Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل عوض زاده روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ۴۰ هزار و ۵۲۱ مشترک شهری و ۶۹ هزار و ۶۲۵ مشترک روستایی سیستان و بلوچستان از تخفیف ۱۰۰ درصدی صورتحساب برق برخوردار شدند.

وی با بیان اینکه در طرح برق امید مشترکان برق خانگی به سه دسته پر مصرف، خوش مصرف و کم مصرف تقسیم می‌شوند تصریح کرد: ۲۶۰ هزار مشترک سیستان و بلوچستان در دسته پر مصرف و ۲۸۵ هزار مشترک این استان در دسته خوش مصرف قرار دارند که این مشترکین با رعایت الگوی مصرف بهینه برق می‌توانند در گروه کم مصرف قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هم‌اینک سه درصد کاهش در دسته مشترکان پر مصرف برق در این استان را  شاهد هستیم افزود: طرح «برق امید» فرصت مناسبی برای همه مشترکان ایجاد می‌کند که مصرف برقشان را کم کرده و از تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای برق برخوردار شوند. 

وی ادامه داد: تاکنون ارزش پاداش تخفیف ۱۰۰ درصدی به مشترکان کم‌مصرف هزینه‌ای بالغ بر چهار میلیارد و ۷۴۷میلیون ریال بوده است.

عوض زاده تصریح کرد: تغییر نگرش مصرف کنندگان برق خانگی به استفاده صحیح از منابع انرژی با استفاده از ساز و کارهای تشویقی و بازدارنده از اهداف اصلی طرح «برق امید» محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه سیستان وبلوچستان در طول سال از محدوده زمانی مختلف مناطق گرمسیری برخوردار است افزود: شهرستان‌های چابهار، نگور، کنارک از ابتدای فروردین تا پایان آذر، شهرستان‌های نیکشهر، فنوج، قصرقند، بنت و اسپکه از اول فروردین تا پایان مهر، شهرستان‌های ایرانشهر، دلگان، سرباز، راسک، بزمان، زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون از اول فروردین تا پایان شهریور جزو مناطق گرمسیری یک قرار می‌گیرند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان ادامه داد: شهرستان‌های جالق، سیرکان و ایرندگان از اول خرداد تا پایان مرداد جزو مناطق گرمسیری ۲، میرجاوه، کورین، نصرت آباد، سراوان، سیب و سوران و مهرستان از اول خرداد تا پایان مرداد،نیکشهر، فنوج، قصرقند، بنت و اسپکه ماه‌های فروردین، آبان و آذر، سرباز و راسک ماه مهر جزو مناطق گرمسیری سه و شهرستان‌های زاهدان و خاش از اول خرداد تا پایان مرداد جزو مناطق گرمسیری چهار قرار می‌گیرند.

وی به نرم افزار خدمات غیرحضوری برق ایران اشاره کرد و افزود: مشترکان برق خانگی با مراجعه به این نرم افزار می‌توانند براحتی از وضعیت دسته بندی مصرفی‌شان در طرح «برق امید» آگاه شوند.

عوض زاده اظهارداشت: مشترکان سیستان و بلوچستانی می‌توانند برای بهره‌مندی از خدمات اپلیکیشن خدمات غیرحضوری «برق ایران» به سایت توانیر یا برنامه بازار مراجعه و نرم‌افزار مربوطه را دانلود کنند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان برق امید زاهدان شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان برق امید زاهدان سیستان و بلوچستان برق امید زاهدان شركت توزيع نيروی برق اخبار کنکور سیستان و بلوچستان برق امید تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راه های سیستان و بلوچستان

تین نیوز

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عطاء الله اکبری افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

اکبری با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرز بودن این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره مندی از منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه های این خطه بویژه محور چابهار میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

وی بیان کرد: بهبود وضعیت راه های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده ای و ارتباط تجاری ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • وزش باد شدید در مناطق شمالی، نوار شرقی و غرب سیستان و بلوچستان
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران