Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: طی سه سال گذشته دولت امکان کمک به ناوگان تاکسیرانی و اتوبوس‌رانی را نداشته و حدود سه هزار میلیارد تومان مطالبات از حوزه حمل و نقل عمومی کشوری باید به شهرداری اصفهان پرداخت شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، امیراحمد زندآور در یک گفت‌وگوی زنده رادیویی با بیان اینکه از ماه گذشته تاکنون شاهد افزایش شاخص آلودگی هوا و آلاینده‌های هوا بوده‌ایم، اظهار کرد: کنترل و مقابله با آلودگی هوا برای مردم و مسئولان به یک دغدغه مهم تبدیل شده، چرا که شهر اصفهان به نسبت سایر شهرها با آلودگی هوای بیشتری درگیر و شهرداری از سال ۹۶ با توجه به ضرورت مطالعه درباره مباحث آلودگی هوا در اصفهان با دانشگاه‌های اصفهان و صنعتی قراردادی تنظیم کرده و مطالعات انجام شده در اختیار مسئولان ذی‌ربط قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نوع و مقدار آلاینده‌های جوی در فصول مختلف سال متفاوت است، تعدادی از کامیون‌ها که در شب و در حاشیه شهر تردد می‌کنند، از عوامل ایجاد آلاینده و آلودگی هوا هستند، خودروهای خدمات دهنده مانند کامیون‌های حامل نخاله‌ها و زباله‌ها نیز که در شب فعالیت می‌کنند و سبب افزایش آلایندگی‌های هوا می‌شوند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان با توضیح اینکه هر کدام از وسایل نقلیه به اندازه خود در افزایش آلودگی‌هوا و آلاینده‌های جوی تأثیر دارند، اضافه کرد: میزان آلاینده‌های جوی در اصفهان تنها مربوط به یک سازمان، واحد صنعتی و خدماتی، پالایشگاه‌ها و نیروگاه‌ها نیست و همه سازمان‌ها، ارگان‌ها و حتی شهروندان در این باره مسئول هستند و هرکس باید به نوبه خود در کنترل و مدیریت آلودگی هوا نقش مؤثر ایفا کند.

وی با اشاره به راهکارهای کارآمد برای کنترل آلودگی هوا، تصریح کرد: کارخانجات و صنایع نیاید توسعه بیشتری داشته باشند، چون مکان‌یابی‌های انجام شده برای صنایع در شهر اصفهان متناسب با ظرفیت شهر اصفهان نیست و باید سرعت مبحث توسعه در صنایع اطراف اصفهان کُند شود و ادامه نیابد تا به کاهش آلودگی هوا کمک شود.

زندآور خاطرنشان کرد: طی سه دهه گذشته موضوع آلاینده‌های هوا در شهر اصفهان به وجود آمده و کاهش و رفع آلاینده‌ها به زمان نیاز دارد، اتوبوس‌هایی که برای حمل و نقل عمومی و یا سایر موارد در شهر، اطراف و شهرهای همجوار تردد می‌کنند، قطعاً در ایجاد آلاینده‌ها نقش دارند.

وی با تاکید بر اینکه ذرات معلق پی ام و مونوکسید کربن و اکسید گوگرد از منابع آلودگی هوا است، اضافه کرد: شهرداری برنامه دارد، حدود ۷۰۰ دستگاه اتوبوس را بازسازی کند و تا امروز پنج قرار داد تنظیم و امسال حدود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس بازسازی و خریداری شده است تا عمر ناوگان اتوبوسرانی کاهش یابد؛ تا آخر سال سایر قراردادهای بازسازی را منعقد می‌کنیم تا اتوبوس‌ها با استاندارهای لازم وارد چرخه حمل و نقل عمومی شوند و از این طریق تا حدودی به کاهش میزان آلایندگی حمل و نقل عمومی کمک خواهد شد. طی سه سال گذشته دولت امکان کمک به ناوگان تاکسیرانی و اتوبوس‌رانی را نداشته و حدود سه هزار میلیارد تومان مطالبات از حوزه حمل و نقل عمومی کشوری باید به شهرداری اصفهان پرداخت شود.

۷۰۰ تاکسی دیگر وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می‌شود

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: حدود ۹ هزار تاکسی زرد در شهر اصفهان داریم و عمر تاکسی‌های شهر حدود ۱۰ است و این در حالی است که این عدد باید حدود شش سال باشد، ۳۰۰ دستگاه تاکسی زرد را وارد حمل و نقل عمومی کردیم و با این اقدام حدود یک سال از عمر ناوگان تاکسیرانی کم شد، علاوه‌بر این طی چند ماه آینده حدود ۷۰۰ دستگاه تاکسی دیگر نیز وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اصفهان خواهد شد که عمر ناوگان تاکسیرانی را به هفت سال کاهش می‌دهد.

وی با اشاره به منطقه شاهپور جدید و میزان ایجاد آلاینده‌های جوی این منطقه، اظهار کرد: جابه‌جایی مشاغل موجود در شاهپور جدید به زیرساخت‌هایی نیاز دارد که باید انجام شود تا بتوان این انتقال را انجام داد. تمام عوامل و عناصر باید دست به دست هم دهند تا بتوان در تمام زمینه‌ها قدم‌های مؤثری برای کمک به کنترل و کاهش آلودگی هوا در اصفهان برداشت.

توسعه مترو در برنامه اصفهان ۱۴۰۵

زندآور افزود: آلایندگی صنایع در برخی فصول و قسمت‌ها ممکن است بیشتر از دیگر موارد باشد، اما آلایندگی در سایر موارد نیز وجود دارد و صرفاً صنایع تنها عامل ایجاد آلایندگی نیستند، در برنامه ۱۴۰۵ باید خط دوم مترو اصفهان تکمیل و بهره‌برداری شود و در این زمینه ۱۲ رام قطار شهری باید به مترو اصفهان اضافه شود، در این برنامه اهداف و چشم‌اندازه‌های مختلفی در زمینه‌های کمی و کیفی و توسعه حمل و نقل پاک وجود دارد که باید به آن‌ها برسیم.

وی تاکید کرد: آگاهی‌رسانی و فرهنگ‌سازی در زمینه علل ایجاد آلودگی هوا و راهکارهای کاهش و کنترل آن می‌تواند اقدامی بسیار مؤثر باشد، ذرات معلق و آلاینده‌های گازی در هوای شهر اصفهان وجود دارد، حدود ۱۰ هزار واحد صنعتی در اطراف شهر داریم که آلاینده‌های ایجاد شده توسط آن‌ها به شهر اصفهان سرایت می‌کند و هشت درصد آلایندگی‌ها را شامل می‌شود.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان توضیح داد: تردد چهار میلیون خودرو در شهر، تردد ۶۰۰ هزار موتورسیکلت، ۹۰۰ اتوبوس شهرداری، یک هزار و ۸۰۰ اتوبوس خدمات دهنده و یک هزار و ۳۰۰ مینی‌بوس در کنار وجود حدود ۶۰۰ معدن بخشی از عوامل ایجاد کننده آلاینده‌های جوی هستند که شاخص آلودگی هوا را تا حدود ۲۵۰ نیز در روزهای اخیر افزایش داده‌اند و برای حل این معضل باید راهکارهای اساسی در نظر گرفته شود.

کد خبر 466761

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کمیسیون حمل و نقل شورای شهر شورای شهر اصفهان آلودگی هوا عوامل آلودگی هوا مبارزه با آلودگی هوا صنایع آلاینده منابع آلاینده آلاينده هاي شهري انباشت آلاینده ها آلاینده های جوی حمل و نقل مترو اصفهان تاکسی فرسوده مقابله با آلودگی هوا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ناوگان تاکسیرانی آلاینده های جوی حمل و نقل عمومی آلاینده ها آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های آینده و نیازمندی‌های نمایشگاه حمل‌ونقل گفت: نیاز به شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد برای رصد دائم شرکت‌ها، بررسی نیازهای باقی‌مانده و ارائه آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی مناسب برای برای برگزاری رویداد وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری‌های کشور و پلیس راهور اظهار کرد: دومین رویداد ملی حمل‌ونقل دانشگاه را با حمایت قسمت‌های مختلف از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان، شهرداری اصفهان، مجمع کلان‌شهرها و به‌طور ویژه مشهد، پلیس‌راهور، شهرک علمی و تحقیاتی و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برگزار می‌کنیم.

وی افزود: این رویداد در ابتدای این دوره مدیریت شهری با تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان وزارت کشور، معاونت ریاست جمهوری و شهرداری اصفهان منعقد شد که در آنجا با معرفی شهرداری اصفهان به‌عنوان پایلوت حوزه حمل‌ونقل آغاز شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه محورهای همکاری مشخص شده بود که در آن شهرداری نیازهای فناورانه را مطرح می‌کرد، ادامه داد: وزارت کشور نیازها را با نیازهای ملی و شهرهای دیگر تطبیق می‌داد، معاونت ریاست جمهوری نیز شرکت‌های دانش‌بنیان را معرفی و حمایت مالی و مشترک با شهرداری انجام می‌دادند تا طرح‌ها به نیازهای شهر کمک کند.

حق‌شناس با بیان اینکه نخستین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان سال گذشته با هدف اینکه محصولاتی که خروجی این تفاهم‌نامه بود را به سایر شهرها ارائه دهیم، گفت: محل برگزاری را دانشگاه صنعتی در نظر گرفتیم به دلیل وسعتی که در محل شهرک علمی تحقیقاتی وجود دارد و همکاری که دانشگاه در برگزاری این رویداد داشت.

وی با اشاره به ویژگی‌های خاص این رویداد تصریح کرد: ویژگی نخستین رویداد بازدیدکنندگان متخصص آن بودند و نحوه اطلاع‌رسانی بیشتر از طریق سازمان ها انجام گرفت.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به دستاوردهای نخستین رویداد حمل‌ونقل خاطرنشان کرد: ارتباط‌گیری با مسئولان دولتی، انعقاد تفاهم‌نامه، ارتباط موثر با مشتریان و مسئولان و تجربه برای شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله این دستاوردها بود که بر اساس آن دومین رویداد را با ویژگی‌های متفاوتی برگزار می‌کنیم.

حق‌شناس با اشاره به ویژگی‌های دومین رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان افزود: در این دوره به حضور معاونان شهرداری‌ها اکتفا نکردیم، مدیران سازمان‌های مرتبط و متخصصان را دعوت کردیم، حضور موثر سازمان راهداری، مشارکت کلان‌شهرها، حضور شرکت‌های بزرگ و تخصصی حمل‌ونقل، مشارکت شهرک علمی تحقیقاتی، برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل که ۱۴ شرکت به رقابت می‌پردازند، همچنین تشکیل کمیته‌های تخصصی حمل‌ونقل مسافر، حمل‌ونقل با و حمل‌ونقل ریلی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی از جمله ویژگی‌های این نمایشگاه است.

وی با اشاره به شرکت های حاضر در نمایشگاه، گفت: حوزه‌های مربوط به حمل‌ونقل بار شهرداری، قسمت تولید محصول شرکت مترو، شهرداری مشهد در قسمتی به عنوان مهندسی معکوس قطعات مترو، شرکت ترابر انرژی که زیرمجموعه حمل‌ونقل سنگین پالایشگاه است، شرکت هسا، شرکت‌های زیرمجموعه شهرک علمی تحقیقاتی، شرکت دیده‌بان آسمان، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، شرکت‌های فعال در زمینه دوچرخه و متروی برقی و ویلچر برقی، مپنا، شرکت فرودگاه‌ها و شرکت دکا در زمینه مدیریت بار از جمله این شرکت‌ها هستند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های آینده و نیازمندی‌های نمایشگاه حمل‌ونقل تصریح کرد: نیاز به شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد برای رصد دائم شرکت‌ها، بررسی نیازهای باقی‌مانده و ارائه آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی مناسب برای برای برگزاری رویداد وجود دارد.

حق‌شناس با اشاره به همکاری‌های فناورانه مشترک شهرداری‌ها و پلیس راهور خاطرنشان کرد: فرایند ثبت تخلفات هوشمند و ارسال جریمه، سامانه‌های ثبت تخلف هوشمند و ازسال جریمه، تحلیل داده‌های تصادفات و دسترسی به کروکی‌های هوشمند، سامانه مرصاد برای تحلیل مکانی و زمانی داده‌های تصادف و نقاط حادثه‌خیز، مجوز تردد و تحلیل تصادفات وسایل جدید مانند اسکوتر و پاکرو، صدور ملاک ناوگان حمل‌و نقل همگانی دیزلی و برقی، آموزش موثر رانندگان پایه ۱ و پایه ۲ با شبیه‌سازی، آموزش فرهنگ ترافیک، ایمن‌سازی تردد موتور سیکلت و عابران پیاده و روشنایی معابر و اطلاع‌رسانی از جمله این همکاری‌ها است.

کد خبر 749652

دیگر خبرها

  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه