Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-29@15:25:53 GMT

دوقلو‌های جدید استقلال را بیشتر بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۷۶۹۵

عرفان و احسان روحانی، ۲ برادر مشهدی تیم استقلال هستند که جمع مشهدی‌های این تیم را جمع کرده‌اند. وقتی سبحان خاقانی در بازی استقلال و شهر‌خودرو گل زنی کرد، خیلی از مشهدی‌ها برای اولین بار فهمیدند بازیکنی که به آن زیبایی دروازه تیم شهرشان را باز کرده، مشهدی است. او پیش‌تر در سیاه جامگان بازی کرده و عضو تیم ملی جوانان بود، ولی تا زمانی که در این بازی خبر‌ساز نشد، به چشم نیامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاقانی تنها چهره مشهدی یکی از ۲ قطب فوتبال پایتخت نیست. او در کنار سیاوش یزدانی، ۲ بازیکن مشهدی تیم استقلال هستند. با این همه بد نیست بدانید در تمرین استقلال غیر از این ۲ بازیکن مشهدی، ۲ جوان مشهدی دیگر هم حضور دارند؛ عرفان و احسان روحانی، برادران دو‌قلوی بیست ساله. دو بازیکنی که یکی در خط دفاع و دیگری در خط حمله بازی می‌کند و خیلی‌ها می‌گویند آینده‌ای درخشان در انتظار آنهاست.

برادران روحانی در مدرسه عالی و حرفه‌ای

برادران روحانی مثل احسان پهلوان تربیت شده مدرسه فوتبال عالی و حرفه‌ای هستند. آن‌ها درست مثل هافبک سرحال این روز‌های پرسپولیس، فوتبال خودشان را از این مدرسه شروع کردند و از سن ده سالگی به این باشگاه آمدند. معمولا بسیاری از استعداد‌ها وقتی به سن نوجوانی و جوانی می‌رسند، انگیزه خود را از دست می‌دهند و دچار مسائل حاشیه‌ای می‌شوند؛ ولی این ۲ نفر از مسیری که پیش گرفته بودند، خارج نشدند و این قدر تلاش کردند تا به تیم بزرگی، چون استقلال رسیدند.

درخشش در سن کم

برادران روحانی مثل تمام ستاره‌های فوتبال از همان دو‌ران کودکی نشان می‌دادند که تفاوت معنا‌داری با دیگر‌بازیکنان دارند. احسان به عنوان یک مهاجم سر‌زن و فرصت شناس برای هر تیمی خطرناک بود و عرفان در قلب دفاع با استفاده از فیزیک خوبی که داشت، بهتر از سن خودش بازی می‌کرد. بازی‌های خوب آن‌ها باعث شده بود با سن کم در رده‌های بالاتر و با بازیکنان بزرگ‌تر از خودشان بازی کنند که همین مسئله یکی از دلایل مهم پیشرفت سریع آنهاست. حالا این ۲ بازیکن با تصمیم محمود فکری علاوه بر حضور در تیم امید‌های استقلال با تیم بزرگ‌سالان هم تمرین می‌کنند و شرایط خیلی خوبی هم دارند.

عرفان پای برادر را به استقلال باز کرد

سال گذشته در جریان یک بازی دوستانه بین امید‌ها و بزرگسالان استقلال بخت عرفان روحانی باز شد؛ جایی که فرهاد مجیدی بازی او را به شدت پسندید و همان زمان دستور داد به تمرینات استقلال اضافه شود. در فصل اخیر محمود فکری هم نظری موافق با مجیدی دارد و عرفان، پای ثابت تمرینات بزرگسالان است. او که لقب بچه غول را از بازیکنان تیم گرفته است، به اعتقاد خیلی‌ها سبک و استایل حنیف عمران زاده را د‌ارد و می‌تواند در آینده در ترکیب استقلال جای ثابتی پیدا کند. با حضور او در تمرین استقلال حالا مدتی است که پای احسان هم به تمرینات این تیم باز شده است تا ۲ برادر دو‌قلو با انگیزه بیشتری تمرین و تلاش کنند.

راه دراز، پیش پای برادران روحانی

با اینکه عرفان و احسان در بیست سالگی این شانس را دارند تا با تیم بزرگسالان استقلال تمرین کنند، ولی هنوز راه درازی پیش‌روی آن‌هاست. کم نیستند بازیکنان جوانی که در دوره‌هایی به استقلال و پرسپولیس آمدند، ولی بعد‌ها نه تن‌ها پیشرفت نکردند، بلکه برخی از آن‌ها فوتبال را هم کنار گذاشتند. حضور در استقلال شانس بزرگی است که نصیب آن‌ها شده، ولی به معنای پایان کار آن‌ها نیست و برای رسیدن به جایگاه ثابت در این تیم و حتی تیم ملی باید بسیار بیشتر از قبل تلاش کنند.

استقلال، خانه خوب مشهدی‌ها

اگر حسین بادامکی و رضا حقیقی را قلم بگیریم، بیشتر فوتبالیست‌های مشهدی در ۴ دهه اخیر به استقلال رفته اند تا پرسپولیس؛ از مجید نوروزی و ارسطو محمدی بگیرید تا نیکبخت واحدی و رضا عنایتی. استقلال انگار همیشه برای مشهدی‌ها خوش یمن‌تر بوده است. نسل جدید مشهدی‌ها در استقلال سوای سیاوش یزدانی هنوز بسیار جوان است و باید منتظر ماند و دید که آن‌ها به سرنوشت کسی مثل ارسطو محمدی دچار می‌شوند یا رضا عنایتی که ۳ بار با این تیم آقای گل لیگ برتر شد.

برچسب ها: استقلال ، بازیکنان استقلال ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LXy

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: استقلال بازیکنان استقلال بازارنیوز برادران روحانی مشهدی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۷۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز

ایسنا/فارس آیین نکوداشت اصغر دادبه، چهره ماندگار فلسفه و عرفان و حافظ شناس شهری کشورمان، اصغر دادبه امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در مدیریت منطقه جنوب کشور(شیراز) برگزار شد.

در این آیین که به پاس خدمات علمی و فرهنگی این استاد فلسفه و عرفان در سالن فرهنگ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور برگزار شد، اصغر دادبه در بیان مفهوم رندی حافظ اظهار کرد: حافظ رندی را به عنوان یک مکتب مستقل پیشه کرده است.

وی بیان کرد: اگر قرار بود رندی همان معنایی را داشته باشد که در اشعار عطار و سنایی وجود دارد، حافظ باید در ۱۲ غزلی که صرفأ عرفانی بود، لفظ رندی بیاورد.

این حافظ شناس کشورمان ادامه داد: غزل‌های حافظ را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد که دو دسته اقلیت و یک دسته از اکثریت‌ها می‌شوند، آن اقلیت‌ها گاهی یکی دو غزل عاشقانه است و بیش از ۱۰ غزل کاملاً جمله‌های عرفانی است که قابل انکار است. نیست.

نویسنده کتاب «حافظ، زندگی و اندیشه» با طرح این پرسش که چرا با وجود این عطار و سنایی پیش از حیات حافظ زیسته‌اند اما رندی با نام حافظ گره خورده است، گفت: در جهان‌بینی حافظ دو روش‌شناسی وجود دارد که از زیبایی‌های طبیعی و شنیداری شروع می‌شود و در نتیجه نظربازی سرمنزل به تزکیه باطن می‌رسد.

مجید اسکندری، پژوهشگر ادبی و استاد دانشگاه، تفاوت کلامی اصغر دادبه را قابل تعظیم و تکریم توصیف کرد و افزود: دادبه نه تنها شعر حافظ را ارائه کرده است، بلکه با حافظ زیسته است. شیوه مناسب استاد دادبه در کلام و بیان مسئله مهمی است که خواص و عوام بر این نکته منبع دارند.

اصغر دادبه (زاده ۱۸ اسفند ۱۳۲۵ در یزد)، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه ادبیات دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، همچنین مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.

دادبه در سال ۱۳۸۱، در دومین همایش چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احسان اصولی: پیگیر حواله خودرو برای فوتسالیست ها هستیم
  • استقلال یک امتیاز بیشتر گرفته، اما یک پله سقوط کرد
  • کتاب نامداران موسیقی سنندج رونمایی شد
  • شوم تار ؛ عرفان طهماسبی
  • تمرین ویژه جلالی برای ارسال‌ پاس‌گلهای بیشتر! (عکس)
  • ترفند جالب ماشاریپوف برای هماهنگی بیشتر
  • ترفند جالب ماشاریپوف برای هماهنگی بیشتر: رفاقت!
  • شایعه عجیب درباره «شهریار»؛ با عالم غیب در ارتباط است!
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • جلسه نهایی تعیین تکلیف «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد برگزار می‌شود