکتر نمکی وزیر بهداشت هم با این درخواست ما موافقت کردند.

فیروزی پور گفت: دستگاهی باید اهدا شود که پاسخگوی نیاز 10 تا 20 سال آینده شهرستان نطنز را  با جدیدترین تکنولوژی تامین کند در حالی که این دستگاه سی تی اسکن مد نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نسبت به دستگاه مد نظر مسئولان شهرستان کاشان از تکنولوژی پایین‌تری برخودار است.

محمد مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با انتقاد از برخی مسئولان اظهار داشت: علی رغم همه پیگیری‌ها، از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار است دستگاه سى تى اسکن دو اسلایس در بیمارستان خیرساز خاتم‌الانبیا نطنز نصب شود که با  توجه به مشاوره‌هاى متعدد با پزشکان و شرکت‌هاى دست اندرکار تجهیزات پزشکى، ما با  نصب دستگاه دو اسلایس مخالف بوده و انتظار داریم طبق موافقت مسئولان وزارت بهداشت و درمان دستگاه سی تی اسکن 16 اسلایس به بیمارستان نطنز اختصاص داده شود.

استاندار کرمان: سرانه تخت‌های بیمارستانی استان کمتر از میانگین کشوری استبیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر بهمن‌ماه امسال افتتاح می‌شود + فیلمساخت بیمارستان بقیه‌الاعظم کاشان نیازمند 400 میلیارد تومان است

رئیس شورای اسلامی شهر نطنز افزود: مکاتبات نماینده فقید و سوابق موجود در هیات امنای ارزى همگى به نام 16 اسلایس است و اکثر کارشناسان اعتقاد دارند که دستگاه دو اسلایس  از رده خارج شده و کارآیى لازم را ندارد و بر همین اساس لازم است تا مسئولان مرکز استان بر اساس توافق صورت گرفته اقدام کنند.

غلامرضا علیرحیمی، عضو هئیت امنای بیمارستان نطنز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: اخیرا زمزمه‌هایی  درباره  نصب سی تی اسکن2 اسلایس برای بیمارستان خاتم الانبیای نطنز به گوش می‌رسد و همین موضوع به دغدغه‌ای برای مردم  تبدیل شده است چون بسیاری معتقدند چنانچه سی تی اسکن دو اسلایس نصب شود باید پرونده ورود سی تی اسکن 16 اسلایس به این بیمارستان را برای سال‌های سال بست.

وی افزود: درخصوص عدم نصب دستگاه 2 اسلایس نیز با دکتر عباس رضایی، استاندار اصفهان صحبت شده و دغدغه و نگرانی مردم شهرستان  به وی منعکس و درخواست شد باتوجه به شناخت‌شان نسبت به این موضوعات با رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مبنی بر نصب دستگاه 16 اسلایس رایزنی لازم را انجام دهند که استاندار ضمن تایید، قول پیگیری و نهایی شدن موضوع را دادند.

علیرحیمی گفت: آن‌هایی که دغدغه سلامت مردم نطنز را دارند باید بدانند که دستگاه دو اسلایس کاربرد بسیار محدودی دارد و نیاز همه بیماران را برآورده نمی‌کند و مجددا همانند قبل مردم شهرستان نطنز باید برای انجام سی تی اسکن‌های دقیق‌تر روانه شهرهای کاشان و اصفهان شوند.

مهدی ترابیان از فعالان رسانه‌ای شهرستان نطنز نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: نصب دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان خاتم‌الا نبیای نطنز  برای خود ماجرایی شده است؛ ورود یک دستگاه سی تی اسکن دو اسلایس به نطنز، باعث اعتراضاتی درباره قدیمی بودن این دستگاه و درخواست‌هایی برای نصب دستگاه 16 اسلایس شد.

وی افزود: در نتیجه این اتفاقات و پیگیری‌هایی که در مجموعه شهرستان و خارج شهرستان نطنز صورت پذیرفت نام بیمارستان خاتم‌الانبیا در لیست خرید دستگاه 16 اسلایس قرار گرفت و حتی شنیده‌ها حکایت از آن داشت که رایزنی هایی هم برای زودتر اتفاق افتادن این خرید انجام شده است.

وی گفت: در روزهای گذشته به مدیران بیمارستان نطنز اعلام شده است که یا دستگاه سی تی اسکن دو اسلایس را نصب کنند و یا اینکه آن را عودت داده تا در سایر بیمارستان‌های استان مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش تسنیم، موضوع تأمین دستگاه سی تی اسکن بیمارستان خاتم‌الانبیاء نطنز یکبار به صورت گزارش مفصل در خبرگزاری تسنیم پرداخته شده است ولیکن متأسفانه هنوز دستگاه 16 اسلایس مورد نظر که مرحوم دکتر صفاری نطنزی نماینده فقید مجلس پیگیری کرده بودند به  بیمارستان نطنز تحویل داده نشده است.

علی رغم اینکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مراسم افتتاحیه طرح توسعه بیمارستان خاتم الانبیاء اعلام کردند که تخصص‌هایی همچون گوش، حلق و بینی به این مرکز اختصاص می‌یابد اما هنوز این وعده محقق نشده است و بیماران مجبور هستند به کاشان، اصفهان و دیگر شهرستان‌ها مراجعه کنند.

ساختمان توسعه بیمارستان نطنز با 75 تخت و زیربنای شش هزار و 500 مترمربع در سه طبقه شامل سه اتاق عمل، بخش مراقبت‌های ویژه آی سی یو، بخش‌های بستری زنان - مردان و اطفال، اورژانس، فیزیوتراپی، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و لندری است که در مهرماه سال جاری به صورت ویدئو کنفرانس توسط رئیس جمهور افتتاح شد.

گزارش از رحمت‌الله کاملی

انتهای پیام/801/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گفت وگو با خبرنگار تسنیم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سی تی اسکن 16 اسلایس دستگاه سی تی اسکن دستگاه 16 اسلایس بیمارستان نطنز بیمارستان خاتم شهرستان نطنز نصب دستگاه پیگیری ها علی رغم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۶۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،جمال فرخ زاده با بیان اینکه از این تعداد کنتور موجود ، ۴۹۵ دستگاه در سال ۱۴۰۲ نصب شده است افزود: نصب کنتورهای هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف و هدف مدیریت این گروه از مشترکان که بیش از ۹۰ درصد مشترکان استان برق مصرف می کنند و همچنین برای مشترکان جدید متقاضی دریافت انشعاب برق در راستای خدمات دهی بیشتر و پرهیز از هزینه دوباره بابت تعویض کنتور در سال های آینده انجام می شود.

وی در راستای سایر اقدامات انجام شده در سال گذشته افزود: اجرای ۶۷۱ پروژه عمرانی برق رسانی با مبلغ ۹۲۱ هزار و ۲۵۵ میلیون ریالی از عمده فعالیت های مدیریت توزیع برق در سال ۱۴۰۲ بوده است.

فرخ زاده به ۱۸ هزار و ۸۰۰ متر تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در دهستان طرود و روستاهای دیزج، دستجرد، سطوه و سرتخت اشاره کرد و افزود: تعویض ۲۷۸ اصله پایه فرسوده با اقدام نصب پایه جدید از جمله اقدامات اصلاح و بیهنه سازی در طرح بهارستان بوده است.

مدیر توزیع برق شهرستان گفت: همچنین به منظور جذب سه هزار و ۲۲۴ مشترک جدید برق در شهرستان شاهرود، افزون بر ۲۶ هزار متر شبکه فشارمتوسط و فشارضعیف هوایی و زمینی در شاهرود احداث شده است و این مهم تعداد مشترکان برق شهرستان را تا پایان سال ۱۴۰۲ به عددی بالغ بر ۱۰۹ هزار مشترک رسانده است.

وی از اقدام جهادی پرسنل در برق شاهرود در راستای اصلاح بیش از ۱۷۳ هزار متر شبکه فشارضعیف و متوسط خبر داد و اضافه کرد: در سال گذشته بیش از ۷۹ هزار متر از شبکه سیم مسی با هدف جلب رضایت مشترکین، کاهش سرقت، تقلیل تلفات و کاهش خاموشی های ناخواسته به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

او به احداث ۱۵ دستگاه ایستگاه هوایی و زمینی توزیع برق در نقاط مختلف شهرستان جهت تغذیه پایدار مشترکین اشاره کرد و افزود: با توجه به افزایش ظرفیت پست های برق به میزان سه هزار و ۵۷۰ کیلوولت آمپر در سال گذشته، مجموع ظرفیت پستهای توزیع برق شهرستان به عددی افزون بر ۱۹۲ مگاولت آمپر رسیده است.

فرخ زاده اظهار داشت: نصب یک دستگاه اتوبوستر در روستای احمدآباد بیارجمند با هدف بهبود پروفیل ولتاژ در منطقه خارتوران بیارجمند، احداث ۳۷ دستگاه پست هوایی و اختصاصی به ظرفیت شش هزار و ۵۰۵ کیلوولت آمپر، اصلاح و بهینه سازی ۱۵ دستگاه پستهوایی موجود و افزایش ظرفیت جهت تامین برق متقاضیان جدید، احداث ۹۳۸ متر شبکه روشنایی معابر بلوار شهید میرحسینی شهرک همت، نصب ۱۶ دستگاه تابلو دیماندی جهت تامین برق مشترکین، تعویض ۶۶ دستگاه تابلو کنترل پذیر، نصب ۱۲۱ دستگاه LMS و ۶۷ دستگاه کنتاکتور جهت کنترل پذیر نمودن اشتراکهای دیماندی، احداث ۸۹۴ متر شبکه فشارضعیف هوایی جهت تامین برق طرح مسکن های ملی بیارجمند، کابل کشی زمینی ۲۰ کیلوولت میدان آزادی به طول ۱۲۰۰ متر و اصلاح و بهینه سازی شبکه فشارضعیف هوایی در روستاهای دیرج و دستجرد از مهمترین اقدامات شاخص صورت گرفته در عرصه خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان شاهرود بوده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901218

دیگر خبرها

  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان 
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود