Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@22:47:47 GMT

مقاومت حداکثری، بایدن را هم ناکام می‌گذارد

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۸۱۱۷

مقاومت حداکثری، بایدن را هم ناکام می‌گذارد

اظهارات اخیر «جیک سالیوان» درباره جمهوری اسلامی نشان می‌دهد بدبینی‌های موجود درباره نوع رویکرد دولت بعدی آمریکا در قبال ایران نه از روی دلواپسی بلکه یک حقیقت محض است. مشاور امنیت ملی در دولت جو بایدن در گفت‌وگو با «فرید زکریا» خبرنگار سی‌ان‌ان گفته است: در صورت انجام هرگونه مذاکره درباره بازگشت احتمالی آمریکا به «برنامه جامع اقدام مشترک» موسوم به برجام، برنامه موشکی ایران «باید روی میز باشد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات کشورمان اما به‌صراحت اعلام کرده‌اند برجام توافقی مهر و موم شده بود و برنامه موشک بالستیک تهران نیز غیرقابل بحث است. پس مقامات دولت آینده آمریکا از مطرح کردن این توهمات آن‌هم پیش از روی کار آمدن بایدن چه اهدافی را دنبال می‌کنند؟

واقعیت آن است که این‌گونه اظهارات مقامات آمریکایی تنها ارزش داخلی دارد نه کارکرد بیرونی. چیزی که اکنون وجود دارد قطعنامه ۲۲۳۱ است که مبنای مذاکرات برجام بود. در این قطعنامه و در بخشی که ذیل ماده ۷ منشور قرار دارد اشاره‌ای به صنایع متعارف نظامی ایران و موشک‌های بالستیک نشده است. این قطعنامه در پیوست دوم صرفاً از ایران «درخواست» کرده هیچ فعالیتی در زمینه موشک‌های بالستیکی که «برای برخورداری از قابلیت حمل سلاح‌های هسته‌ای طراحی می‌شوند» صورت ندهد. جمهوری اسلامی می‌گوید چون بنا ندارد از سلاح‌های متعارفش برای حمل سلاح هسته‌ای استفاده کند، این بند از درخواست شورای امنیت عملاً سالبه به انتفای موضوع است. از سوی دیگر تهران به دلیل فتوای رهبر معظم انقلاب که به‌کارگیری و استفاده از سلاح اتمی را حرام اعلام کرده‌اند، طبیعتاً برای حرکت در این مسیر هیچ علاقه‌ای نخواهد داشت. کاخ سفید هم این را می‌داند و ادعای تازه مقام دولت بایدن تنها نوعی بازی روانی و رسانه‌ای است که با هدف امتیازگیری بیشتر از تهران انجام می‌شود. رئیس‌جمهور آینده ایالات متحده که پیشتر هم از بازگشت به برجام سخن گفته بود، بی‌علاقه نیست پیش از هرگونه اقدامی با مطرح کردن پیش‌شرط‌هایی درباره فعالیت‌های منطقه‌ای و موشکی ایران، کشورمان را در موضع انفعال قرار دهد و به امتیازدهی مجبور سازد. این خواسته رژیم‌ صهیونیستی و عربستان سعودی هم هست و در پازل کلی ادامه فشار بر کشورمان برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

در این میان نوع موضع‌گیری تصمیم‌سازان ما بسیار مهم است. خاورمیانه عاری از تسلیحات اتمی خواست کشورمان هم هست اما نمی‌شود برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران زیر شدیدترین بازرسی و نظارت‌های بین‌المللی قرار داشته باشد، اما دست صهیونیست‌ها در تولید و تلنبار تسلیحات اتمی باز. نظارت بر تأسیسات هسته‌ای رژیم صهیونیستی یک مطالبه جدی و عمومی در منطقه است و مقامات کشورمان در صورت ادامه هرگونه زیاده‌خواهی آمریکایی‌ها باید پرونده هسته‌ای تل‌آویو را روی میز بگذارند و مطرح کنند. پیشرفت‌های هسته‌ای و نظامی یک دستاورد ملی است و هرگونه کوتاهی و امتیازدهی در این حوزه‌ها خسران تاریخی درپی دارد و نسل‌های آینده را تحت تأثیر منفی خود قرار خواهد داد. تجربه نشان داده هر گام عقب‌نشینی ما به جسورتر شدن طرف غربی منجر شده، پس باید با تکیه بر توان و ظرفیت‌های داخلی و ادامه مقاومت حداکثری، همان‌گونه که دونالد ترامپ را به زباله‌دان تاریخ سپردیم بایدن را هم در پیگیری توطئه‌هایش ناکام بگذاریم و منافع ملی را تأمین کنیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بایدن آمریکا هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد

رئیس شورای عالی انجمن صنعتگران و بازرگانان مستقل ترکیه (موسیاد) در نمایشگاه اکسپو ایران با بیان این‌که آینده ایران را امروز در «نمایشگاه نوآوری و فناوری» می‌توان دید، تاکید کرد: امروز من متوجه شدم تحریم مردم ایران را ناامید نکرده، بلکه به ایرانیان آموخته که روی پای خود بایستند.

به گزارش ایسنا، ارول یارار، بنیانگذار و رئیس شورای عالی موسیاد در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ ضمن بازدید از غرفه‌های مختلف خانه نوآوری و فناوری ایران(آی هیت) از جمله محصولات حوزه پروبیوتیک، شیلات، ماشین آلات کشاورزی، ساختمان، پزشکی، دارویی و…، گفت: در سفر ایران و بازدید از نمایشگاه اکسپو، بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران (IHIT) از اولویت‌های اول من بود.

وی افزود: ایران علاوه بر اینکه دوست و همسایه‌ نزدیک ما است، در حوزه‌های مختلف فناوری و نوآوری بسیار توانمند است؛ به همین علت من اعتقاد دارم توسعه همکاری‌ها میان ایران و ترکیه می‌تواند نتایج خوبی را برجای بگذارد.

یارار ادامه داد: من در ترکیه صاحب پنج شرکت فولادی هستم و به همین دلیل نیازمند توسعه همکاری‌ها در این زمینه هستم؛ امروز در آی‌هیت متوجه شدم ایران در این زمینه نیز می‌تواند همکاری‌های اثربخشی با ترکیه داشته باشد.

وی، رقابت تکنولوژیک را از جدی‌ترین کارها در دنیا برشمرد و تصریح کرد: سطح تکنولوژی، آینده اقتصادی یک کشور را شکل می‌دهد؛ امروز من متوجه شدم تحریم مردم ایران را ناامید نکرده، بلکه به ایرانیان آموخته که روی پای خود بایستند.

یارار با بیان اینکه امروز، آینده ایران را در آی هیت دیدم، افزود: کار نوآورانه در این نمایشگاه بسیار جلوه پیدا کرده و قول‌ها به مرحله عمل رسیده است؛ این امر بسیار جای تقدیر دارد.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی در پایان ابراز امیدواری کرد که بتوانیم برای تعاملات تکنولوژیک و توسعه روابط تجاری نقش پل را ایفا کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • رئیسی: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند