Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل حسین زهی گفت: حمله موشکی به عین الاسد سیلی کوچک ایران به دشمن بود، زیرا مهمترین دستاورد انتقام سخت، خروج آمریکا از منطقه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل حسین زهی نماینده مردم خاش در مجلس در گفتگو با خبرنگار عصرهامون، با بیان اینکه اقدام دولت آمریکا در رابطه با شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی یک اقدام تروریستی بود، بیان کرد: برهمگان روشن بود که این اقدام آمریکا نقض فاحش حقوق بشر بود چرا که در کشور عراق، فرمانده نظامی یک کشور دیگر را با عملیات تروریستی و به بهانه های واهی به شهادت رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه ایران ملتی بزرگ و با عقبه تاریخی بسیار کهن است،گفت: دولت آمریکا هیچ وقت با ملت بزرگ ایران قابل مقایسه نبوده و ترس همیشگی دولتمردان آنها در مواجهه نیروهای ایرانی بارها به جهانیان به اثبات رسیده است.

این نماینده مجلس با بیان این مطلب که ایران باید پاسخ محکمی به اقدام جنایتکارانه آمریکا می داد،افزود: مردم ایران برای انتقام سخت از سوی نظامیان کشورمان لحظه شماری می کردند و به محض اینکه از حمله موشکی ایران به پایگاه نظامی آمریگا مطلع شدند بسیار خوشحال شدند.

وی تصریح کرد: با وجود حس رضایت ملت ایران در رابطه به پاسخ دندان شکن به دولت آمریکا باز هم مردم منتظر انتقام سخت تری نسبت به آمران و عاملان این جنایت بین المللی هستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب که از این اقدام با عنوان سیلی کوچک یاد کردند، خاطر نشان کرد: حمله موشکی به پایگاه آمریکایی عین الاسد ابتدای انتقام سخت از دولتمردان جنایتکار آمریکا بوده و تا اخراج آنها از منطقه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انتقام سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۶۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید

به گزارش خبرآنلاین ناوچه هلندی «ترومپ» پس از گذران یک ماه در دریای سرخ، این منطقه را ترک کرد و وارد بندر بمبئی در هند شد.

به نوشته روزنامه ایندین اکسپرس، این ناوچه هلندی برای چهار روز در آب‌های هند لنگر انداخت و در ۲۸ آوریل به سمت شرق آسیا روانه شد.

به نقل از ایسنا «ترومپ» یک ناوچه فرماندهی و دفاع هوایی است که توسط نیروی دریایی سلطنتی هلند مستقر شده و هدف آن «ارائه مسیری امن برای کشتی‌های باری که از منطقه دریای سرخ عبور می‌کنند» اعلام شده است.

این خبر در حالی منتشر شده که حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و همچنین درگیری میان نیروی دریایی یمن و کشتی‌های جنگی ائتلاف آمریکا و اروپا در منطقه شدت گرفته است.

پیش از هلند، فرانسه و آلمان نیز کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

روز جمعه هم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

دریاسالار «اچ.اچ.هرولد» این ناوچه هلندی گفت: «هلند یک کشور تجاری است و ما به تجارت آزاد برای رفاه کشور خود وابسته هستیم. تا به امروز، ۷۰ درصد از تجارت ما از طریق منطقه هند-پاسیفیک انجام می‌شود برای همین حفظ آزادی حمل‌ونقل بین‌المللی در مسیرهای تجاری بی طرف در دریا، بسیار مهم است.»

گفته شده این ناوچه مجهز به تسلیحات مدرن و سیستم‌های سنسور مانند سیستم پرتاب عمودی، نیزه، پرتابه‌های اژدر و سیستم پرتاب طعمه است که در آوریل ۲۰۰۱ وارد نیروی دریایی سلطنتی هلند شد و در مارس ۲۰۰۳ به ماموریت رفت.

افسر فرماندهی این ناوچه نیز گفت «تهدید حوثی‌ها (انصارالله) از دریای سرخ آغاز می‌شود و تا خلیج عدن ادامه دارد که دریا را با اقیانوس هند متصل می‌کند».

وی افزود: «ما برای یک ماه در دریای سرخ بودیم و تهدید حوثی‌ها از دریای سرخ تا خلیج عدن است. حوثی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل عملیات انجام می‌دهند.»

این ناوچه به سنگاپور، هاوایی و جزایر کارائیب می‌رود و بعد از طریق کانال پاناما به هلند بازمی‌گردد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901750

دیگر خبرها

  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم
  • لفاظی مقام سابق آمریکا در مورد اقدام تنبیهی اخیر ایران علیه اسرائیل
  • تهدید رژیم صهیونیستی به انتقام از دادگاه کیفری بین‌المللی
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند