Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: شیوع کرونا تمام جنبه‌های زندگی مردم در کشور را تحت تأثیر قرار داده و در این میان دانش آموزان به دلیل برنامه آموزشی آنلاین با دشواری‌های بسیاری روبرو شده اند.

مدرسه شهید یزدانپرست روستای تنگ شیب تنها مدرسه عشایری بخش کوهمره نودان است که با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبود امکانات اولیه بهداشتی که پیش از این در گزارش مهر به آن پرداخته شده بود با حمایت خیرین، فرمانداری و ایر متولیان تا حدودی برطرف شده اما همچنان دانش آموزان این مدرسه به دلیل نبود امکانات سخت افزاری امکان استفاده از سیستم آنلاین آموزشی را ندارند.

کریم ایزدی فعال فرهنگی و رسانه‌ای در گفت وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این مدرسه عشایری همچنان دچار مشکلات آموزش آنلاین است، گفت: ۱۴ دانش آموز این مدرسه در پایه‌های مختلف ابتدایی در یک کلاس درس می‌خوانند.

ایزدی با اشاره به فعالیت معلم مدرسه بصورت حضوری در کلاس گفت: انصاری معلم دلسوز این مدرسه با هماهنگی آموزش و پرورش عشایری و با قبول مسئولیت همچنان کلاس را برگزار می‌کند.

این فعال فرهنگی با اشاره به مشکلات این دانش آموزان افزود: نداشتن امکانات مالی برای تهیه تبلت باعث شده تا این دانش آموزان در کلاس درس حاضر شوند و کمک‌هایی که در خصوص تأمین ماسک و پک بهداشتی از سوی مهندس نوذری و سایر خیرین صورت گرفته بود به دلیل مصرفی بودن ماسک نیاز به تأمین مجدد دارد.

ایزدی با بیان اینکه تحصیل این دانش آموزان تنها به مدد معلم و مدیر این مدرسه ادامه دارد، افزود: اگر این همت و دلسوزی نبود مسلماً این دانش آموزان چاره‌ای جز خانه نشینی نداشتند و با توجه به شرایط دشوار کرونا تهیه تبلت و یا سخت افزار مناسب جهت ادامه تحصیل این کودکان امری ضروری است.

حالا دانش آموزان این مدرسه از خیران تقاضا دارند تبلت مورد نیاز آنها را تأمین کنند تا در این روزهای کرونایی آنها نیز از آمزش غیر حضوری بهره ببرند.

تهیه تبلت بر عهده آموزش و پرورش نیست

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش فارس در خصوص تهیه تبلت برای دانش آموزان محروم گفت: تهیه تبلت در اختیار آموزش و پرورش نیست هرچند در مهر ماه با برپایی جشن شور عاطفه‌ها با همکاری کمیته امداد حدود ۶۷۰۰ تبلت تهیه شد که توسط کمیته امداد در مناطق محروم توزیع شده است.

حمید شعبانی افزود: ملاک آموزش برنامه‌های آموزشی شبکه‌های صدا و سیماست که بصورت سراسری قابل دسترسی است، در مدت اخیر تعداد زیادی تبلت و گوشی تلفن همراه توسط معلمان، خیرین و ارگان‌های مختلف تهیه شده که به مناطق محروم اختصاص یافته اما به دلیل تعدد دانش آموزان مسلماً این تعداد جوابگوی نیاز آموزشی ما نیست.

وی افزود: راهکارهای آموزشی دیگری همانند تهیه درس نامه و یا برگزاری کلاس‌های حضوری در مناطق مورد تأیید ستاد ملی کرونا در حال انجام است

وی با اشاره به قرار گرفتن استان فارس به عنوان استان هدف در طرح وزارت آموزش و پرورش کشور گفت: به دلیل تعدد دانش آموزان مقرر شده تا مدارسی به عنوان پایلوت انتخاب و از طریق جمع آوری کمک‌های استانی همچنین اختصاص سهمیه استان‌های با نیاز کمتر، توجه بیشتری به دانش آموزان استان فارس شود.

به گزارش مهر، محرومیت دانش‌آموزان از دسترسی به برنامه شاد بدلیل عدم توانایی تهیه موبایل باعث شده کلاس‌ها با مجوز آموزش و پرورش عشایر سیار فارس و با مسئولیت مدیر مدرسه تا اطلاع ثانوی بصورت حضوری برگزار شود و حالا نوبت مسئولان امر است که به کمک این دانش آموزان بیایند.

کد خبر 5115303

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلت دانش آموزان آموزش آنلاین آموزش و پرورش فارس قاسم سلیمانی آیت الله مصباح یزدی اولین سالگرد شهادت حاج قاسم ویروس کرونا شیراز کرمانشاه آمار کرونا آلودگی هوا گرگان بوشهر عکس استانها جبهه مقاومت شهرستان کرج شهرکرد دانش آموزان آموزش و پرورش تهیه تبلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۶۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) روش خطرناک دانش آموزان یک روستا برای رفتن به مدرسه
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان