Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قنادباشی گفت: حمله به عین‌الاسد نشان داد ما در گرفتن انتقام جدی هستیم و اینکه می‌گوییم دوران بزن در رو تمام شده است در عمل به آن پایبندیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر قنادباشی کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با اشاره به پیام‌های حمله موشکی ایران به پایگاه تروریستی عین‌الاسد گفت: عملیات موشکی ایران علیه پایگاه آمریکایی عین‌الاسد، نتایج قابل توجهی را به دنبال داشت که یکی از آن‌ها این بود که قابلیت‌های موشکی ما را برای دشمن و برای کشورهایی که خیال همسویی و همراهی با دشمن را در سر دارند، به نمایش گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در واقع عملیات موشکی ایران علیه عین‌الاسد تبدیل شد به رزمایشی برای اثبات توانمندی فوالعاده موشکی ما که کمتر کشوری از آن برخوردار است. همچنین در این عملیات به دشمن نشان داده شد که ما در گرفتن انتقام جدی هستیم و اینکه می‌گوییم دوران بزن در رو تمام شده است در عمل به آن پایبندیم.

کارشناس مسائل بین‌الملل اظهار داشت: موشک‌باران پایگاه آمریکایی نشان داد به رغم همه تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی که به ما وارد شده است، اما قابلیت‌های ما در تأمین نیازمندی‌هایمان کاهش پیدا نکرده و بلکه انگیزه ما را برای تولید نیازهایمان بیشتر کرده است.

قنادباشی خاطرنشان کرد: ایران نشان داده است که نیازی به سلاح‌های کمپانی‌های بزرگ فروشنده تسلیحات  ندارد و آن‌ها نمی‌توانند مسئله سلاح را بصورت اهرمی برای اعمال فشار علیه ما مورد استفاده قرار دهند.

وی اضافه کرد: ما می‌توانیم نیازهای خودمان را با همه قابلیت‌ها و ظرفیت‌هایی که در داخل داریم تهیه کنیم و نیازی به شرکت‌های بزرگ تسلیحاتی نداریم و به همین دلیل هم برخلاف بسیاری از کشورها، ناگزیر نیستیم که برای دریافت سلاح به دیگران باج دهیم یا مثلا کارشناسان آن‌ها را به همراه سلاح‌هایشان به کشورمان راه دهیم چون بسیاری از کشورهای دنیا که سلاح به یک کشوری می‌فروشند آن کشور را ناگزیر می‌کنند که همراه با آن سلاح کسانی به عنوان آموزش به آن کشور بروند که این افراد عمدتا جاسوس هستند.

کارشناس مسائل غرب آسیا تأکید کرد: اما از همه مهم‌تر اینکه ما در جریان موشک باران پایگاه آمریکایی عین‌الاسد ثابت کردیم که هر کس تهدیدی علیه ما اجرا کند در مقابل ضرباتی را دریافت خواهد کرد و به عبارت دیگر آنچه که در عین‌الاسد اجرا شد بخشی از سیاست کلان ما در ایجاد بازدارندگی در برابر دشمن بود.

قنادباشی ادامه داد: بازدارندگی یعنی اینکه دشمن به دلیل احتمال خطراتی که ممکن است با آن روبرو شود از فکر حمله به ما منصرف شود و ما در عین‌الاسد به دشمن اثبات کردیم که ایران این قابلیت را دارد و اگر دشمن بخواهد تهدیدی کند ما می‌توانیم ضربات متقابلی را به او وارد کنیم.

وی با بیان اینکه انتقام سخت هنوز باقی مانده است، تصریح کرد: عین‌الاسد مقدمه و زمینه خوبی بود برای اینکه دشمن بداند ضربات سخت ما تا چه اندازه قوی خواهد بود؛ از طرف دیگر حمله به عین‌الاسد ضعف نیروهای امریکایی را نیز نشان داد چرا که آن‌ها نتوانستند بفهمند ما از کجا و چگونه موشک‌هایمان را شلیک می‌کنیم و سیستم‌های ضدموشکی آن‌ها نتواسنت اقدامی را صورت دهد.

قنادباشی گفت: این مهم است که دشمن واقعا به رغم همه تبلیغات و جار و جنجال‌هایی که می‌کند توانش برای مقابله با حرکت‌های دفاعی ما بسیار اندک است و این برای دوستان ایران امیداروی را ایجاد کرد که آن‌ها بدانند ایران در برابر هر تهدیدی می‌تواند مقابله کند و برای دشمنان ایران ناامیدی و یأس و انفعال را به همراه داشت.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: عین الاسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۷۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است

مرکز نوآوری ربات انسان‌نمای پکن، Tiangong را معرفی کرد؛ ربات انسان‌نمایی که می‌تواند مانند انسان راه برود و با سرعت ۶ کیلومتربرساعت بدود. تیانگونگ اولین ربات انسان‌نمای کاملاً الکتریکی است که به چنین قابلیتی دست پیدا می‌کند.

ربات تیانگونگ با قد ۱۶۳ سانتی‌متر و وزن ۴۳ کیلوگرم به‌گونه‌ای طراحی شده که توانایی دویدن پایدار را دارد. این ربات از چند دوربین و یک واحد اندازه‌گیری اینرسی با دقت بالا (IMU) و حسگرهای سه‌بعدی استفاده می‌کند که امکان درک محیط و مسیریابی دقیق را برای آن فراهم می‌کند.

ربات به حسگرهای نیروی بسیار دقیق برای بازخوردگیری از نیروهای واردشده از جهات مختلف مجهز شده است.

تیانگونگ از روش جدید یادگیری حرکت به‌ نام «یادگیری تقویتی تقلیدی پیش‌بینی‌کننده‌» استفاده می‌کند که نقشی حیاتی در دستیابی به قابلیت دویدن طبیعی ربات ایفا کرده است.

توسعه‌دهندگان بر اهمیت سازگاری تیانگونگ با محیط‌های مختلف تأکید کرده‌اند و گفته‌اند که امکان ارتباط باز و ارتقای سطح عملکرد نرم‌افزاری و سخت‌افزاری ربات میسر است. تطبیق‌پذیری ربات موجب می‌شود که برای کاربردهای مختلفی کاربردی باشد.

تیانگونگ حتی بدون استفاده از «بینایی» خود می‌تواند از روی سطح شیب‌دار و پله‌ها حرکت کند که نشان‌دهنده‌ی قابلیت آن برای سازگاری با محیط‌های متغیر است. علاوه‌بر‌این در برخورد با موانع یا زمین‌های ناهموار، حالت گام‌های خود را تنظیم می‌کند.

معرفی تیانگونگ پیشرفت فراوانی را در توسعه‌ی ربات‌های انسان‌نما نشان می‌دهد. قابلیت این ربات برای دویدن طبیعی، نشان‌دهنده‌ی کاربردهای بالقوه‌ی آن در زمینه‌های مختلف از‌جمله عملیات جست‌وجو و نجات و واکنش سریع و صنعت تولید است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • حزب الله پایگاه خربه ماعر را زیر آتش سنگین قرار داد
  • مردی با آرزوهای دوربُرد که برایمان عزت و اقتدار آفرید +عکس
  • بیانیه جدید حزب الله درباره شلیک ده‌ها موشک به پایگاه میرون
  • بیانیه جدید حزب الله درباره شلیک ۳۰موشک به پایگاه میرون صهیونیستی
  • پرتاب ۳۰ موشک به پایگاه میرون ارتش رژیم صهیونیستی
  • شلیک ۳۰ موشک به پایگاه میرون ارتش رژیم صهیونیستی
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • پورخاقان: ۱۳ موشک سپاه به دو پایگاه مهم اسرائیل اثابت کرد